-
Anonim
-
Anonim
może nie interesuje was to, ale podzielę się odczuciami, mianowicie rzygać mi się chce. nie wiem w jakim celu właściwie ten temat zaistniał -
Michu
-
Adrian
Co za prostak, pewnie na codzień zmywa naczynia w Londynie i jest po prostu sfrustrowany. -
-
willow nick nack
Piękny widok, wreszcie Bronek został namaszczony jednym z symboli PO. To historyczna chwila trzymać w ręce tak bezcenny i ważny atrybut. -
Adam
>Michu napisał
>>Marcin Algierowicz napisał
>> http://www.youtube.com/watch?v=8yYO...
>Nadzwyczajnie trafiony avatar.
Tak, tylko świnia mogłaby ukazać prawdziwe "poparcie" dla naszego wielmożnego, szlachetnego Bronka, namaszczonego przez króla królów jaśnie Donalda vel Pan Słońca. Jak tak można ? Przecież Palikot z fiutem w łapie to symbol nowoczesnej polityki, przeciwstawiającej się reżimowi Kaczyńskich i ich smętom o normalnej rodzinie i silnej Polsce. Pytam, czemu jeszcze nie ocenzurowano youtube ? -
Anonim
już się odezwali kaczyści, których boli że Pan Bronisław wygra wybory - sorry ale kaczor nigdy już do władzy nie wróci...:-D -
Adam
Ja jeszcze nie wiem, czy będę głosował na Kaczyńskiego, ale zwycięstwo pseudoliberałów i pierdołowata marionetka Tuska w prezydenckim fotelu to faktycznie dosyć gorzka myśl.
>sorry ale kaczor nigdy już do władzy nie wróci...:-D
Bo tak jest w sondażach zleconych przez PO ? :) Już raz się tym zachłystnęli. -
Anonim
-
Czemu szable PO nie piszą jaki to wspaniały happening artystyczny tylko coś o prostakach? Czyżby nie dostrzegali tego subtelnego poczucia humoru? Przecież jeszcze chwilę temu przy takich akcjach rżeli jak ogiery na łące
;DDD -
Adam
Masz przecież napisane dlaczego, być kaczystą to wielki wstyd, stać murem jak beton za Panem Bronisławem jest fajnie. Rozwodzić się nad tym dlaczego akurat jest tak nie ma sensu. -
-
>MPJ 78 napisał
>Kaczyści kaczystami ale tu gadżety i symbolika jest mocno
>w stylu PO
Bez urazy, ale generalnie PiS i PO to jeden czort. -
willow nick nack
>Paweł napisał
>już się odezwali kaczyści, których boli że Pan
>Bronisław wygra wybory - sorry ale kaczor nigdy już do
>władzy nie wróci...:-D
- wraca język sprzed 10 kwietnia, Palikot to płodny polityk... -
willow nick nack
-
Anonim
-
>willow nick nack napisał
>A wybory Kaczyński wygra w II turze, na 100 %.
Wróć do realnego świata :) -
Anonim
-
willow nick nack
>Galeazzo napisał
>>willow nick nack napisał
>>A wybory Kaczyński wygra w II turze, na 100 %.
>
>Wróć do realnego świata :)
-Bo sondaże mówią zupełnie co innego ? Wierzysz sondażom na zlecenie tvn i gw ? -
Anonim