-
Anonim
niech mi ktoś zapłaci to mam przemyślenia i pomysły na remement
sporo tego... -
Anonim
tylko i wyłącznie konstruktywnie
po zdefiniowaniu problemu proszę o rzeczowość, wiem , że polaczkom i w polsce trudno;
bez chamstwa proszę, z łapami do grabi i z papką do chlewu
-
Anonim
-
Medyk
-
-
Polaczki mają to do siebie, że nie rozmawiają z bezczelami obrażającymi ich. Kozacz gdzie indziej.
-
Artur
>Medyk napisał
>A potem się dziwimy, że w Polsce marihuana jest
>nielegalna...
to nie maryśka...to kolejny zakompleksiony burak na gronie:) -
...
-
LUPUS ツ
ja bym obstawiał związki chemiczne ale nie marysie.... taki post potem przerwa i 2 kolejne niema jak krzywa baza.... -
-
Anonim
Buczenie i gwizdanie rozlegało się wczoraj przy pomniku Gloria Victis gdy pojawili się Komorowski i Bartoszewski. Zwolennicy PiS coraz bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu że są bandą kretynów, zaściankowców, fanatyków i błaznów. Są gorsi od złodziejskich liberałów z PO i postkomunistów. PiS czeka powolny upadek, ta partia jest skazana na unicestwienie. Szkoda, że są w niej tacy fajni ludzie jak Jakubiak, Kluzik - Rostkowska, Poncyliusz czy Bielan - ich czas w PiSuarze dobiega końca, powinni się wynieść i założyć coś własnego. Jedynym ratunkiem dla PiSu jest pozbycie się Wodza Jarka i jego drużyny błaznów - Szczypińskiej, Kuchcińskiego, Macierewicza, Brudzińskiego i im podobnych. -
Medyk
-
...
>Iselor napisał
>Buczenie i gwizdanie rozlegało się wczoraj przy pomniku
>Gloria Victis gdy pojawili się Komorowski i Bartoszewski.
>Zwolennicy PiS coraz bardziej utwierdzają mnie w
>przekonaniu że są bandą kretynów, zaściankowców,
>fanatyków i błaznów. Są gorsi od złodziejskich
>liberałów z PO i postkomunistów. PiS czeka powolny
>upadek, ta partia jest skazana na unicestwienie. Szkoda, że
>są w niej tacy fajni ludzie jak Jakubiak, Kluzik -
>Rostkowska, Poncyliusz czy Bielan - ich czas w PiSuarze
>dobiega końca, powinni się wynieść i założyć coś
>własnego. Jedynym ratunkiem dla PiSu jest pozbycie się
>Wodza Jarka i jego drużyny błaznów - Szczypińskiej,
>Kuchcińskiego, Macierewicza, Brudzińskiego i im podobnych.
Po pierwsze PO nie jest liberalne tylko kryptosocjalistyczne.
Po drugie to ja też nie lubię PiSu, ale od pewnego czasu uważam ich za partę 100 razy bardziej wartościową niż rządząca. Może i ich program nie jest idealny, ale nie byli skorumpowani i dotrzymywali słowa.