- 1
- 2
-
Anonim
Taki luźny wątek:) Bo rzygać już się chce od gadania o PO-PiSie.
Jak wam się podoba kampania promocyjna Gdańska? Czy wg was goły facet wyskakujący z kombajnu jak snop siana to ciekawa promocja? Z jednej strony to...oryginalne...Ale ja bym się chyba wstydził trochę będąc mieszkańcem Gdańska...
Zapraszam do luźnej dyskusji:)
EDIT: Miało być kampania promocyjna, ale coś nie moge edytować, ech... -
Anonim
I tak nie umywa się do reklamy promującej Kielce (jakiś hultaj przerobił to na demotywator):
http://statichg.demotywatory.pl/upl...
-
Anonim
Dzisiaj 37 rocznica uratowania Chile przed czerwoną rewolucją moskiewskiej agentury. Niech żyje pamięć Ś.P Generała Pinocheta! -
>Iselor napisał
>Taki luźny wątek:) Bo rzygać już się chce od gadania o
>PO-PiSie.
>
>Jak wam się podoba kampania promocyjna Gdańska? Czy wg was
>goły facet wyskakujący z kombajnu jak snop siana to
>ciekawa promocja? Z jednej strony to...oryginalne...Ale ja
>bym się chyba wstydził trochę będąc mieszkańcem
>Gdańska...
Eee, jako paczka, nie jako snopek. Widać zero pojęcia o rolnictwie :P
>
>Zapraszam do luźnej dyskusji:)
Jak dla mnie ta kampania to beznadzieja.
>
>EDIT: Miało być kampania promocyjna, ale coś nie moge
>edytować, ech...
Zedytowałem. -
-
>Christianitas napisał
>Dzisiaj 37 rocznica uratowania Chile przed czerwoną
>rewolucją moskiewskiej agentury. Niech żyje pamięć Ś.P
>Generała Pinocheta!
Niech go szlag trafi. To zbrodniarz.
PS.Bardzo na temat. -
Anonim
>Freki napisał
>Niech go szlag trafi.
On już nie żyje.
>To zbrodniarz.
Tiaaa...dla lewactwa zbrodniarz...tylko się nie popłacz misiu.
>PS.Bardzo na temat.
Jakbym założył odrębny wątek to madzia by skasowała. Ten wątek nie ma przyszłości, więc można go rozwinąć o rocznicę uratowania Chile. -
>Christianitas napisał
>On już nie żyje.
I tak za długo żył.
>Tiaaa...dla lewactwa zbrodniarz...
O, może ja jeszcze jestem lewakiem? Chociaż antykomunista i lewak to oryginalne połączenie, ale cóż...
Zbrodniarz - władzę przejął w wyniku zamachu stanu (przy okazji mordując legalnie urzędującego prezydenta), a więc w sposób nielegalny. Dokładnie tak samo, jak Lenin czy Mussolini.
>Jakbym założył odrębny wątek to madzia by skasowała.
I słusznie.
>Ten wątek nie ma przyszłości, więc można go rozwinąć
>o rocznicę uratowania Chile.
Jakby Jaruś zrobił zamach stanu miałbyś kolejną rocznicę do podniecania się. -
Anonim
>Freki napisał
>I tak za długo żył.
Wiem, wiem, ten język miłości lewactwa, odmawiający komuś możliwości życia. No tak ale to Pinochet zbrodniarz...
>O, może ja jeszcze jestem lewakiem? Chociaż antykomunista
>i lewak to oryginalne połączenie, ale cóż...
No jesteś nim, a antykomunistą to był Pinochet a nie Ty...
>Zbrodniarz - władzę przejął w wyniku zamachu stanu (przy
>okazji mordując legalnie urzędującego prezydenta), a
>więc w sposób nielegalny. Dokładnie tak samo, jak Lenin
>czy Mussolini.
Dokładnie tak samo - oznacza, dokładność a Duce nie urządził wojskowego zamachu stanu, baaa, ciężko marsz na Rzym nazwać "zamachem" to raczej rząd oddał się ze strachu. Pinochet przeprowadził zamach zgodnie z obowiązującą ustawę a potem po prostu władzę utrzymał. I bardzo dobrze. Był to ratunek dla Chile przed czerwoną zarazą. Tak więc nie płacz, idź do mamy na skargę, jak już i nie nudź.
>Jakby Jaruś zrobił zamach stanu miałbyś kolejną
>rocznicę do podniecania się.
Nie ma rocznic "jakby" są rocznice dokonanych wydarzeń, gdybanie jest dla umysłowych impotentów. -
>Christianitas napisał
>No jesteś nim, a antykomunistą to był Pinochet a nie
>Ty...
Tak, posądź mnie jeszcze o bycie czerwonym ścierwem... :D
>Pinochet przeprowadził zamach zgodnie z
>obowiązującą ustawę a potem po prostu władzę
>utrzymał.
Bzdury pleciesz. Powołał się właśnie na nieistniejąca ustawę, a przy tym zbombardował siedzibę legalnie wybranego prezydenta.
>I bardzo dobrze. Był to ratunek dla Chile przed
>czerwoną zarazą.
Szkoda tylko, że nielegalny ratunek.
>Tak więc nie płacz, idź do mamy na
>skargę, jak już i nie nudź.
Szkoda, że jesteś wirtualnym bytem, bo bym z tobą za takie teorie porozmawiał inaczej. -
Anonim
>Freki napisał
>Tak, posądź mnie jeszcze o bycie czerwonym ścierwem...
>:D
Posądzać? Przecież jesteś lewakiem co jawnie podkreślasz w każdym poście. Bycie antypereleowcem nie oznacza, że jest się automatycznie antykomunistą.
>Bzdury pleciesz. Powołał się właśnie na nieistniejąca
>ustawę, a przy tym zbombardował siedzibę legalnie
>wybranego prezydenta.
Nieistniejąca ustawa - hahaha...No tak, bo przecież nie mogła istnieć, prawda. To jak teoria lewactwa, że Armia Czerwona Polskę wyzwoliła.
>Szkoda tylko, że nielegalny ratunek.
W czym szkoda? Ratunek to ratunek. Udało się Chile uchronić przed tym co spotkało większą część Ameryk Płd, w postaci rządów lewactwa. Dlatego Chile na tym tle błyszczy gospodarczo i jest najnormalniejsze. To zasługa tego "zbrodniarza".
>Szkoda, że jesteś wirtualnym bytem, bo bym z tobą za
>takie teorie porozmawiał inaczej.
Oj tak, gronowy kozak Rambo będzie mnie straszył:) Co byś mi zrobił: kupę na wycieraczkę, czy może napisałbyś na murze szprejem, co nie co? Haha - cóż za odważny gronowy wojownik. -
>Christianitas napisał
>Nieistniejąca ustawa - hahaha...No tak, bo przecież nie
>mogła istnieć, prawda.
Uchwała parlamentu, która nie miała wystarczającej ilości głosów jest nieważna i nieistniejąca.
>W czym szkoda? Ratunek to ratunek.
Taki sam ratunek, jak "ratunek uciskanych chłopów" bagnetami hord bolszewickich. Bo przecież agresor się nie myli.
>Oj tak, gronowy kozak Rambo będzie mnie straszył:) Co byś
>mi zrobił: kupę na wycieraczkę, czy może napisałbyś na
>murze szprejem, co nie co? Haha - cóż za odważny gronowy
>wojownik.
Na chwilę obecną zgłosiłem twój profil administracji. Z uciążliwymi botami można sobie poradzić wirtualnie. -
Anonim
>Freki napisał
>Uchwała parlamentu, która nie miała wystarczającej
>ilości głosów jest nieważna i nieistniejąca.
Haha - śmieszne. Oczywiście, że miała wystarczającą ilość głosu i zrobiono to z faktu łamania przez Allende Konstytucji Chile:)
>Taki sam ratunek, jak "ratunek uciskanych chłopów"
>bagnetami hord bolszewickich. Bo przecież agresor się nie
>myli.
Tak, ptysiu taki sam tylko, że inny. No ale tego to już Ci nie będę tłumaczył, skoro mamusia nie wytłumaczyła Ci czemu pobić osiedlowego zbira to dobrze, a być osiedlowym zbirem to nie dobrze. No ale dla ignoranta pobić to pobić, więc "takie samo". Właśnie dlatego Pinochet jest wodzem z prawdziwego zdarzenia bo "hord bolszewickich" nie wpuścił ptaszku. Ale tego nie zrozumiesz.
>Na chwilę obecną zgłosiłem twój profil administracji. Z
>uciążliwymi botami można sobie poradzić wirtualnie.
Ohh dziękuję:) Dzięki tobie tylko jeszcze bardziej się utwierdzam w przekonaniu, iż konfidencjonalne lewactwo zachowuje się w sposób radykalnie śmieszny, oczywiście tylko i wyłącznie przez zaakceptowanie faktu swojej słabości. Dobrze, że się z tym pogodziliście. A teraz pozwolisz, że więcej na spółdzielnię ucho czasu tracić nie będę. Cześć....
P.S A co jak administracja nie dopatrzy się niczego złego w moim profilu (OCH!), przyjdziesz i mnie ładnie przeprosisz czy dalej będziesz hardy i napiszesz na mój profil donos na milicję (ups! ktoś zapomniał, że PRL się skończył - hihihi). Jestem do dyspozycji władz:) -
Anonim
Ty wszystkich, którzy mają poglądy inne niż twoje nazywasz komunistami, i przejmowanie się twoim pleceniem głupot nie ma sensu. Jesteś zabawny. -
Anonim
Tych co są komunistami nazywam komunistami, wiem, że to zabawne. W dzisiejszych czasach jedno słowo prawdy budzi tyle kontrowersji, jest tak oryginalne, że wszyscy się zastanawiają "jak on mógł".
Obsequium amicos, veritas odium parit -
Jesteś zwykłym, bandyckim nacjonalistą. Nazywasz wszystkich komunistami, nawet tych, co nimi nie są lub ich rodziny były poszkodowane przez nkwd.
Ale żeby to zrozumieć, trzeba być człowiekiem, a nie trollem wychowanym przez rydzyka. -
nie jestem trollem wychowanym przez Rydzyka, a też uważam Pinocheta za bohatera.
-
A ja go uważam za zbrodniarza na równi z Leninem i innymi towarzyszami od siłowego przejmowania władzy. I też mnie zwyzywasz od komunistów?
-
Anonim
>Freki napisał
>Jesteś zwykłym, bandyckim nacjonalistą.
Mmmm, lejesz miód na moje serce. Czyżby skarżypycia się uniosła?
>Nazywasz
>wszystkich komunistami, nawet tych, co nimi nie są lub ich
>rodziny były poszkodowane przez nkwd.
A to numer:) Przecież towarzysze Trocki i Jeżow również byli poszkodowani przez NKWD:) Ich rodziny również!
>Ale żeby to zrozumieć, trzeba być człowiekiem, a nie
>trollem wychowanym przez rydzyka.
Tak, jestem trollem wychowanym przez Rydzyka a nie konfidentem, i jestem z tego dumny:) -
>Freki napisał
>A ja go uważam za zbrodniarza na równi z Leninem i innymi
>towarzyszami od siłowego przejmowania władzy. I też mnie
>zwyzywasz od komunistów?
Nie, ludzką rzeczą błądzić. Gdyby Pinochet nie dokonał zamachu (zresztą, na prośbę parlamentu), to Chile by się stoczyło. Wybrał mniejsze zło. A krajem rządził fantastycznie - gdybym żył wówczas, moim marzeniem byłaby emigracja do Chile. -
Starosta zygwulski
>Freki napisał
>Zbrodniarz - władzę przejął w wyniku zamachu stanu (przy
>okazji mordując legalnie urzędującego prezydenta), a
>więc w sposób nielegalny. Dokładnie tak samo, jak Lenin
>czy Mussolini.
Tak, tak Frekuś, zamach stanu to straszna zbrodnia, do tego na wniosek parlamentu, Piłsudski też zbrodniarz co? :) W takim razie powinieneś być dumny z Hitlerka, bo on np. legalnie doszedł do władzy :)
- 1
- 2