Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Maciek napisał

>Argumentum ad Hitlerum, dziękujemy bardzo za dyskusję i do
    >widzenia. Prawo Godwina.

To dziękujcie towarzyszu, dziękujcie. Jak na razie pozwolicie jeszcze nie zostałem przez was towarzyszu wysłany eszelonem do łagru (co pewnie mi szykujecie) więc póki co jako wolna jednostka to ja będę decydował kiedy się do widzenia z Panem.
  • Maciek

Byłbyś łaskaw sprawdzić, co to jest prawo Godwina i dlaczego właśnie przegrałeś dyskusję. Ale wolisz dalej obrażać wszystkich dookoła i wyzywać ich od komunistów. Żegnam, i to samo polecam wszystkim - zostawcie tego pana, bez pożywki jest niczym.
  • Anonim

>Maciek napisał
    >Byłbyś łaskaw sprawdzić, co to jest prawo Godwina i
    >dlaczego właśnie przegrałeś dyskusję. Ale wolisz dalej
    >obrażać wszystkich dookoła i wyzywać ich od komunistów.
    >Żegnam, i to samo polecam wszystkim - zostawcie tego pana,
    >bez pożywki jest niczym.

Dobrze Maćku Godwinie, twoja ocena "wygrania i przegrania" jest dla mnie tyle warta co twoje refleksje na temat toczonej dyskusji, upsss, nawet ich tutaj nie było. Dobrze ja przegrałem w dyskusji w której twój udział ograniczył się do milicyjnego "won". A teraz z łaski swojej pozwól, że to ja zadecyduję kiedy się do widzenia z Panem i nie rozśmieszaj mnie żałosnym populistycznym ostracyzmem: "proszę z nim nie rozmawiać". Język wykluczenia. Nawet ciebie stać na więcej. A raczej nie stać. Tak więc żegnajcie towarzyszu. "Przegrałeś dyskusję" - śmiech. Jak na razie to przegrałem sporo pieniędzy grając na państwowej loterii pt: MEN z której to miała być finansowana edukacja co po niektórych młodych maćków, a pieniądze poszły psu w d***.
  • Bartek

>Maciek napisał

Niech zostanie. Będzie jak krzyż na Krakowskim. Im dłużej by stał, tym bardziej by kompromitował jego "obrońców" i Kaczyńskiego. Każdy kto ma choć odrobinę zdrowego rozsądku sam wyciągnie wniosek.
  • Anonim

>Bartek napisał
    >Niech zostanie. Będzie jak krzyż na Krakowskim. Im
    >dłużej by stał, tym bardziej by kompromitował jego
    >"obrońców" i Kaczyńskiego. Każdy kto ma choć odrobinę
    >zdrowego rozsądku sam wyciągnie wniosek.

Najpierw chcesz mnie uczynić szefem MSZ a teraz porównujesz mnie do Krzyża. Moje ego rośnie w oczach, w drzwiach się zaraz nie zmieszczę. Tak swoją drogą miło, że chociaż Ty nie jesteś nazistą który operuje językiem wykluczenia w dyskusji.
  • Bartek

>Lord Disraeli napisał

>Najpierw chcesz mnie uczynić szefem MSZ a teraz
    >porównujesz mnie do Krzyża. Moje ego rośnie w oczach, w
    >drzwiach się zaraz nie zmieszczę. Tak swoją drogą miło,
    >że chociaż Ty nie jesteś nazistą który operuje
    >językiem wykluczenia w dyskusji.

Bo ja jestem za pokojem cżłowieku!
    PEACE!:)
  • Anonim

czyli jesteś za PiSem!
  • willow nick nack

>Maciek napisał

To taka wygrana jak Bronka w II debacie z Kaczyńskim. Ręce do góry, Nowak do kamery i mamy zwycięzcę !
  • Bartek

>Lord Disraeli napisał
    >czyli jesteś za PiSem!

Na chwilę obecną,żaden z adoratorów mnie nie pociąga:)
    Na wybory nie chodzę, bo akurat wtedy gdy są wybory, ja sie ciesze bo zarabiam na tym kase;)
    Na dobrą sprawę w moim interesie byłoby głosowanie na tych, których zaraz trzeba bedzie szybko zastąpić i zrobić nowe wybory :D
  • Bartek

Jest nowy nius. Radziszewska walnęła opinię o zatrudnianiu w szkołach kat. ludzi o odmiennej orientacji seksualnej.
    W zasadzie domyślam się jaki bedzie komentarz na tym forum,ale z ciekawości czekam na opinie:)
  • Anonim

>Bartek napisał
    >Jest nowy nius. Radziszewska walnęła opinię o
    >zatrudnianiu w szkołach kat. ludzi o odmiennej orientacji
    >seksualnej.
    >W zasadzie domyślam się jaki bedzie komentarz na tym
    >forum,ale z ciekawości czekam na opinie:)

Ludzi chorych umysłowo nie powinno się zatrudniać w jakichkolwiek szkołach.

Wybacz madziu, ale ja niestety nie uważam aby stosunek analny pomiędzy dwoma panami albo minetka robiona jednej dziewczynie przez drugą dziewczynę była czymś tak samo normalnym jak stosunek seksualny pomiędzy faciem a dziewczyną.
  • Paweł a.k.a. Der Rotebirkhahn

>Bartek napisał
    >Jest nowy nius. Radziszewska walnęła opinię o
    >zatrudnianiu w szkołach kat. ludzi o odmiennej orientacji
    >seksualnej.
    >W zasadzie domyślam się jaki bedzie komentarz na tym
    >forum,ale z ciekawości czekam na opinie:)

Opinię walnęła sprzeczną z obowiązującym Kodeksem Pracy (art. 183a. § 1. KP), więc rozwodzić się nad nią nie ma co specjalnie... Można jedynie ubolewać nad nieznajomością przepisów prawa, które bezpośrednio dotyczą spraw ministerstwa jakim kieruje.
  • Bartek

No widzisz. Prawo prawem,ale znajdzie sie ktoś kto bedzie walczył za chwilę. Zgadzam się jak najbardziej ze jest pokazała,ze jest osobą nie kompetentną.
  • Paweł a.k.a. Der Rotebirkhahn

>Iselor napisał
    >Ludzi chorych umysłowo nie powinno się zatrudniać w
    >jakichkolwiek szkołach.

Ha! Zawsze się bałem, że moderowanie tego grona może madzi głowę wystawić na zbyt ciężką próbę... Widzę jednak, że moje troski już się zdezaktualizowały. :]
  • madzia

dobrze, ze nie jestem tu jedyna moderatorka i poprostu pewnych postow nie czytam.

Iselor, jesli chcesz moge Ci przeslac skanem zaswiadczenie od lekarza odnosnie mojego zdrowia psychicznego.

oraz to NIE JEST temat o Radziszewskiej i homoseksualizmie... kolejne posty bede przenosic do bardziej odpowiedniego tematu.
  • Bartek

okej Madzia, poprostu skojarzyłem krzyż z religią, religie z jej nauka, naukę ze szkoła a szkołę z dzisiejszym niusem o Radziszewskiej.
    Jeśli będą chętni do dyskusji to mozna rozwinąć ja w innym wątku.
  • madzia

>Iselor napisał
    >Ludzi chorych umysłowo nie powinno się zatrudniać w
    >jakichkolwiek szkołach.

moge wiele wybaczyc, ale mowienia, ze jestem chora umyslowo nie bardzo, wiec za kolejne tego typu uwagi bede kartkowac.

>Wybacz madziu, ale ja niestety nie uważam aby stosunek
    >analny pomiędzy dwoma panami albo minetka robiona jednej
    >dziewczynie przez drugą dziewczynę była czymś tak samo
    >normalnym jak stosunek seksualny pomiędzy faciem a
    >dziewczyną.

de gustibus. nikt Ci nie kaze uprawiac seksu z mezczyzna.
  • madzia

>Bartek napisał
    >okej Madzia, poprostu skojarzyłem krzyż z religią,
    >religie z jej nauka, naukę ze szkoła a szkołę z
    >dzisiejszym niusem o Radziszewskiej.
    >Jeśli będą chętni do dyskusji to mozna rozwinąć ja w
    >innym wątku.

tu zapraszam: http://grono.net/chat/#polityka-pol...
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)