Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eli

>MPJ 78 napisał
    >A co mam załatwiać? Jedno z twoich poprzednich gronowych
    >wcieleń, by uwiarygodnić tezę jakiegoś angielskiego
    >ignoranta, którego książkę traktowałeś jako biblię,
    >napisało że twój dziadek za okupacji prowadził dobrze
    >zaopatrzony sklep w którym Niemcy wszystko mogli kupować
    >po taniości.

>W kontekście okupacji w Polsce to co napisałeś określa
    >jednoznacznie kim był twój przodek. Sorry Winnetou sam tak
    >napisałeś więc ponoś tego konsekwencje.

>A co do tchórzostwa masz jeszcze 9 godzin i 54 minuty by
    >pola dotrzymać, czort tam nawet bez zbroi ale z szablą bo
    >arystokrato chyba nie zrobisz wolty i nie powiesz, że po
    >przodkach nawet szabla ci nie została?

Jesteś żałosny i nic już na to nie poradzę. Napisałem: chcesz opluwać moją rodzinę? Zapraszam na priv, załatwimy to inaczej. Co do sklepu, okupacji etc. to zwyczajnie w świecie bredzisz. Jest gdzieś ta dyskusja na gronie PiS, każdy ją może przeczytać. Kiedyś już poświęcałem czas by przypomnieć Ci, że bredzisz. Teraz po prostu nie mam na to czasu. Nie jesteś godny aby Ci minutę poświęcać, bo czyż gryzący w nogawkę ratlerek jest jakimś zagrożeniem? Najwyżej można go pacnąć przez ucho i kazać mu być cicho. Czy poskutkuje? Nie poskutkowało, nadal słychać szczekanie i czuć podgryzanie. Lubię zwierzęta, więc to po prostu zignoruję. Jeszcze raz napiszę: sprawę uważam za zamkniętą. A Ciebie przywołują do porządku. Tak na marginesie, nikogo poza Tobą, twoje obrzydliwe insynuacje wobec mojego dziadka nie jarają. Dostrzegasz to? Tak na marginesie jak już masz być tym spoconym plującym trollem, to chociaż odśwież sobie materiał. Mój dziadek był za młody by mieć SKLEP, był to SKLEPIK i miał go mój Ś.P Pradziadek i nie był on dobrze zaopatrzony, bo ciężko nazwać sklepik z wódką i kiełbasą dobrze zaopatrzonym, a PO TANIOŚCI to Niemcy wykupywali sklepy we Francji o czym również pisałem w tamtej dyskusji. A wyniknęła ona tylko i wyłącznie dlatego, że byłeś zbyt przerażony tym co napisałeś, że w czasie wojny nie posługiwano się gotówką. Tak, mój pradziadek miał sklepik, tak miał go przed wojną jak i w czasie wojny. Spłonął w Powstaniu, i pradziadek i dziadek - walczył w tymże Powstaniu. Tyle. Koniec historii. I naprawdę nie chcę mieć kolejnego takiego dnia, że wracam po robocie i ktoś o mentalności ameby używa sobie na moją rodzinę. Czy jesteś w stanie i choć raz w życiu wykazać się odwagą pisząc do mnie na priv o moim dziadku a nie na ogóle? Na privie się dogadamy i coś z tym fantem, że pomawiasz mojego dziadka zrobimy. Na ogóle to co najwyżej może Ci pyknąć jaki to jesteś master-klata w opluwaniu rodziny innego użytkownika.

Heh, to już w zasadzie tyle. Czekam na wiadomość na priv.

P.S Swoim grubiaństwem zabiłeś ten wątek. A tak było fajnie; ) Sprawa jest zamknięta.
  • bartkiller

haha :D coraz lepiej, ale się gęsto potłumaczył. Opowiedz nam jeszcze o tym sklepiku, groźny ratlerku; 0
  • Eli

haha :D, ale się ratlerki zniuchały :D Opowiem Ci tyle: temat zamknięty.
  • bartkiller

powiedz to jeszcze 3 razy i tupnij nóżką, może coś pomoże.
  • Eli

>bartkiller napisał
    >powiedz to jeszcze 3 razy i tupnij nóżką, może coś
    >pomoże.

Powiedziałem, że lubię zwierzęta, a w przypadku gabarytów ratlerka może się stać mu krzywda od mojej nogi w procesie tupnięcia. Czy coś pomoże? Czy ralterek przestaje szczekać? Nie. Czy Bartkiller przestanie pisać posty? Nie. Tyle.
  • madzia

dobra, na tydzień Eli został stąd wyproszony. jego trollowanie przestało być bezkarne. a resztę proszę nie poddawanie się jego umiejętności robienia sztucznego tłumu w każdym wątku.
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)