- 1
- 2
-
HARRY_ON_OI
-
HARRY_ON_OI
odziez sportowa firm:umbro,ben sherman,fred perry..itd.
koszulki pilkarskie umbro...puma...adidas
kluby angielskie...wloskie..niemieck ie...itd.pisz co cie interesuje..mozliwosc wymiany! -
Anonim
-
HARRY_ON_OI
a no to ze mam tez gadzety POLONII do sprzedazy..lub wymiany...
a oprocz tego w/w. -
-
Ziat
-
Franek
mnie interesuja szermany i perry ale to za jakies 2 tyg najwczesniej. mam nadzieje ze za rozsadna cene -
Mel
Ja tez chetnie nabede odziez firm takich jak b.sherman czy FP, jesli tylko posiadasz duze rozmiary :P -
nie przypadkiem PIOTR
-
HARRY_ON_OI
b.s troche mam...f.p. narazie malo..najwiecej umbro...uzywki ale w dobrym stanie... -
HARRY_ON_OI
-
John
Mnie to najbardziej by pasowała Orginalna koszulka Polonii. Jeśli jest to napisz. -
Anonim
Jestem zainteresowany szalikem Broń-Polonia. Gdyby ktoś miał, i mógł się go pozbyć, proszę o priva. -
żyć, nie marzyć
Harry jak masz to w domu to napisz jak nie to mi sie nie chce po mieście biegać :) -
black
a ma ktoś do sprzedania czerwone szelki półcalówki "X"??? albo wie gdzie w Wawie można takowe nabyć [za rozsądną cenę???] -
Ryzykfizyk
Ja muszę nabyć nowy szalik Poloni. Możę być urzywany. Poprzedni mi cwele zabrali. Masz? -
HARRY_ON_OI
>black snow napisał
>a ma ktoś do sprzedania czerwone szelki
>półcalówki "X"??? albo wie gdzie w Wawie
>można takowe nabyć [za rozsądną
>cenę???]
kiedys mialem..i nosilem szele....ale teraz to raczej nie mam....ale mozesz pochodzisz po jakichs praskich yzywancach..moze cos znajdziesz..;-) -
NickyCruz
>black snow napisał
>a ma ktoś do sprzedania czerwone szelki
>półcalówki "X"??? albo wie gdzie w Wawie
>można takowe nabyć [za rozsądną
>cenę???]
50zl
-
Mako
eee ja mam do zaoferowania polo freda, rozmiar M.
Niestety kolor jest z lekka pojebany jak dlA MNIE:P:P
Mianowicie cos w stylu jasny fioletowy, ale może ktoś sie znajdzie kto gustuje w takim kolorze. za 15 zeta opchne! -
żyć, nie marzyć
-
Mako
oryginał, oryginał; -)
fote postaram sie zrobic jutro i jakoś jak bede miał czas to wrzuce...przynajmniej sie postaram:P:P
- 1
- 2