-
Anonim
gdzie można nabyć opaski silikonowe polonii?!
wiem ze mialy byc po 12 pln?!
jest ktos zorientowany w tym temacie? -
Ebony
podczas meczow mozna bylo nabyc. a teraz niestety nie wiem. chyba musisz poczekac na runde wiosenna.
pozdro -
Kozłoski
-
Jacek
masz do wyboru: kiosk przy bonifraterskiej, albo waldek w klubie. tam na pewno są. -
-
gagatka
-
motylka
-
Karolina
-
.
-
Anonim
-
Jacek
-
stash
widziecie, moi drodzy... tak naprawdę to sprowadza się to właśnie do pytania : NA CO?????
na 'klub' to ogólnik, a i psie pieniądze. jakbym wiedział że na oprawy idzie albo kotkę, to byłoby sto razy lepiej. ale sie nie bede mądrzył bo jeszcze nie nabyłem;).
-
Anonim
oj stash, czepialstwo uprawiasz -; ) Dla mnie to może być nawet kasa na rachunek za wode, czy pensję ciecia. :) -
Anonim
a ja się nie lubię obrączkować.
raczej drugą parę podkolanówek polonijnych sobie kupię w ramach wsparcia. -
Anonim
-
Maalutka
Opaske nabyłam ale...co tu ukrywać jest strasznie brzydka :D i bardzo duża, mogli sie bardziej postarać, ale lepszy rydz niż nic nie? -
Anonim
-
Anonim
bo jeśli fakt że na mieście jest pełno niewyżytych legionistów gotowych tłuc za same skojarzenie z Polonią to się zgadzam - to jest śmieszne, a raczej żałosne. -
Anonim
zapraszamy przed meczem...skoro taki odwazny jestes do napinek w necie... -
stash
ciiii, nie ma co sie, ze tak powiem:] śniadanie chce spokojnie zjesc, a nie sterczec tu i zamiatac;) -
kiko
to legionisci biją za skojarzenia z polonią a poloniści powiesz mi ze tego nie robią? Poprostu jest Was mniej i zadziej sie to zdarza.Gdyby było Was tyle co Nas to byłby drugi Kraków.