-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
~~
===\/
szlugów nie palę, ale dobrą faję bym zapalił....
od dwóch lat nie wąchałem zioła... -
ojej, czemu? chory?
a może sziszę... moja już za długo stoi nierozpalana... smutno jej.
velo -
-
Grono.Net
zapalmy kiedyś sziszę (albo 2) przed wydziałem, hehe,
nawet szkoda, że nie wpadłam na to wcześniej: wyjść na 15-minutową przerwę między Gronczewskim a Derwo i pociągnąć dymu pomarańczowego...
szkoda, że samo rozpalanie smrodliwych węgielków trwa jakieś 10 minut :D
venflon -
eee tam. ani one smrodliwe, ani 10 minut.
ja mam te polskie, lepsze - pół minuty i się palą.
a na faję możemy się z jakimiś polonistami umówić koło wydziału - tam takie ławeczki i stoliki są... można sobie sziszę zakurzyć.
jak myślicie?
velo -
Anonim
-
Luca
cygaro i szymek - czy wy wstajecie tak wczesnie (godziny waszych wpisów)???????????, czy jakies nocne pykanie magicznego smoka mnie omineło?
nie ma to w kazdym razie jak poranna kawa ze szlugiem na dobry początek 15-godzinnej nauki.
---*~
-
Grono.Net
no..papieros z kawka na poczatek nauki jest ok , ale juz zdecydowanie ulubiona moja forma palenia to PRZERWA na papierosa . np. co godzinke , aby sie lepiej myslalo; ) ech rozpali sie czlowiek przez ta sesje, no no; ) -
wyjaśnienie dla Chinaskiego - jeździłem na rowerze od 23:00 do 5:15. trochę przeholowałem, bo zaraz musze jechać na uczelnię. też na rowerze zresztą. no ale taka ładna pogoda i miło się jeździło...
a po drodze wpadłem do domu gdzieś koło trzeciej.
no i dlatego tak to ciekawie wygląda.
velo -
Anonim
a ja cóż... właśnie wróciłem z egzaminu, a nockę spędziłem na "wkuwaniu" - jedni robią sobie przerwe na papieroska, inni żeby pocudaczyć na gronie...
no ale teraz to odpadam w kimę.... -
Anonim
-
otterly
jak dobrze wstac skoro swit...; )
nie chce sie, oj nie chce siadac do ksiazek... :( -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
nessie
-
Anonim
-
cpt. BabaRossa
a dlaczegóż ach dlaczegóż nie ma palarni u nasz? i się marznie zima, roztapia w slońcu latem? -
Anonim