Polonistyka na UW [2711]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eve

Na skutek tragicznego wypadku samochodowego zmarł dziś dr Eligiusz Szymanis...
  • Anonim

Chciałabym wierzyć, że to plotka (jeśli to możliwe...). Dla mnie osobiście to większa strata niż śmierć Kołakowskiego. Strata dla wydziału, studentów... Ci, którzy mogli go poznać, mieli ogromne szczęście...
  • Sara bara bzija byzboid

To nie jest plotka:'-(((((((((((((((( Polonistyka bez niego to lipa! Był najlepszym wykładowcą, miałam wielkie szczęście pisać u niego pracę magisterską, naprawdę wiele dla mnie znaczył. Nie pogodzę się z tym...
  • Anonim

To jednak prawda, że polo się kończy...
    Taki wspaniały człowiek...
  • Fantasmagoria

Zabił go pijany kierowca :/ Boże, że też tacy ludzie chodzą po świecie.. :/
  • Anonim

skąd te okropne informacje?
  • e.

z życia
  • Anonim

[*]

• Anonim

...
    kiedy pogrzeb?

bez dr. Szymanisa nie ma polonu
  • ... ...

to cios dla całego wydziału, nie mogę w to uwierzyć... jedna z największych osobowości polonistyki...
  • Krycho

Ja tez w to nie moge uwierzyc! Taki swietny ziom! Niech odpoczywa w pokoju! Zdawalem u niego ostatni egzam na tych studiach. Kiedy pogrzeb?
  • Anonim

Spokojnie z tym pogrzebem. Nie za wcześnie?

To jest właśnie sprawiedliwość tego *** życia. Świetnie :/
  • Tes Deja Vu

ale.. boze... jak to sie stalo? nie dociera to do mnie...
    boze..

[*]
  • Kala

dawno nie byłam na gronie polonu, ale dzisiaj jakoś nie chciałam być sama z tą wiadomością.

[*]
  • Skulska

[*]
  • Katt

[*]
  • Anonim

Miałam nadzieję, że po przespanej nocy ten wątek zniknie. Nie mogę w to wszystko uwierzyć, ale chyba w końcu trzeba...
  • Anonim

brak słów [']
  • Zami:)

rozmawiałam z Eligiuszem dwa tygodnie temu. Teraz go nie ma. Zmarł wczoraj o 15 w szpitalu po tygodniu walki o życie. Polonistyka straciła duszę, ja-przyjaciela...[*]
  • Anonim

Bez sensu...ziemia potrzebuje takich ludzi o wiele bardziej niż niebo; ((