Polonistyka na UW [2711]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Purple

Przygotowując prace licencjackie, prace magisterskie, rozprawy doktorskie oraz prace dyplomowe , akcentuję wagę na: jakości merytorycznej, kompleksowości obsługi Klienta, rzetelności, komforcie współpracy, a także terminowości i elastyczności w dostosowywaniu się do indywidualnych potrzeb Klienta.

Research i potrzebne materiały załatwiam sam. Z racji sprawności i doświadczenia proponuję konkurencyjne terminy. Oferuję również wszelaką pomoc w interpretacji tekstów, niezbędną do pomyślnej obrony.

Pisanie to nie tylko zarobek. To też zwyczajnie pasja!
    Piszę również opowiadania, streszczenia i recenzje. Moje opublikowane teksty z portfolio chętnie w razie potrzeby udostępnię.

kontakt:
    507 520 044
    ernesto@tlen.pl
    • Spiety-copywriter-to-jak-stomatolog-z-parkinsonem.aspx

Git! 0

Kit! 0

• Steff

Ciekawe, jak pisze ktoś, kto ma zwyczaj akcentować wagę.
  • Finka!

hahaha!
  • Zdzislaw

Jedni akcentują wagę na "wa" inni z francuskiego na "gę", a dziewczyna akcentuje na "jakość merytoryczną". Uszanujmy to.
  • Szon Konery

to jest facet... i ja go szanuję za to że jes Polakiem i na pewno kocha swój kraj... nie ważne jaką ma wagę!
  • Julia Karo

Witam,

chętnie pomogę napisać pracę:
    -licencjacką
    -magisterską
    -zaliczeniową.

100 % profesjonalizmu !

Posiadam tytuł magistra i pisanie prac jest dla mnie pasją i przyjemnością. Moje wieloletnie doświadczenie, sprawia, że moi klienci są zadowoleni ze współpracy ze mną.
    Jeżeli takie cechy jak:
    -rzetelność,
    -terminowość
    -solidność
    -indywidualność
    -precyzja
    są dla Ciebie ważne w tworzeniu pracy, to zapraszam do współpracy !

Każda praca pisana jest indywidualnie -
    TANIO !
    SZYBKO!
    RZETELNIE

mail @: eprace.na100@gmail.com