-
Lenku.
Jest tu ktoś mieszkający w jednym z akademików na Kickiego?? Proszę o jakieś detale dotyczące tych akademików. Jak się zyje, jacy sąsiedzi, jaki klimat.
Dzięki wielkie.
Pozdrawiam,
L. -
Anonim
poza tym, że co tydzień losowy mieszkaniec jest zamykany w beczce, zalewany octem i wstawiany do piwnicy póki nie puści soku, wszystko normalnie. A te wystające fioletowe macki przed wejściem nie gryzą raczej, jeśli da im się chrupka albo chociaż brukselkę. -
Anonim
jest tu grono KIC - http://grono.net/forum/3879/0/ -
sinsan
uuu, podałaś linka do najbardziej strzeżonych tajemnic DS3. zgłoszę portierce...
nietrudno zauważyć, że grono kica trochę nie żyje. ale poszperawszy, można dowiedzieć się tego i owego...
...nie, tym razem linka nie podam.
a co do detali:
serce obok drzwi wejściowych do dwunastki z napisem "gosia kocham cie!" (wykonane techniką sprej na ścianie),
ściany korytarza na drugim piętrze dziewiątki mają kolor zielony,
fototapeta w brzozy w pokoju cichej nauki (dwunastka),
pokój 634 ma drewnianą klepkę na podłodze.
-
-
ID
ogólnie jest cudownie
spędziłam tam niezapomniane chwile
i w ogóle
pozdrawiam cale szare piętro o
kiss kiss -
DJ Łoko - fuckin' gomito
czyli, że co ID wpraszasz się na szare? :)
Podobno w tym roku to wyjątkowa perełka :)... wszyscy się biją o miejsca na pierwszym :)
a ten pokój cichacz z brzozy to zapewne już przeszłośc... aktualnie 12-tka jest remontowana i pywno tę brzozę wytną.
P.S.
Jak kto nie złozył podania o akademik to bedzie miec kłopot...
w tym sezonie do remontu pod młotek idzie akademik na Zamenhoffa i znów bedzie niezły bajzel z przemoeldowaniami. Radze dowiadywać się wczesniej już z początka września. -
DJ Łoko - fuckin' gomito
-
magko
-
Lenku.
hmm co tu dużo mówić.. wydaje się być całkiem przyjemnie w SAMYM akademiku. Ale czego się spodziewać po samej osławionej Pradze? -
Anonim
-
Asia
-
Anonim
nie no... i wtedy kompletna kaszana, co to za życie na Pradze bez małej kosy między żebra albo wieczornego uciekania przed żulem (sport indywidualny bądź grupowy)... tylko cztery paski i portfel płaski. ja kiedyś śpiewałam, w sklepie koło KICa, że mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest i czułam się bardzo bezpiecznie. gorąco polecam z majonezem.
-
Anonim
-
Lenku.
spoko, widzę że się dobrze bawicie pisząc jakieś bzdety. Uśmiałam się po pachy -,-'
Byłam już pod Kicem, zagadałam z troszkę bardziej przydatnymi mieszkańcami.
yoU.
Lena. -
Anonim
-
sinsan
jeśli przydatni, to pewnie nie z polo.
tu same pasożyty społeczne. bzdety piszą i jeszcze dobrze się przy tym bawią, no skandal po prostu!
-
Lenku.
-
Anonim
to przeze mnie!!!! Co ja teraz zrobię?????!!!
<zrozpaczona wiesza się jak Ulana, polska Antygona, i pozostawia po sobie małe sieroty, które od tej pory będą musiały samodzielnie zmagać się z okrutnym życiem>
<słońce zachodzi, deszcz zaczyna padać, a krwawy księżyc złowieszczo zawisa nad światem zwiastując wydarzenia wielkie lecz przerażające> -
DJ Łoko - fuckin' gomito
Gdyby Lenku byla facetem to by ją tu moze lepiej przyjęli.
Dobrze, że mam alternatywę... zapraszam na KIC! :)
- tam nie ma po-pis-ów językowych :)
-
Szakirr
>DJ Łoko - fuckin' gomito wrote:
>a ten pokój cichacz z brzozy to zapewne już
>przeszłośc... aktualnie 12-tka jest remontowana i pywno
>tę brzozę wytną.
>
Ja słyszałam, że wymieniają tylko orurowanie i tym samym kafelki w łazience (zamiast 6 rodzajów kafelków będziemy mieć 10), także cichacz z brzozami pewno się ostanie. Bez niego to by nie było to samo. Mimo iż w cichaczu byłam słownie dwa razy;P
bezeceństwo, chaos, perwersja, cycki! http://www.polon.uw.edu.pl/ http://www.samorzad.uw.edu.pl/p...
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-
wydział polonistyki , Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce