Polonistyka na UW [2711]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • borówka do poziomki

witajcie,
    KIEDY odbywają się te egzaminy?
    Czy dobrze mi się wydaje, że ghjp - 29 stycznia,
    i JO - 2 lutego??

przy okazji
    nie wiecie kiedy rozpoczną się zapisy na egzaminy (których terminów też nie znalazłam) z języka obcego (hiszpański)
    w sesji zimowej, w usosie na ten temat nic nie ma...
  • Anonim

Jeżeli chodzi o języki obce, to w sesji zimowej ma nie być egzaminów, przynajmniej z angielskiego. Tak twierdzi nasza kobieta od lektoratu.
  • borówka do poziomki

masz babo placek!
  • gemma

http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/i...
    nom...chyba teraz nie ma
  • gosia

Czy te terminy egzamin to prawda!?!? Przeciez to dopopiero będzie początek sesji!
  • Pola

ghjp prawda jest, o jo nic jeszcze nie slyszalam.
    Linde obiecywala, ze miedzy egzaminami bedzie minimum tydzien przerwy...
    odwagi!
  • Anonim

a nam Kępińska podawała na początku, że ghjp ma być 2 lutego. Zmienili coś w międzyczasie??
  • Pola

Nasi cudowni specjalisci planowali sesje ze starym kalendarzem :). 2lutego wypada w sobote.
    Egzamin z GHJP odbedzie sie 29 stycznia w auli Starego BUW-u (10.00 - 12.00).
    Tak w kazdym razie powiedziala nam dr Decyk.
  • Anonim

hehe...dobrze wiedzieć, bo jakbym się dowiedziała przed samym egzaminem, to byłoby ciekawie
  • Boogie Wonderland

A p. prof. Linde ogłosiła (o zgrozo!) że egzamin z JO jest 1 lutego, a właściwie nie ogłosiła tylko została o to uprzejmie zapytana i równie uprzejmie powiedziała, że nie ma co marzyć o tygodniu przerwy między GHJP a JO, bo już nie ma sal.
    Można zacząć się bać :/
  • Anonim

słyszałam jeszcze o tym, że ktoś na chomiku zamieścił test z JO i ona się o tym dowiedziała i bardzo się wkurzyła i powiedziała, że zrobi inny w takiej sytuacji. Nie wiem, co to oznacza, ale trzeba się bać.
  • Anonim

tak swoją drogą zajebisty termin. We własne urodziny będę siedzieć i kuć do JO. Super.
  • borówka do poziomki

jesli Cię to pocieszy to ja co roku mam jakiś egzamin w urodziny, to jest 29 stycznia, teraz znowu...

szkoda że ktoś umieścil ten test na chomiku.
    i w ogóle po jaką c*olerę?
  • Boogie Wonderland

Wszystkiego najlepszego (wszystkim tym, którzy obchodzą coś w sesji); ) a przede wszystkim zdania egzaminów z GHJP i JO - szczerze :D
  • borówka do poziomki

to byłby faktycznie bardzo miły prezent!
    muchas gracias. i nawzajem, kochana!; -)
  • Anonim

muito obrigada hehe (zostajemy w konwencji iberyjskiej), bo jeszcze mam egzamin ze specjalizacji
  • M.

Słyszałam, że co roku był ten sam test z JO i nikt nigdy nie bał się tego egzaminu, ale teraz.... Jeżeli ktoś zna adres chomika, gdzie znajduje się test, proszę (nie tylko w swoim imieniu) o podanie...
  • Boogie Wonderland

Chomik nazywa się Polonistyka, hasła nie ma. Tam są zakładki, włazisz w III tok, JO i masz teścik, ale ponoć pani prof. Linde wie o nim i chodzą ploty, że zmieni :/
    Mam nadzieję, że to tylko ploty.
  • Boogie Wonderland

http://www.chomikuj.pl :P
  • Anonim

tylko, że w tym roku ma być ponoć inny przez to, że ten jest na chomiku...takie ploty...nie wiem...