-
borówka do poziomki
witajcie,
KIEDY odbywają się te egzaminy?
Czy dobrze mi się wydaje, że ghjp - 29 stycznia,
i JO - 2 lutego??
przy okazji
nie wiecie kiedy rozpoczną się zapisy na egzaminy (których terminów też nie znalazłam) z języka obcego (hiszpański)
w sesji zimowej, w usosie na ten temat nic nie ma... -
Anonim
Jeżeli chodzi o języki obce, to w sesji zimowej ma nie być egzaminów, przynajmniej z angielskiego. Tak twierdzi nasza kobieta od lektoratu. -
borówka do poziomki
-
gemma
-
-
gosia
Czy te terminy egzamin to prawda!?!? Przeciez to dopopiero będzie początek sesji! -
Pola
ghjp prawda jest, o jo nic jeszcze nie slyszalam.
Linde obiecywala, ze miedzy egzaminami bedzie minimum tydzien przerwy...
odwagi! -
Anonim
a nam Kępińska podawała na początku, że ghjp ma być 2 lutego. Zmienili coś w międzyczasie?? -
Pola
Nasi cudowni specjalisci planowali sesje ze starym kalendarzem :). 2lutego wypada w sobote.
Egzamin z GHJP odbedzie sie 29 stycznia w auli Starego BUW-u (10.00 - 12.00).
Tak w kazdym razie powiedziala nam dr Decyk. -
Anonim
hehe...dobrze wiedzieć, bo jakbym się dowiedziała przed samym egzaminem, to byłoby ciekawie -
Boogie Wonderland
A p. prof. Linde ogłosiła (o zgrozo!) że egzamin z JO jest 1 lutego, a właściwie nie ogłosiła tylko została o to uprzejmie zapytana i równie uprzejmie powiedziała, że nie ma co marzyć o tygodniu przerwy między GHJP a JO, bo już nie ma sal.
Można zacząć się bać :/ -
Anonim
słyszałam jeszcze o tym, że ktoś na chomiku zamieścił test z JO i ona się o tym dowiedziała i bardzo się wkurzyła i powiedziała, że zrobi inny w takiej sytuacji. Nie wiem, co to oznacza, ale trzeba się bać. -
Anonim
tak swoją drogą zajebisty termin. We własne urodziny będę siedzieć i kuć do JO. Super. -
borówka do poziomki
jesli Cię to pocieszy to ja co roku mam jakiś egzamin w urodziny, to jest 29 stycznia, teraz znowu...
szkoda że ktoś umieścil ten test na chomiku.
i w ogóle po jaką c*olerę? -
Boogie Wonderland
Wszystkiego najlepszego (wszystkim tym, którzy obchodzą coś w sesji); ) a przede wszystkim zdania egzaminów z GHJP i JO - szczerze :D -
borówka do poziomki
to byłby faktycznie bardzo miły prezent!
muchas gracias. i nawzajem, kochana!; -) -
Anonim
muito obrigada hehe (zostajemy w konwencji iberyjskiej), bo jeszcze mam egzamin ze specjalizacji -
M.
Słyszałam, że co roku był ten sam test z JO i nikt nigdy nie bał się tego egzaminu, ale teraz.... Jeżeli ktoś zna adres chomika, gdzie znajduje się test, proszę (nie tylko w swoim imieniu) o podanie... -
Boogie Wonderland
Chomik nazywa się Polonistyka, hasła nie ma. Tam są zakładki, włazisz w III tok, JO i masz teścik, ale ponoć pani prof. Linde wie o nim i chodzą ploty, że zmieni :/
Mam nadzieję, że to tylko ploty. -
Boogie Wonderland
-
Anonim
tylko, że w tym roku ma być ponoć inny przez to, że ten jest na chomiku...takie ploty...nie wiem...