Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wayne

....news'ófff nie ma ...; |
    generalnie Poluzjanci gdzieś przepadli... ktoś wie, gdzie oni są ?

• Anonim

hmmmm :/ z biciem serca otworzyłam ten temat, a Ty taki numer wykręcasz ??; )
    Ani widu ani słychu... Czekamy... Ale biorą udział w akcji antypirackiej. Na wielkich bilbordach w Wawie jest ich zdjęcie, wśród zdjęć innych wykonawców...
  • Wayne

wiem(y) jedno - nie rozpadli się :)

walczą z przeciwnościami losu , więc może jeszcze w tym stuleciu coś wydadzą; )
  • Anonim

może...; )
  • pan eM

haha

no musza cos wydac :)
    przeciez nie mozna pisac do szuflady; )
  • Troll

... ja cośik mogę powiedzieć co w trawie piszczy ... a to dzięki wpisowi w innym gronie którego dokonał "Onufer" ... a więc pozwolę sobie zacytować ...

"Pozwolę się sobie wtrącić, mam nadzieję, że to nie zabrzmi jakoś pretensjonalnie; -) Z płytą jesteśmy opóźnieni około roku. Powinna była się pokazać na jesieni 2004, ale ukaże się na jesieni 2005. Głównym powodem opóźnienia są tzw "męki twórcze"; -) I wolałbym nie rozwijać tego tematu. Z koncertami w lato może być słabo. Bo właśnie trwa rzeźba drugiego materiału, a poza tym nie za bardzo chyba mamy gdzie grać w lato. Oczywiście jak tylko będzie możliwość to wraz z premierą płyty pojawią się gęściej koncerty. Najlepszym źródłem informacji i największym gronem ludzi, których interesuje nasza praca jest forum na stronie: http://www.poluzjanci.pl
    Myślę, że w chwili obecnej tam najlepiej się można zorientować co i jak. Poza tym na stronie (mimo, że nie jest najczęściej aktualizowana; -)) jest trochę informacji i kontakt do menagerki Ani Król, która już naprawdę jest the best źródłem wszelkich infrormacji; -) :
  • Wayne

jesień 2005 ? Uwierzę, jak zobaczę :-)
  • pan eM

jak uslysze :)
  • soulPoweR

hehe, ja chyba tez:)
  • Wayne

chyba też uwierzysz jak zobaczysz, czy usłyszysz ?; -)
  • soulPoweR

biore to i to:))
  • Lenka

A ja przypadkiem słodkim miałąm wielce zaszczytną mozliwość pogadać na WSJD z Lutym i rzekł, że byli właśnie tego dnia (czyli jakaś połowa lipca) na spotkaniu z gośćmi z wytwórni i ugadali się juz na to wydanie płyty... fakt faktem wtedy jeszcze kończyli pracę w studiu i wydaje mi się że Kuba miał jeszcze nie dograne wszytskie wokale...
| |

Grono fanów najlepszego zespołu na świecie: P O L U Z J A N C I

Fotki

Miejsca grona (0)