-
...evella...
-
Bylo Cudownie...;) Poprostu trzeba tam być bo opisac sie tego nie da...;)
Buzi dla Pomarańczek i naszego kochanego kl.Jarusia, Braci Krzysztofów za codzienne Audycje;) ks. Przewodnika Piotra za jego jedyna w swoim rodzaju Dżdżownice, i całej Ekipki Sanepidu:* -
Anonim
Raz do Henryka przyszla grupa pomaranczy,
Kazdy z ochota dzisiaj w sanepidzie tanczy!
DZIECI ŚMIECI!
Co tu dużo mowic... Bylo przecudownie... ale "ja juz nic nie bede gadac, bo ja z burakami nie rozmawiam" - to bylo świetne :) -
Zbychu
Hej
Obiecałem Justynie i Ewelinie, że się odezwę na gronie pomarańczy, co niniejszym czynię:)
Powiem krótko - o lepszej pielgrzymce nawet nie mogłem marzyć. Było genialnie! Z tych wszystkich fantastycznych momentów nawet nie wiem które wybrać jako najbardziej pamiętne. Chyba jednak ostatni apel, a dokładniej to wszystko co działo się później - ci co byli, wiedzą o co chodzi;) -
-
Anonim
O taaak... ostatni apel, a szczególnie to co działo się później było rzeczywiscie bardzo ciekawe ^_^ -
hehehe;) Bracie Zbyszku!! Brat umie mówic!!! WoW:D jestem pełna poziwu;) A ta siostrzyczka przemiła i wogole zajefajna to ma może grono?:P(chodzi o ta co z bratem szła:P)
-
A no i jeszcze chce oddzielnie podziękowac Majeczce i wiolce za pocieszenie na Jasnej...Sorki ze sie rozkleiłam ale tak bywa:* Fen Ju:*:*:*
Specjal for Mr henio:
I Lovvv U Bejbeeeeee Sialalala I LOv U Bejbe sialalala I Lov ju bejbe sialaalalla:D -
Zbychu
Pomyślmy... Wiele było przemiłych sióstr, ale pewnie chodzi o siostrę Magdę, która niestety nie jest gronowiczką. Ale czyż ja nie wystarczam:P -
Ojj Wystarcza braciszek wystarcza;) Ale szkoda tylko ze wogole sie spotkac na WAPM nie moglismy:( w Jednej grupie szlismy a ciagle sie mijalismy:P Ahh brat to się pod ziemie musiał zapaść...
Niech Brat Pozdrowi ja odemnie i Ucałuje:********* -
Zbychu
-
-
...evella...
-
Anonim
-
Anonim
No ale jeszcze tylko dwa miesiące i znowu się spotkamy.
Tak mi się podobało to coś w kółku na ostatni apelu że nie wytrzymam jak zaraz tego nei zatańczę :D :D -
Anonim
Mi też się to podobało tylko piosenki nie załapałam, bo za szybko leciała ^_^
-
Anonim
-
Anonim
pozdrawiam was wszystkich; ja tęsknię za WAPM tym bardziej ze od 15 codziennie (a raczej co nocnie) siedze w robocie (chyba już wolę moknąć i wstawać o 4). Do zobaczenia niebawem:) -
Anonim
pfff dorosle życie... maleństwa cieszmy się póki możemy, bo za parę lat i nas TO czeka; ) tymczasem... cieszmy się, że niedługo się zobaczymy drogie pomarańcze nie mandarynki :p -
(: WoReK :)
moim zdaniem ta pielgrzymka była super a chwile na niej przeżyte bede długo rozpamietywać . Pozdrawiam wszystkich którzy bywali tak jak ja na centrum medycznym. Nie moge doczekąc się następnej piuelgfrzymki :D -