Pomarańczowa WAPM [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ciekaw jestem jak tam plany, a ponadto mogłoby się coś tu dziać więc zakładam nowy wątek
  • Zbychu

Na Ciebie Krzychu można jednak liczyć;)

Tak przy okazji to 25 maja mamy spotkanie - ostatanie przed pielgrzymką. To że na gronie nie ma ogłoszeń nie znaczy, że tych spotkań nie ma - są i to naprawdę fajne.

PS ja oczywście w sierpniu na XXVIII WAPM idę
  • Łysy

a panie moderator do Was zawitała;
    ja pewnie nie pojde w tym roku... wybieram sie do Amsterdamu na cały sierpien.
  • A$IA

Ach ten sierpień:) Mam nadzieję,że w tym roku uda mi się z Wami pielgrzymować:) pozdrawiam wszystkich :)
  • Anonim

No uda uda się uda. W tym roku głównym porządkowym będzie brat Zbyszek więc po raz pierwszy od wielu lat grupa będzie szła w ładzie i składzie

Zbychu taka rada. Jak chcesz wziąć siostrę na porządkową to dwa razy to przemyśl.... tak mówię z własnego doświadczenia (pewnie pamiętasz taką jedną baaaaaardzo pracowitą porządkową w czasie deszczowej pielgrzymki:)
  • A$IA

Krzysiu czyżbyś nie szedł w tym roku na pielgrzymkę skoro ktoś Cię zastępuje w pełnieniu Twojej funkcji?:)
  • Zbychu

Co do sióstr porządkowych, to czemu nie. Różnie to bywało w ostatnich latach (jak słusznie zauważyłeś Krzychu;)), no ale przynajmniej może podniesie się poziom urody wśród porządkowych, co może być nie bez znaczenia:)
  • Anonim

no wiesz wtedy był bardzo wysoki poziom urody, wszyscy podziwiali, tylko porządku jakoś nie za wiele.

A tak się składa Asiu że mnie w tym roku nie będzie, choć to że Zbyszek będzie głównym porządkowym wiadomo było już rok temu, gdy jeszcze się zastanawiałem nad uczestnictwem. Latka lecą i w tym roku sierpień spędzam w inny sposób, pierwszy raz od 2004 roku więc nie będzie łatwo
  • ...

Mnie też raczej nie będzie w tym roku, chociaż bardzo żałuję...

...ale Zbychu pojętny chłopak, kurs szefa porządkowych już odbył, więc szybko przeszkolimy go jeszcze na muzycznego i na pewno da sobie radę; D
  • Anonim

jeszcze może się załapie na przewodnika grupy... choć tego akurat niektóre siostry mogłyby nie przeżyć
  • A$IA

Widzę,że dużo zmian zachodzi w naszej grupie:P przez rok mojej nieobcecności:) mam nadzieję,że teraz uda mi się pójść i nadrobie zaległości wszytskie:P jeszcze jakieś zmiany?
  • Anonim

tak przewodnika mamy innego już oficjalnie i będzie nim Rafał Paprocki ksiądz...
  • A$IA

to ks Piotr w ogole nie bedzie pielgrzymował?
  • m k

witajcie, witajcie... nie sądzę żeby x.Piotr nas zupełnie opuścił... a tak co do tematu wątku to oczywiście w pierwszej połowie sierpnia pielgrzymka z wtedy już moim świeżo poślubionym mężem Jakubem... :) a tak btw to zapraszam wszystkie Pomarańczki na nasz ślub, który odbędzie się 7czerwca tego roku w kościele św.Kazimierza w Pruszkowie o godzinie 16.00 :)
  • A$IA

Ooo w Pruszkowie :) fajnie:) choć siostry osobiście nie znam,ale moze przyjdę :) hehe
  • Piotrek

Hej Pomarańczowi, najnowsze informacje o ostatniej ostatniej niedzieli na stronie http://pomarancze.boo.pl/start.php Przyjeżdżajcie koniecznie!
  • makinia

ja tez sie nie wybieram...mam praktyki calutki sierpien w szpitalu, lata lecą; )))...
    Uwielbiam te piosenke i zawsze mysle o pielgrzymkach z Pomaranczami jak jej slucham. Moze juz ja znacie, a moze nawet spiewaliscie....mam nadzieje ze jest juz w reperturze Pomaranczy...
    http://pl.youtube.com/watch?v=_KUw_...
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)