-
Żaneta
Ja rozumiem, że wszyscy sie przygotowują już do Pielgrzymki ale w międzyczasie napisac by cos ktoś mógł, żeby tak wyrazic swój entuzjazm czy cokolwiek :) a tu cisza. Ja wybieram sie po raz piąty i ciekawa jestem jak to będzie. Gdy szłam w 2004 roku nie sądziłam, że w 2008 też będę gotowa udac sie w drogę z WAPM. Obawy sa takie same jak za pierwszym razem ale wcale mnie to nie zraża. Próbuje jak co roku :) Mam nadzieję, że jak co roku wrócimy bogatsi w wiarę , nadzieję i miłosc. Pozdrawiam i do zobaczenia 5tego sierpnia. -
Żaneta
-
Zbychu
Ja niniejszym wyrażam swój entuzjazm:)
Po 2 dniach mamy już 65 osób - to naprawdę sporo, biorąc pod uwagę, że jutro zaczyna się weekend i dopiero nadejdzie główna fala pielgrzymów. Dodatkowym plusem jest fakt, że jak na razie przeważają osoby młode - proszę o wybaczenie starsze Pomarańcze, ale im więcej młodych osób, tym większa szansa, ze pielgrzymka jest naprawdę "akademicka". Więc jak na razie same plusy!
Do zobaczenia na trasie:) -
Moni:)
Ja też się dołączam;) z pomarańczami po raz czwarty:))) zaraz jedziemy właśnie z Agą pozapisywać, pozdrawiamy:) -
-
Anonim
Ja też mam taki zaszczyt,by iść z pomarańczami po raz pierwszy;) a ogółem będzie to juz3raz;)Agnieszka mnie namówiła;) Zatem do ZOObaczenia 5; ) -
Karolina
z Pomarańczami po raz 1, a na WAPM to po raz 7; ) Pozdrawiam wszystkie siostry i braci i do zobaczenia na szlaku!
-
A$IA
Oj zazdroszczę Wam Kochane Pomarańczki:( mam nadzieję że uda mi sie Was odwiedzić podczas pielgrzymki... -
Moni:)
Aktualny stan Pomarańczy: 92 zapisanych w W-wie i 15 w Pruszkowie u x.Artura;) a koszulki są superowe
pozdrowionka:)
-
Ulka
jest mi strasznie przykro że nie uda mi się jednak iść w tym roku :((( -
Zbychu
Uuuuuuuuuuuuuuu
Nam też jest przykro... Tym bardziej mi - nie będę miał z kim siedzieć w drodze powrotnej:) -
Anonim
witajcie :*
Po trudnym dylemacie POMARAŃCZOWA!; ))
Dwie bardzooooo sympatyczne Siostry jednak mnie przekonały :))
Na WAPM idę 3 raz.. 1 raz w tej grupie ^^
Mam nadzieję, że decyzja jest w 100% dobra; ) uhuhuh..
Do zobaczenia na szlaku! :*
Pozdrawiam cieplutko! -
A$IA
-
Anonim
No to zobaczymy :P czy taka najlepsza; p heheh....
Ale pierwsze wrażenie przy zapisach było pozytywne! :D dlatego tez wierze ze bedzie takie dalej... :)) -
Ulka
Zbyszek żeby nie bylo Ci tak bardzo przykro to pierwszy dzień uda mi się pielgrzymować z wami :) - do noclegu i spowrotem - zawsze chociaż coś...prawda? -
Zbychu
-
Paweł...
No i po pielgrzymce... Ale było świetnie! Pozdrawiam Pomarańcze i do zobaczenia 4-go! :) -
Anonim
Fajnie było... i niestety się skończyło... :( Ale jest pocieszenie że zobaczymy się 4-go tak jak Paweł mówi;) Pozdro dla wszystkich pomarańczy;)