Pomarańczowa WAPM [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Żaneta

Ja rozumiem, że wszyscy sie przygotowują już do Pielgrzymki ale w międzyczasie napisac by cos ktoś mógł, żeby tak wyrazic swój entuzjazm czy cokolwiek :) a tu cisza. Ja wybieram sie po raz piąty i ciekawa jestem jak to będzie. Gdy szłam w 2004 roku nie sądziłam, że w 2008 też będę gotowa udac sie w drogę z WAPM. Obawy sa takie same jak za pierwszym razem ale wcale mnie to nie zraża. Próbuje jak co roku :) Mam nadzieję, że jak co roku wrócimy bogatsi w wiarę , nadzieję i miłosc. Pozdrawiam i do zobaczenia 5tego sierpnia.
  • Żaneta

No może nie przed XVIII a przed XXVIII WAPM tak sobie teraz myślę; P
  • Zbychu

Ja niniejszym wyrażam swój entuzjazm:)
    Po 2 dniach mamy już 65 osób - to naprawdę sporo, biorąc pod uwagę, że jutro zaczyna się weekend i dopiero nadejdzie główna fala pielgrzymów. Dodatkowym plusem jest fakt, że jak na razie przeważają osoby młode - proszę o wybaczenie starsze Pomarańcze, ale im więcej młodych osób, tym większa szansa, ze pielgrzymka jest naprawdę "akademicka". Więc jak na razie same plusy!
    Do zobaczenia na trasie:)
  • Moni:)

Ja też się dołączam;) z pomarańczami po raz czwarty:))) zaraz jedziemy właśnie z Agą pozapisywać, pozdrawiamy:)
  • Anonim

Ja też mam taki zaszczyt,by iść z pomarańczami po raz pierwszy;) a ogółem będzie to juz3raz;)Agnieszka mnie namówiła;) Zatem do ZOObaczenia 5; )
  • Karolina

z Pomarańczami po raz 1, a na WAPM to po raz 7; ) Pozdrawiam wszystkie siostry i braci i do zobaczenia na szlaku!
  • A$IA

Oj zazdroszczę Wam Kochane Pomarańczki:( mam nadzieję że uda mi sie Was odwiedzić podczas pielgrzymki...
  • Moni:)

Aktualny stan Pomarańczy: 92 zapisanych w W-wie i 15 w Pruszkowie u x.Artura;) a koszulki są superowe

pozdrowionka:)
  • Ulka

jest mi strasznie przykro że nie uda mi się jednak iść w tym roku :(((
  • Zbychu

Uuuuuuuuuuuuuuu
    Nam też jest przykro... Tym bardziej mi - nie będę miał z kim siedzieć w drodze powrotnej:)
  • Anonim

witajcie :*
    Po trudnym dylemacie POMARAŃCZOWA!; ))

Dwie bardzooooo sympatyczne Siostry jednak mnie przekonały :))

Na WAPM idę 3 raz.. 1 raz w tej grupie ^^
    Mam nadzieję, że decyzja jest w 100% dobra; ) uhuhuh..

Do zobaczenia na szlaku! :*
    Pozdrawiam cieplutko!
  • A$IA

Na 100% dobra,bo Pomarańczowa najlepsza:)
  • Anonim

No to zobaczymy :P czy taka najlepsza; p heheh....
    Ale pierwsze wrażenie przy zapisach było pozytywne! :D dlatego tez wierze ze bedzie takie dalej... :))
  • Ulka

Zbyszek żeby nie bylo Ci tak bardzo przykro to pierwszy dzień uda mi się pielgrzymować z wami :) - do noclegu i spowrotem - zawsze chociaż coś...prawda?
  • Zbychu

Jasne - widzimy się za jakieś 10 godzin:)
  • Paweł...

No i po pielgrzymce... Ale było świetnie! Pozdrawiam Pomarańcze i do zobaczenia 4-go! :)
  • Anonim

Fajnie było... i niestety się skończyło... :( Ale jest pocieszenie że zobaczymy się 4-go tak jak Paweł mówi;) Pozdro dla wszystkich pomarańczy;)
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)