- 1
- 2
-
Żaneta
-
Konik
ja liczę na to że żanetka nas nie zmęczy za bardzo jak ostatnio; pp
oj się będzie działo;] -
Jaga
nie wiedziałam, że Żanetka męczy ludzi; ) myślę, że ktoś inny mógł mieć na to zmęczenie większy wpływ... :P
a na spotkaniu na pewno będzie się działo, emocji będzie jak zwykle sporro a jak jakiś Garcia się zmęczy zawsze może poleżeć na łóżku i klepać się po brzuszku; P
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Żaneta
Czy warto???? Rozumiem, że to takie pytanie retoryczne, żeby ożywic dyskusję :) Ja na spotkanie czekam już od 15tego sierpnia. Myślę, żę wiele osób też. Na poczatku jest msza, a potem jest czas na wspomnienia, czas na kurczaki, na śpiew :) W zeszłym roku to nawet Apel mieliśmy. Ach pięknie było...
P.s. Jeśli chodzi o Zorro, to mam na myśli tego co na konia wsiada a w ręku jego szpada :) -
Anonim
-
Anonim
>Żaneta napisała:
>Czy warto???? Rozumiem, że to takie pytanie retoryczne,
>żeby ożywic dyskusję :)
Tak, liczyłam na jakąś reklamę, dodatkowe atrakcje itp.; )
-
Zbychu
Czy warto się wybrać?! Takie pytanie to niemal herezja...:P
Ja sam w trakcie spotkania będę cierpiał w Anglii, bo niestety wkrótce wylatuję. Gdyby nie to, że podpisałem Krucjatę, to bym na pewno się upił ze smutku;) -
Jaga
Zbyszek, żeby Ci nie było tak smutno to dodam, że my będąc w Pruszkowie, zajadając się kurczakami, ciastami, oglądając zdjęcia, śpiewając, tańcząc i generalnie świetnie się bawiąc, też na pewno będziemy bardzo cierpieć, że Ciebie z nami nie ma; P prawda??? (to pytanie głównie skierowane do licznego grona Ulubionych Sióstr Brata Zbyszka; ))
pytanie tylko czy będziemy to robić w pięcioosobowym gronie wyżej wypowiadających się osób (+Zorro oczywiście; ))? czy może ktoś jeszcze się wybiera na spotkanko; P? -
...
Ja również nie mogę sie już doczekać spotkania; )
...a jeśli chodzi o jakąś reklamę, to myślę, że wystarczyło by puścić jakiś filmik z najlepszych etapów grupy zielonej i na koniec umieścić tekst: "Prawie jak POMARAŃCZE" :)))
P.S.
Zbychu załatw sobie tam na miejscu jakiś numer komórkowy to do Ciebie zadzwonimy ze spotkania :) -
Dorotka
Do mnie w zeszłym roku nie chcieliście dzwonić:((
ale cóż ja to nie Zbyszek;P
my się wybieramy... z piernikami oczywiście :P -
Zbychu
-
KOWAL
-
Anonim
>Zbychu załatw sobie tam na miejscu jakiś numer komórkowy
>to do Ciebie zadzwonimy ze spotkania :)
Albo skype i telebim; P
-
Anonim
a może do mnie też zadzwonicie?? ja co prawda na WAPM w tym roku obecny nie byłem ale na spotkanie chętnie bym poszedł tyle że nie dam rady, może na opłatkowe się uda -
Zbychu
-
Jaga
dobra chłopaki nie ma sprawy, robimy konferencję :P pytanie tylko, który z Was za nią płaci??; ) -
...
Żaneta napisała:
... W zeszłym roku to nawet Apel
mieliśmy. Ach pięknie było...
Dodam tylko, że apel był nie o 17; P tylko o normalnej apelowej porze, czyli 21 :), a swoją drogą to tak się zastanawiam...X. Artur chyba chce sprawdzić czy wytrzymamy tak długo jak w zeszłym roku i nawet podniósł poprzeczkę, bo spotkanie w tym roku godzinę wcześniej...; )
-
Zbychu
hehe
Trafiłeś w 10-tkę Grzechu! Gadalem z x Arturem i mówił, że właśnie z powodu tak długiego trwania spotkania w zeszłym roku postanowił przełożyć na 14:)
PS może uda nam się połączyć drogą internetową - x Artur ma bezprzewodowy internet ale działa tylko w 1 miejscu na parafii, więc kto wie, może z Bożą pomocą...;)
- 1
- 2