Pomarańczowa WAPM [142]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Żaneta

Ja liczę na Zorro, bo emocji będzie sporro; )
  • Konik

ja liczę na to że żanetka nas nie zmęczy za bardzo jak ostatnio; pp

oj się będzie działo;]
  • Jaga

nie wiedziałam, że Żanetka męczy ludzi; ) myślę, że ktoś inny mógł mieć na to zmęczenie większy wpływ... :P

a na spotkaniu na pewno będzie się działo, emocji będzie jak zwykle sporro a jak jakiś Garcia się zmęczy zawsze może poleżeć na łóżku i klepać się po brzuszku; P

• Anonim

Żana masz jakiegos konkretnego Zorro na mysli...?? :p
  • Anonim

A warto się wybrac?

:P
  • Żaneta

Czy warto???? Rozumiem, że to takie pytanie retoryczne, żeby ożywic dyskusję :) Ja na spotkanie czekam już od 15tego sierpnia. Myślę, żę wiele osób też. Na poczatku jest msza, a potem jest czas na wspomnienia, czas na kurczaki, na śpiew :) W zeszłym roku to nawet Apel mieliśmy. Ach pięknie było...

P.s. Jeśli chodzi o Zorro, to mam na myśli tego co na konia wsiada a w ręku jego szpada :)
  • Anonim

eeee.... a juz myslalam, ze jakies dodatkowe atrakcje beda... :D; p
  • Anonim

>Żaneta napisała:
    >Czy warto???? Rozumiem, że to takie pytanie retoryczne,
    >żeby ożywic dyskusję :)

Tak, liczyłam na jakąś reklamę, dodatkowe atrakcje itp.; )

• Zbychu

Czy warto się wybrać?! Takie pytanie to niemal herezja...:P

Ja sam w trakcie spotkania będę cierpiał w Anglii, bo niestety wkrótce wylatuję. Gdyby nie to, że podpisałem Krucjatę, to bym na pewno się upił ze smutku;)
  • Jaga

Zbyszek, żeby Ci nie było tak smutno to dodam, że my będąc w Pruszkowie, zajadając się kurczakami, ciastami, oglądając zdjęcia, śpiewając, tańcząc i generalnie świetnie się bawiąc, też na pewno będziemy bardzo cierpieć, że Ciebie z nami nie ma; P prawda??? (to pytanie głównie skierowane do licznego grona Ulubionych Sióstr Brata Zbyszka; ))

pytanie tylko czy będziemy to robić w pięcioosobowym gronie wyżej wypowiadających się osób (+Zorro oczywiście; ))? czy może ktoś jeszcze się wybiera na spotkanko; P?
  • ...

Ja również nie mogę sie już doczekać spotkania; )
    ...a jeśli chodzi o jakąś reklamę, to myślę, że wystarczyło by puścić jakiś filmik z najlepszych etapów grupy zielonej i na koniec umieścić tekst: "Prawie jak POMARAŃCZE" :)))

P.S.
    Zbychu załatw sobie tam na miejscu jakiś numer komórkowy to do Ciebie zadzwonimy ze spotkania :)
  • Dorotka

Do mnie w zeszłym roku nie chcieliście dzwonić:((
    ale cóż ja to nie Zbyszek;P
    my się wybieramy... z piernikami oczywiście :P
  • Zbychu

To dlatego, że Grzechu nie chciał z Kowalem zadzierać;)
  • KOWAL

Nie taki Kowal straszny jak go malują:p
  • Anonim

>Zbychu załatw sobie tam na miejscu jakiś numer komórkowy
    >to do Ciebie zadzwonimy ze spotkania :)

Albo skype i telebim; P

• Anonim

a może do mnie też zadzwonicie?? ja co prawda na WAPM w tym roku obecny nie byłem ale na spotkanie chętnie bym poszedł tyle że nie dam rady, może na opłatkowe się uda
  • Zbychu

ja też bym chętnie pogadał z Krzychem - zróbmy jakąś konferencję:D
  • Jaga

dobra chłopaki nie ma sprawy, robimy konferencję :P pytanie tylko, który z Was za nią płaci??; )
  • ...

Żaneta napisała:
    ... W zeszłym roku to nawet Apel
    mieliśmy. Ach pięknie było...

Dodam tylko, że apel był nie o 17; P tylko o normalnej apelowej porze, czyli 21 :), a swoją drogą to tak się zastanawiam...X. Artur chyba chce sprawdzić czy wytrzymamy tak długo jak w zeszłym roku i nawet podniósł poprzeczkę, bo spotkanie w tym roku godzinę wcześniej...; )
  • Zbychu

hehe

Trafiłeś w 10-tkę Grzechu! Gadalem z x Arturem i mówił, że właśnie z powodu tak długiego trwania spotkania w zeszłym roku postanowił przełożyć na 14:)

PS może uda nam się połączyć drogą internetową - x Artur ma bezprzewodowy internet ale działa tylko w 1 miejscu na parafii, więc kto wie, może z Bożą pomocą...;)
  • 1
  • 2
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)