-
Anonim
Kochane Pomarańczki!
13 grudnia spotykamy się w parafii świętego Józefa Pruszkowie. Zaczynamy o godz. 19.00 Mszą świętą, potem jedzonko i rozmowa o Hymnie o Miłości świętego Pawła (1 Kor 13).
Zapraszam wszystkich bardzo gorąco!
Pomarańczowe siostry niech zachęci to, że w tym dniu specjalnie dla nas przyleci z Anglii nasz Najprzystojniejszy Porządkowy - Brat Zbyszek.
Do zobaczenia!
Z Bogiem!
x. Rafał -
Zbychu
No tak nie do końca specjalnie na spotkanie, ale prawdą jest, że już nie mogę się doczekać soboty i z pewnością się zjawię.
A więc wszyscy, którzy się stęsknili za moja skromną osobą, tudzież ścigają mnie za długi zaciągnięte przed moim wyjazdem będą mogli mnie spotkać już 13 grudnia:) -
Dorotka
Księże Rafale znam przystojniejszych Porządkowych:P niż brat Zbyszek...
Pozdrawiamy z Torunia:) -
Anonim
Zbychu jaka reklama i to od samego ojca przewodnika:P, normalnie bym się skusił ale jeszcze tym razem nie dam rady -
-
Anonim
Siostro Doroto, proszę na publicznym forum nie wyrażać swoich subiektywnych ocen, bo skonfrontujemy Siostrę z Siostrą Madzią :)
i będzie dym; )
Krzychu, daj radę!!! -
Zbychu
A reklamę, Krzychu, dostałem tylko dlatego, że w tym roku Ciebie nie było na pielgrzymce:) Ale słyszałem, że już niedługo i Ty zawitasz na polską ziemię, z czego grupa Pomarańczowa bardzo się cieszy! -
Ulka
-
Anonim
no leci mi całkiem słonecznie bo tu teraz lato, słońce i ocean... a wracać wracam niebawem ale o ile będziecie trzymać się drugich sobót miesiąca to dam radę w lutym.
czyżbyś Urszulo się stęskniła:) -
Ulka
A jakże :) a tego słońca i oceanu to nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę...