Pomarańczowa WAPM [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kochane Pomarańczki!
    13 grudnia spotykamy się w parafii świętego Józefa Pruszkowie. Zaczynamy o godz. 19.00 Mszą świętą, potem jedzonko i rozmowa o Hymnie o Miłości świętego Pawła (1 Kor 13).
    Zapraszam wszystkich bardzo gorąco!
    Pomarańczowe siostry niech zachęci to, że w tym dniu specjalnie dla nas przyleci z Anglii nasz Najprzystojniejszy Porządkowy - Brat Zbyszek.
    Do zobaczenia!
    Z Bogiem!
    x. Rafał
  • Zbychu

No tak nie do końca specjalnie na spotkanie, ale prawdą jest, że już nie mogę się doczekać soboty i z pewnością się zjawię.

A więc wszyscy, którzy się stęsknili za moja skromną osobą, tudzież ścigają mnie za długi zaciągnięte przed moim wyjazdem będą mogli mnie spotkać już 13 grudnia:)
  • Dorotka

Księże Rafale znam przystojniejszych Porządkowych:P niż brat Zbyszek...
    Pozdrawiamy z Torunia:)
  • Anonim

Zbychu jaka reklama i to od samego ojca przewodnika:P, normalnie bym się skusił ale jeszcze tym razem nie dam rady
  • Anonim

Siostro Doroto, proszę na publicznym forum nie wyrażać swoich subiektywnych ocen, bo skonfrontujemy Siostrę z Siostrą Madzią :)
    i będzie dym; )
    Krzychu, daj radę!!!
  • Zbychu

A reklamę, Krzychu, dostałem tylko dlatego, że w tym roku Ciebie nie było na pielgrzymce:) Ale słyszałem, że już niedługo i Ty zawitasz na polską ziemię, z czego grupa Pomarańczowa bardzo się cieszy!
  • Ulka

No jak tam Krzysiek Ci leci za wielką wodą? kiedy wracasz? :)
  • Anonim

no leci mi całkiem słonecznie bo tu teraz lato, słońce i ocean... a wracać wracam niebawem ale o ile będziecie trzymać się drugich sobót miesiąca to dam radę w lutym.

czyżbyś Urszulo się stęskniła:)
  • Ulka

A jakże :) a tego słońca i oceanu to nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę...
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)