Pomarańczowa WAPM [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomek

polecam fotkę :]]

http://www.wirtualnawapm.pl/imagege...
  • Tomek

Nowa ( zaginiona w akcji, ale odnaleziona :] ) galeria z XXIX WAPM,
    zdjęcia br. Wojtka:
    http://picasaweb.google.pl/moszczys...

• Anonim

super ^^ a może ktoś ma zdjęcia ze spotkań? i października, i tego ostatniego, opłatkowego? :>
  • Tomek

Na 100% brat Andel :] zdaje się, że br. Radek otrzymał ostatnio od niego płytkę ze zdjęciami zzz... października. Poproszę o nie Radka i zamieszczę. Proszę o cierpliwość :)

Pewnie też te robione ostatnio przez br. Andela ujrzą światło dzienne, ale to za jakiś czas.
    Kto wie, może będzie jeszcze spotkanie wielkanocne tak, jak to miało miejsce rok temu - z tego co pamiętam. Pomarańczowe mini-kurczaki i zające itp. sprawy... :)

• ja

o, byłoby super! może na to udałoby mi się w końcu wybrać. (;
  • Jaga

zgodnie z życzeniem siostry Aśki na pomarańczowej stronie pojawiły się nowe fotki :) miłego oglądania :)!
  • Tomek

Dzięki Aga! :)
  • Anonim

Dzięki! :D Pozdrawiam chorobowo :)
  • Jaga

nie ma za co :)

niestety zdjęciami ze spotkania opłatkowego nie dysponuję i nie kojarzę czy ktoś w ogóle jakieś fotki robił...(brat Andel chyba nie miał ostatnio aparatu, choć mogę się mylić...:P)
  • Radek R

Oj, miauuuuu :D
  • Tomek

już są fotki z ostatniego, styczniowego spotkania od br. Andela:
    http://picasaweb.google.com/pomaran...
    :)
  • Anonim

hej Pomarańcze!
    od 5 lat chadzam w pielgrzymce płockiej, w grupie Złotej. w tym roku chciałabym iśc z WAMP :-) u nas, w PPP (Piesza Płocka Pielgrzymka) grupa pomarańczowa prowadzona jest przez Salezjanów.
    Czy grupa pomarańczowa w WAPM ma coś wspólnego z Salezjanami? do zobaczenia na szlaku!!!
  • Tomek

Przewodnikami grupy są księża diecezjalni, więc... poza pomarańczowością jest inaczej :)
  • Anonim

dzięki za informację.
    na pewno te dwie grupy łączy stopień głośności. Słyszałam, że w WAPM pomarańczowi słyną z tego, że są najgłośniejszą grupą?
  • Tomek

Najgłośniejszą w sensie - najbardziej zwariowaną i rozrywkową... oj, na pewno nie :)

Mi bardzo odpowiada to, że jest czas modlitwy, wyciszenia, refleksji i czas śpiewu, okazywania radości, żartów przy mikrofonie.

• karolina

heh:) Pomarańczki uwielbiają uśmiechać się do Biało-Czerwonych:P najgłośniejszą grupą są chyba Żaby Zielone. Byłam z Pomarańczkami tylko parę etapów w zeszłym roku, co chyba mnie skłania do pójścia całą trasą w roku bierzącym. Ale jeszcze myślę:P
  • Anonim

A ja pozdrawiam wszystkie Pomarańcze i ocieram łezkę na wspomnienie roku ubiegłego - w tym roku niestety nie idę. Ale może za rok... :)
  • Tomek

>karolina napisała:
    >Ale jeszcze myślę:P

>Aśka napisała:
    >Ale może za rok... :)

ALE... :P

A na to jakiś tam mędrzec rzecze:
    "Życie to sztuka wyborów" :-)
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)