Pomarańczowa WAPM [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łysy

Jeśli cokolwiek wiemy o jakimś spotkaniu, to informacje umieszczamy tu. A nie robimy milion innych wątków, do każdego spotkanie.
    Dziękuje za uwage :)
  • Anonim

stara poczciwa pani moderator wzięła się za porządkowanie wątków - ukłony :)
  • Zbychu

ale mówicie o spotkaniach Pomarańczy czy Zielonych;>
  • Łysy

Drogi bracie prosze spojrzeć na nazwe grona i nie robic mi tu offtopów; )
  • Zbychu

Niech Ci będzie:P
    Dla tych co nie byli na stronie - spotkania w grudniu nie ma! Jest dopiero opłatkowe 13 stycznia. Ale to też już nie tak długo:)
  • Anonim

(ten to nam nigdy tego zzielenienia nie wybaczy) DROGA PANI MODERATOR WYBACZY PANI TEN OFFTOP?; D
  • Łysy

wybaczy wybaczy :p Ale żeby mi to bylo ostatni raz
  • Anonim

ami sie tam nei podoba pozadkowanie wole jak ludzie moga sie wypowiadac spontanicznie i o czym chca :P
  • Łysy

Tyle ze potem nie można znaleźć informacji, która nas interesuje. A właśnie po to powstało grono. Tak, wiec proszę o odrobinę wyrozumiałości.

A propos wypowiadana spontanicznego i nie na temat: istnieje takie grono, chyba 'hyde park'
  • Anonim

to ja spontanicznie i nie na temat obwieszczam wszem i wobec że nie mam najmniejszego zamiaru podporządkowywać się jakimś tam regułom i będę pisał co chcę i gdzie będę chciał, a te teoretyczne porządki są nam zupełnie zbędne. Bez przesady na tym gronie nie dzieje się aż tyle żeby nie można było się połapać...

z rewolucyjnym pozdrowieniem
  • Anonim

pomarańczowa rewolucja ^^
  • A$IA

hehe Krzysiu dobrze powiedziane :)
  • Anonim

realizując swoje zapowiedzi chciałem wszystkim życzyć najlepszego w nowym roku i że zacytuję klasyków:) "by choć raz ziściły się sny"

i zrobię to zaraz na wszystkich innych w miarę aktualnych wątkach :P
  • Łysy

niech brat Krzys uwarza na swoje wypowiedzi, bo Wioal ma czasem dobry humor i lubi kasowac; D
  • Anonim

zabrzmiało jak groźba, ale może tak miało zabrmieć i pozostać w formie pytania retorycznego.... no cóż nie mam wyczucia :D
  • Anonim

Wiola... nie próbuj :P bo noszenie tub jak nic na najdłuższym pielgrzymkowym odcinku do Jeruzal:)

sądzę że brat Zbyszek nie będzie miał nic przeciwko:)
  • Łysy

Z wielką przyjemnością oddałabym się tej czynnosci :)
  • Zbychu

No to załatwione - już zapisałem! Wiolka bierze wzmacniacz, pierwszą weźmie Majka a trzecią Paula, co by nie rozdzielać Waszego złotego trio:P
  • Łysy

a teraz pokasuje wasze wpisy ];->
  • Anonim

ej. ja jestem na Wiolkę obrażona* i na czas nieokreślony przechodzę na stronę rewolucjonistów nie karzcie mi dźwigać tuby.

* co byście nie czuli niedostytu powiem za co. Ona mnie olała dla faceta. Więc proszę nie chrzanić głupot o złotym trio, ja się czuję jak złote błoto w tym momencie.

MAM NADZIEJĘ, ŻE DOBRZE OFFTOPUJĘ.; ]
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)