- 1
- 2
-
Wilk
Ja wiem, ze to dział o Post Regimencie [heh, kto go tak pięknie w opisie okreslil jako poezje spiewaną? (; ], ale co sadzicie o Eye For An Eye?
Może muzycznie to nie to samo co PR, ale chyba coś w tym jest, że w katalogach niektorych distr porównują te dwie kapele - zdaje się, ze od czasów pierwszej płyty PR długo brakowało czegoś z taką dawką energii. -
Boy Division
To jest jeden z tych zespolow, ktoremu zdarza sie grac w Warszawie, a mi sie nie zdarza nigdy na niego isc. -
Skies At Our Feet
EFAE.... lubię... lubię... "Dystans" mi się mocno podoba, szkoda że taki krótki. ale kopa ma solidnego, nie inaczej.
teraz jakoś ma wyjść split z the Hunkies.. też dobra, mocna kapela. -
Wilk
No, Post Regiment też na samym poczatku gral wyjątkowo krotkie, szybkie kawąłki (: -
-
Skies At Our Feet
byle EFAE nie poszło w stronę w jaką udał się Post Regiment na Tragedii, to będzie dobrze; ) -
Wilk
-
Boy Division
tragiedia chyba hehe . a co do splita z The Hunkies to chyba dosc niefortunny wybor zespolu dla jednych jak i drugich. -
Skies At Our Feet
-
Grono.Net
eye for an eye rules:D ja najbarciej cenie warrior(czy warriors?) i S.I.K .. mioddzie po prostu :D -
Anonim
heh a ja pierwszy raz usłyszałam eye for an eye na jakiejs płytce z garażu i myślałam że śpiewa tam jakis facet obdarzony wyjątkowo beznadziejnym głosem....mam chyba prolemy ze słuchem bo bardzo cięzko mi sie zdarzaja takie pomylki:P -
Anonim
taa co do eye też na poczatku nie mogłam dojśc czy to facet czy baba :P
ale potem dostałam wiecej ich muzyki i zajebiscie pozytywna kapela. Lubie, słucham... aagr ja chce na ich koncert :P -
Grono.Net
-
Boy Division
dlatego, ze reprezentuaj zupelnie inny klimat i korzenie (wg. mnie) i troche inaczej podchodza do tematu.
to tak jak zrobic split Iron Maiden i Burzuma. -
Skies At Our Feet
coz, ja mam odmienne zdanie. a te kapele łączy granie dobrej muzy i to mi starcza.
-
drinkercore
energia na płytach efae to nic w porównaniu z energią na koncertach , robią poprostu rozpierdol a wszyscy krzyczą ich teksty. a często spotykam sie z określeniem ze ich muza to coś pomiędzy agnostic front a post regiment i chyba jest w tym jakaś cząstka prawdy
-
miom zdaniem efae nie ma klimatu jaki mial post regiment..to juz nie jest to samo i moim zdaniem nie mozna porownywac oby zespolow.dziekuje za uwage; ]
-
Dziki Hun
-
Dziki Hun
polecam tez kapele Jugoslawia.
Moze z PR nie ma zbyt wiele wspolnego ale tez damski wokal i dobrze graja; ) -
swit
dla mnie i regiment i efae to zajebiste kapele,ale klimatycznie chyba troche się różnią. eye for an eye grają bardziej hardcore, a post regiment jednak leciał troche słabiej (co nie znaczy ze gorzej!) -
Baron
Eye For An Eye zajebiscie zagrał "Ile % Duszy" na tribute to Dezerter...
- 1
- 2