Post Regiment [132]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wilk

Ja wiem, ze to dział o Post Regimencie [heh, kto go tak pięknie w opisie okreslil jako poezje spiewaną? (; ], ale co sadzicie o Eye For An Eye?

Może muzycznie to nie to samo co PR, ale chyba coś w tym jest, że w katalogach niektorych distr porównują te dwie kapele - zdaje się, ze od czasów pierwszej płyty PR długo brakowało czegoś z taką dawką energii.
  • Boy Division

To jest jeden z tych zespolow, ktoremu zdarza sie grac w Warszawie, a mi sie nie zdarza nigdy na niego isc.
  • Skies At Our Feet

EFAE.... lubię... lubię... "Dystans" mi się mocno podoba, szkoda że taki krótki. ale kopa ma solidnego, nie inaczej.
    teraz jakoś ma wyjść split z the Hunkies.. też dobra, mocna kapela.
  • Wilk

No, Post Regiment też na samym poczatku gral wyjątkowo krotkie, szybkie kawąłki (:
  • Skies At Our Feet

byle EFAE nie poszło w stronę w jaką udał się Post Regiment na Tragedii, to będzie dobrze; )
  • Wilk

jeśli pójdzie, to będzie z tego tragedia (;
  • Boy Division

tragiedia chyba hehe . a co do splita z The Hunkies to chyba dosc niefortunny wybor zespolu dla jednych jak i drugich.
  • Skies At Our Feet

dlaczego?
  • Grono.Net

eye for an eye rules:D ja najbarciej cenie warrior(czy warriors?) i S.I.K .. mioddzie po prostu :D
  • Anonim

heh a ja pierwszy raz usłyszałam eye for an eye na jakiejs płytce z garażu i myślałam że śpiewa tam jakis facet obdarzony wyjątkowo beznadziejnym głosem....mam chyba prolemy ze słuchem bo bardzo cięzko mi sie zdarzaja takie pomylki:P
  • Anonim

taa co do eye też na poczatku nie mogłam dojśc czy to facet czy baba :P

ale potem dostałam wiecej ich muzyki i zajebiscie pozytywna kapela. Lubie, słucham... aagr ja chce na ich koncert :P
  • Grono.Net

koncer by sie przydal .. w warszawie oczywiscie :D
  • Boy Division

dlatego, ze reprezentuaj zupelnie inny klimat i korzenie (wg. mnie) i troche inaczej podchodza do tematu.
    to tak jak zrobic split Iron Maiden i Burzuma.
  • Skies At Our Feet

coz, ja mam odmienne zdanie. a te kapele łączy granie dobrej muzy i to mi starcza.
  • drinkercore

energia na płytach efae to nic w porównaniu z energią na koncertach , robią poprostu rozpierdol a wszyscy krzyczą ich teksty. a często spotykam sie z określeniem ze ich muza to coś pomiędzy agnostic front a post regiment i chyba jest w tym jakaś cząstka prawdy
  • Maćkosław

miom zdaniem efae nie ma klimatu jaki mial post regiment..to juz nie jest to samo i moim zdaniem nie mozna porownywac oby zespolow.dziekuje za uwage; ]
  • Dziki Hun

Eye - zajebisty wokal; D
  • Dziki Hun

polecam tez kapele Jugoslawia.
    Moze z PR nie ma zbyt wiele wspolnego ale tez damski wokal i dobrze graja; )
  • swit

dla mnie i regiment i efae to zajebiste kapele,ale klimatycznie chyba troche się różnią. eye for an eye grają bardziej hardcore, a post regiment jednak leciał troche słabiej (co nie znaczy ze gorzej!)
  • Baron

Eye For An Eye zajebiscie zagrał "Ile % Duszy" na tribute to Dezerter...
  • 1
  • 2
| |

poezja.spiewana.

Fotki

Miejsca grona (0)