Postnuklearny Swiat [338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

...ja zobaczyłem dopiero wczoraj. Przejście Fallouta 2 w jakieś 20-25 minut. Miazga :-D

http://www.archive.org/download/Fal...
  • Poczwarka z krainy Jeżowców

nie sadzilem, ze jest cos takiego mozliwe

kurde, wlasnie obejrzalem. nie rozumiem powlowy z tego, co ten koles zrobil. mi sie nigdy nie udalo tak zagadac ze straznikami enclavy, zeby atakowali swojego. na prawde podziwiam...
  • Anonim

Próbowałem dzisiaj tego co na tym filmiku. Udało mi się dojść do San Fran, załatwić sklepikarza, ale nie było Power Armora ani Psycho na tych stolikach :-) Chyba już wiem dlaczego tak dziwnie krążył po obszarze miasta do 15 września i dopiero wtedy wszedł.

Wracając do filmiku - powaliło mnie zabicie przy użyciu Super Stimpacków. Z kolei odpalenie tankowca bez FOBa i NAVCompa - kumpel mi powiedział, że przy inteligencji 1 (w tym celu użył Psycho na sobie) udaje się to bez problemów. Domyślam się jedynie, że załatwienie tego Shi było konieczne, żeby uzyskać paliwo do statku.

niby wszystko logiczne. zabijanie super stimpakami to juz dobrze wyprobowana przeze mnie taktyka skrytobojcza. no, powered armor jest tez w drugim sklepie z bronia (888 arms, czy jakos tak sie nazywa). no zdziwilo mnie wlasnie to, ze ruszyl tannkowiec. ale jak mowisz, niby siie da. siedzialem wczoraj z rudolfem i cala noc mowilismy do siebie: "ale fallout w 20 minut!!!"
  • Anonim

Ja piernicze. Nie mogłem uwierzyć, dopoki nie zobaczylem....

Biedny Frank... zawsze mi go żal bylo, ta jego ostatnia "zielona mila" atletycznie na rekach wykonana... :D

Ja piernicze... 20 min.... (szkoda tylko ze polowa to napisy koncowe :P)

film trwa 29 minut, z czego tylko 9 to napisy. co daje jakies 20 minut akcji. nigdy nie gralem postacia z niska inteligencja (znaczy ponizej 6), ale podobno gra staje sie w tedy ciut inna. no i faktycznie. to ja, zeby zdobyc foba i klucz do tankowca musialem sie posuwac do podstepow, nie raz musialem wyciac navarro w pien. a tu wystarczylo uzyc psycho aby obnizyc inteligencje i odpalic tankowiec bez tych czesci. nieprawdopodobne.

a moze ktos wie o filmiku z przejscia Arcanum w 20 minut?
  • Anonim

ej. no ale po co takie granie?
  • Templar

Gre sie przechodzi w ten sposób po tym jak przejdziesz ją wczesniej min. 5x- tak dla jaj;)
| |

...czyli to co w Falloucie, Neuroshimie i Mad Maxie najlepsze; )

Fotki

Miejsca grona (0)