POZNAŃ [6149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak w temacie wpisujcie gdzie lubicie zjesc na miescie w dzien i przed/po imprezie?

ja zawsze teatralka, avanti lub sioux az do nie dawna gdy odkrylem wspaniale jedzenia na gwarnej...
    shnitzel point, mega miesko!!!! goraco polecam!
  • Anonim

fajne jedzonko jak w dzień i na studencką kieszeń jest w Dublinerze :)
  • Anonim

Naleśniczek na Wieniawskiego i Pancake koło Browaru
    tu i tu niedrogo i smacznie, aczkolwiek w Naleśniku bardziej swojsko, na drewnianych ławach, a w Pancake'u bardziej kosmopolitycznie w designerskim brązowo-beżowym wnetrzu :)

generalnie co kto lubi i na co ma nastrój :)
  • Anonim

ja uwielbiam zjesc pizze w m1 :P ale nie pizza hut,tylko pizzeria na przeciw new yourkera, rzadzi \m/
  • Anonim

tam gdzie wszedzie: kfc, telepizza...:)
  • Anonim

sushi sekai
  • Villemo

"Przysmak" bar mleczny, pyszna pomidorówka i naleśniki..mrrr
  • Rex Summus Sanctissimus Skorup

przysmak rządzi :)
  • EBRU

nalesniki w caritasie...mrrrr...
    szarlotka w ikea
    i - jak pare tu osob - przysmak
  • Anonim

hot dogi w ikea tez rzadza; -)
  • magda [;

w Ikea jest dobra lazania :d
    ale mi smakuje fafel czy jakoś tak w Ali Babie za 4,20 :D
  • Anonim

>nostre napisał
    >tam gdzie wszedzie: kfc, telepizza...:)

tak, kfc dobra RESTAURACJA :D
  • Anonim

no pewnie że w KFC Shinks Mc donalds hmmm pychotka:)
  • Red

a ja tam lubie o 4 rano sobie sphinxa pozrec :)
  • eragfvers rgsegeasf

najlepiej jest w barze wegetarianskim na wroclawskiej, w bramie, mila atmosferka a jedzenie pycha a przede wszystkim bez bolu dla zadnej ze stron "lancucha pokarmowego"; )
  • Anonim

bar miniaturka na matejki naprzeciw olimpii, między marcinkiem a dwójką. tanio, przyjemnie i super żarcie jak w domu =]
  • Anonim

>kofeina napisała:
    > a przede wszystkim
    >bez bolu dla zadnej ze stron "lancucha pokarmowego"; )

a warzywa i owoce to nie element łańcucha pokarmowego?; P
  • Abdullah Ibn Abdul Aziz al Saud

jak gdzies to ktos stwierdzil rosliny maja mozliwosc czucia boolu tylko ze nie maja lapek raczek nozek i glowki i oczek to je mozna jesc bezkarnie; ) Pan Bócek kazal jesc wszystko to tez mieso jest takie dobre jak warzywka i na odwrot :) Wszystko jest w lancuchu pokarmowym; ) Ja sie ciesze ze mnie robaczki zjedza, a przynajmniej to co po mnie pozostanie no chyba ze ktos mnie zmarnotrawi i spali na popioly to bedzie dopiero strata srodka organiczno-mineralno-nawozoweg o; ) Ale podobno popioly to tez nawoz dobry; ) no ale zbaczam z tematu mialo byc o jedzeniu to tez rzuce nazwa EURUŚ bar mleczny kolo targow :)
  • Anonim

taki nowy kebab naprzeciw P21. jedzonko pyszne i świeże, no i klimat turecko-arabski, miła obsługa i do zestawu obiadowego piwo gratis XD
  • Red

no w sphinxie tez jest piwko gratis dla studentow; ) ale to jakas obraza, bo male; )