-
Anonim
jak w temacie wpisujcie gdzie lubicie zjesc na miescie w dzien i przed/po imprezie?
ja zawsze teatralka, avanti lub sioux az do nie dawna gdy odkrylem wspaniale jedzenia na gwarnej...
shnitzel point, mega miesko!!!! goraco polecam! -
Anonim
fajne jedzonko jak w dzień i na studencką kieszeń jest w Dublinerze :) -
Anonim
Naleśniczek na Wieniawskiego i Pancake koło Browaru
tu i tu niedrogo i smacznie, aczkolwiek w Naleśniku bardziej swojsko, na drewnianych ławach, a w Pancake'u bardziej kosmopolitycznie w designerskim brązowo-beżowym wnetrzu :)
generalnie co kto lubi i na co ma nastrój :) -
Anonim
ja uwielbiam zjesc pizze w m1 :P ale nie pizza hut,tylko pizzeria na przeciw new yourkera, rzadzi \m/ -
-
Anonim
-
Anonim
-
Villemo
-
Rex Summus Sanctissimus Skorup
-
EBRU
nalesniki w caritasie...mrrrr...
szarlotka w ikea
i - jak pare tu osob - przysmak -
Anonim
-
magda [;
w Ikea jest dobra lazania :d
ale mi smakuje fafel czy jakoś tak w Ali Babie za 4,20 :D -
Anonim
>nostre napisał
>tam gdzie wszedzie: kfc, telepizza...:)
tak, kfc dobra RESTAURACJA :D -
Anonim
-
Red
-
eragfvers rgsegeasf
najlepiej jest w barze wegetarianskim na wroclawskiej, w bramie, mila atmosferka a jedzenie pycha a przede wszystkim bez bolu dla zadnej ze stron "lancucha pokarmowego"; ) -
Anonim
bar miniaturka na matejki naprzeciw olimpii, między marcinkiem a dwójką. tanio, przyjemnie i super żarcie jak w domu =] -
Anonim
>kofeina napisała:
> a przede wszystkim
>bez bolu dla zadnej ze stron "lancucha pokarmowego"; )
a warzywa i owoce to nie element łańcucha pokarmowego?; P -
Abdullah Ibn Abdul Aziz al Saud
jak gdzies to ktos stwierdzil rosliny maja mozliwosc czucia boolu tylko ze nie maja lapek raczek nozek i glowki i oczek to je mozna jesc bezkarnie; ) Pan Bócek kazal jesc wszystko to tez mieso jest takie dobre jak warzywka i na odwrot :) Wszystko jest w lancuchu pokarmowym; ) Ja sie ciesze ze mnie robaczki zjedza, a przynajmniej to co po mnie pozostanie no chyba ze ktos mnie zmarnotrawi i spali na popioly to bedzie dopiero strata srodka organiczno-mineralno-nawozoweg o; ) Ale podobno popioly to tez nawoz dobry; ) no ale zbaczam z tematu mialo byc o jedzeniu to tez rzuce nazwa EURUŚ bar mleczny kolo targow :) -
Anonim
taki nowy kebab naprzeciw P21. jedzonko pyszne i świeże, no i klimat turecko-arabski, miła obsługa i do zestawu obiadowego piwo gratis XD -
Red
no w sphinxie tez jest piwko gratis dla studentow; ) ale to jakas obraza, bo male; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne