-
Marta Chłodnicka
Witajcie fani siatkówki,
Mieszana ekipa 20, 30-latków pogrywa sobie 2x w tygodniu w siatkówkę i czasem ma braki w składzie. Gdyby ktoś chciał do nas dołączyć, lub też ma braki w swoich grupach, to proszę o kontakt. Dogadamy się :) Właśnie założyliśmy z tej okazji forum internetowe:
http://abctwojegogabinetu.xon.pl/si...
WAŻNE: proszę nie odpisywać w tym wątku, gdyż nie dam rady tego czytać. Proszę pisać od razu na forum, alternatywnie bezpośrednio do mnie: pocztamarta(wiadomoco)gmail.co m
Tą ekipą gramy już 2,5 roku. Niektórzy z nas (szczególnie chłopacy) grają bardzo dobrze, inni trenowali krócej, niektórzy pokochali siatkówkę na wfie i bardzo się w ciągu tego czasu rozwinęli. Jeśli jesteś dziewczyną - dobrze by było, gdybyś miała chociaż kilkuletnie doświadczenie. Przyjdź na grę próbną i sprawdź czy Ci odpowiada i czy poziom nie jest zbyt wysoki. Chłopaków bierzemy w ciemno, bo mają lepsze warunki fizyczne do tej gry; )
Do końca sierpnia gramy w dwóch miejscach:
1. We wtorki o godz. 20.00-22.00 na ul. Bukowskiej 25 (ostatnie 2 wtorki). Płacimy tam 60 zł za 2 godziny, którą to kwotę dzielimy przez liczbę graczy.
2. W piątki w godz.18.00-21.00 wynajmujemy salę w Gminnym Ośrodku Sportu w Suchym Lesie http://portal.suchylas.pl/sport/gmi...
Hala jest duża i bardzo dobrze się gra. Średni koszt to ok. 14 zł na osobę za 3 godziny (zależnie od liczby zawodników, przy 13 osobach wynosi 12 zł).
Gramy tam od godziny 18.00 do 21.00, dlatego zawsze jest jedna osoba więcej, żeby można było robić zmiany z osobami, które są zmęczone. (bo to jednak trochę grania jest)
WRZESIEŃ:
Od września będziemy grali w dwóch innych miejscach: na Os. Batorego we wtorki o 20.00 oraz najprawdopodobniej na Os. Lecha w soboty o godz. 12.00
Czekam na kontakt.
Pozdrawiam serdecznie,
Marta Chłodnicka -
wojti fernandez
cześć, jestem chętny do gry. Proszę o odzew czy da radę się jeszcze wkręcić do was;] Pozdro -
sebastian nldafn
-
Paweł Jakispawel
witam serdecznie, chetnie bym sie do was dolaczyl, prosze o kontakt moje gg 7908114 -
-
Marcin Misztal
-
Dariusz Andrysiak
Jeśli potrzebujecie graczy, to jestem zainteresowany. Kontakt gg: 4644189. Darek
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne