-
shankr
-
Anonim
masakra
w ogole nie wiem, jak komus moze to sprawiac przyjemnosc
albo nawet - jak ktos moze do tego podejsc z taka obojetnoscia.
-
Anonim
na bank nie!
Nie ma takiej możliwości.
I nie kupie w markecie... Boże ...co oni robia z tymi rybami... rzucają nimi po calym sklepie, walą czym popadnie po łbach na oślep... nie mogę na to patrzeć.
Chętnie zakupie karpia z certyfikatem humanitarnej śmierci. Nie koniecznie musiała mieć ona miejsce przy dźwiękach " Anielski orszak niech twą duszę przyjmie..." ale wolałabym wiedzieć że karp został ogłuszony a nie zatłuczony poprzez 17 krotne uderzenie tępym narzędziem. -
shankr
ojj bo zaczne przyjmowac zamowienia na fachowe "kropniecie" karpia... jeden stral i po sprawie....
a jak ktos ma ochote to moge zrobic wredniejszy pokaz:P -
-
Anonim
i kto to mowi!! CHUDY O_o
wole juz opcje zabijania karpia przez mojego ojca na zasadzie ogłuszenia. a nie tak jak moja sasiadka--> wypuszczanie wody z wanny; >:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:> -
shankr
kazdy ma swoje male zboczenia.. ryby jem wiec musialem sie nauczyc tego fachu...
najlepsze bylo.. hyhy to juz inna historia :D -
Anonim
-
shankr
-
Anonim
bo napisze Inie ze Chudy za morderce robi :P w ogole pozdrowienia od madchen :D -
shankr
danke, danke :D co u niej? jestem jedno dniowym morderca zywych stworzen.. wynajmowany przez sasiadow.. czy to juz zawodowy morderca? -
Anonim
no sezonowy..
ina pracuje w jakims domu starcow. a reszta na studia zdaje. -
Anonim
"danke, danke :D co u niej? jestem jedno dniowym morderca zywych stworzen.. wynajmowany przez sasiadow.. czy to juz zawodowy morderca?"
a kiedy ktos chce kropnac swojego kotka albo pieska - tez sie zwraca do ciebie? -
lil, właśnie podchodzenie z czymś innym niż obojętność jest dziwne... to tylko żarcie. tak należy o tym myśleć. to jedyne rozsądne podejście.
-
shankr
o_O ale ja za to kase dostaje heheheh qrde zglosze sie tez do zabijania jajek na wielkanoc:) a do mamy Kaliny na wyrob reczny ciasta lol... -
Anonim
Ja tam wolę szczupaka od karpia albo węgorza na Wigilie, karpie są niedobre :) -
Anonim
"lil, właśnie podchodzenie z czymś innym niż obojętność jest dziwne... to tylko żarcie. tak należy o tym myśleć. to jedyne rozsądne podejście."
no wlasnie - moje podejscie rozni sie o tyle, ze dla mnie to nie jest zarcie.
i w tym wzgledzie nawet czerwone ponczoszki mnie nie przekonaja =) -
Anonim
-
Nestor José Antonio Ruiz Oranday
trzeba mocno kropnąć karpia w głowę, żeby się nie męczył i po sprawie. -
shankr
a jak bede mordowal w czerwonych bokserkach, czerwonej pluszowej czapeczce.... hmm no i papuciach? i nic po za tym ( no oprocz tasazka tudziez mlotka) -
Anonim
shankr - caly czas bedziesz mordowal kochanie
a ponczoszki a la mars tyczyly sie wypowiedzi ninjy. on powinien wiedziec, o co chodzi.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne