Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • shankr

bul bul bul... zabijecie? ja z checia:P
  • Anonim

masakra

w ogole nie wiem, jak komus moze to sprawiac przyjemnosc
    albo nawet - jak ktos moze do tego podejsc z taka obojetnoscia.

• Anonim

na bank nie!
    Nie ma takiej możliwości.
    I nie kupie w markecie... Boże ...co oni robia z tymi rybami... rzucają nimi po calym sklepie, walą czym popadnie po łbach na oślep... nie mogę na to patrzeć.
    Chętnie zakupie karpia z certyfikatem humanitarnej śmierci. Nie koniecznie musiała mieć ona miejsce przy dźwiękach " Anielski orszak niech twą duszę przyjmie..." ale wolałabym wiedzieć że karp został ogłuszony a nie zatłuczony poprzez 17 krotne uderzenie tępym narzędziem.
  • shankr

ojj bo zaczne przyjmowac zamowienia na fachowe "kropniecie" karpia... jeden stral i po sprawie....
    a jak ktos ma ochote to moge zrobic wredniejszy pokaz:P
  • Anonim

i kto to mowi!! CHUDY O_o

wole juz opcje zabijania karpia przez mojego ojca na zasadzie ogłuszenia. a nie tak jak moja sasiadka--> wypuszczanie wody z wanny; >:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>
  • shankr

kazdy ma swoje male zboczenia.. ryby jem wiec musialem sie nauczyc tego fachu...
    najlepsze bylo.. hyhy to juz inna historia :D
  • Anonim

stilllll
  • shankr

was? :D
  • Anonim

bo napisze Inie ze Chudy za morderce robi :P w ogole pozdrowienia od madchen :D
  • shankr

danke, danke :D co u niej? jestem jedno dniowym morderca zywych stworzen.. wynajmowany przez sasiadow.. czy to juz zawodowy morderca?
  • Anonim

no sezonowy..

ina pracuje w jakims domu starcow. a reszta na studia zdaje.
  • Anonim

"danke, danke :D co u niej? jestem jedno dniowym morderca zywych stworzen.. wynajmowany przez sasiadow.. czy to juz zawodowy morderca?"

a kiedy ktos chce kropnac swojego kotka albo pieska - tez sie zwraca do ciebie?
  • ninja

lil, właśnie podchodzenie z czymś innym niż obojętność jest dziwne... to tylko żarcie. tak należy o tym myśleć. to jedyne rozsądne podejście.
  • shankr

o_O ale ja za to kase dostaje heheheh qrde zglosze sie tez do zabijania jajek na wielkanoc:) a do mamy Kaliny na wyrob reczny ciasta lol...
  • Anonim

Ja tam wolę szczupaka od karpia albo węgorza na Wigilie, karpie są niedobre :)
  • Anonim

"lil, właśnie podchodzenie z czymś innym niż obojętność jest dziwne... to tylko żarcie. tak należy o tym myśleć. to jedyne rozsądne podejście."

no wlasnie - moje podejscie rozni sie o tyle, ze dla mnie to nie jest zarcie.

i w tym wzgledzie nawet czerwone ponczoszki mnie nie przekonaja =)
  • Anonim

temat woda..
  • Nestor José Antonio Ruiz Oranday

trzeba mocno kropnąć karpia w głowę, żeby się nie męczył i po sprawie.
  • shankr

a jak bede mordowal w czerwonych bokserkach, czerwonej pluszowej czapeczce.... hmm no i papuciach? i nic po za tym ( no oprocz tasazka tudziez mlotka)
  • Anonim

shankr - caly czas bedziesz mordowal kochanie

a ponczoszki a la mars tyczyly sie wypowiedzi ninjy. on powinien wiedziec, o co chodzi.