-
。luv 。。Ola
szukdam dobrego fryzjera w poznaniu. pomozecie mi? najlepiej facet; ) zeby dobrze scinal krotkie wlosy i nie ukladal ich w 'bombke".
sa wogole jeszcze tacy? -
shankr
na starym rynku w bramie obok indyjskiego jest zajebisty fryzjer, a raczej wizarzysta.. kolo ma talen -
Anonim
-
Anonim
a ja polecam Jarka Imbierowicza (czy jakos tak)
zdaje sie, ze pracuje teraz w jakims salonie na Dabrowskiego
od kilku lat czasami do niego wpadam (obecnie od pol roku scinam znow wlosy sama, ale nie wiem, czy nie odwiedzic jarka ponownie). przede wszystkim - traktuje ludzi indywidualnie. kiedy juz zalapie kontakt z tzw klientem - nawet nie trzeba mu mowic, co chcialoby sie miec na glowie. ze mna zawsze mogl sobie pojechac wedle uznania (czyli totalna asymetria, wzorki wycinane golarka i takie tam) - i nigdy nie zalowalam. -
-
Anonim
DIANA czytaj to : i sie nawróc!
"czyli totalna asymetria, wzorki wycinane golarka i takie tam) - i nigdy nie zalowalam. "
a ja czekam do marca; ) -
Anonim
HearBazarStudio
Darek i nie pamiętam jak ten drugi gość ma na imie
Dobry salon, powiedział bym świetny, jeden z najlepszych w Poznaniu, cholera tylko drogi( jakieś 60zł cięcie) moja znajoma tam pracuje, faceci też tam tną (szefowie)
to jest na Krysiewicza -
Anonim
-
naenae
-
Anonim
Naiko -> Hair Bazaar Studio
Darek & Piotr -> szefostwo
ul. krysiewicza 5
tel. 061 855 29 84
tylko przestrzegam przed Sergiuszem, reszta spoko XD i faceci, i laseczki; -
raven
ja moglabym Ci swietna fryzjerke polecic. dobiera fryzury do struktury wlosa, a farby pod kolor karnacji, oczu......poza tym zgadza sie na kazde moje wariactwa, pod warunkiem, ze mnie nie oszpeca....
dziewczyna ma na imie Julia, a salon ma na Polance. -
ale!?
agu a dokładnie w którym miejscu na Polance..? koło przystanku tramwajowego w tych nowych budynkach ..? -
Her
a ja polecam moją Monie, super fryzjerka, teraz pracuję na Śródce, a kiedys miała swój salon.
Dzięki nej miałm na głwie wszystkie kolory tęczy:D -
。luv 。。Ola
60 to jeszcze nie tak zle. tylko bym sie musiala dowiedziec ile to z farbowaniem wyjdzie. dowiezdzialam sie jeszcze ze spoko koles to... hmm... Mariusz ktory pracuje w kenzo na Powstancow Wlkp.
w sumie to tyle tutaj mam porad ze tak czy siak nie wiem gdzie sie wybrac; ) ale dziekuje wam bardzo bardzo za rady :D -
gorycz
a ja polecam swojego fryzjera:)
totalna abstrakcja na głowie,zrobi tak żeby dobrze było.
nie ma salonu,dojezdża do Ciebie lub odwrotnie,ale nie polecam bo mieszka w Wirach.
ścięcie jakies 20-25 zł,z fabra kolo 40 zł ,jak sama kupujesz farbe,albo wtedy z ceną farby jak on kupuje.
-
。luv 。。Ola
ojej. ceny zachecajace. nawet bardzo :D ale z tym dojazdem do domu to bym problem miala..... mieszkanie w akademiku nie sprzyja. -
j.
a ja szukam czegoś pomiędzy abstrakcja a hmm czyms klasycznym, no i nie chce krótkich włosów, takie do ramion.. w sumie polecano mi salon Le Grand przy starym rynku, za tym szpitalem. -
Anonim
-
naenae
-
。luv 。。Ola
mi tez ktos polecal le grand.... ale jakos mnie średnio podnieca ten salon jak przechodze obok.... kojazy sie wlasnie z "wiocha i do tego drogo" -
j.
lol :D
dobra, le grand odpada to posprawdzam te adresy wymienione wyzej; ]
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne