Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 。luv 。。Ola

szukdam dobrego fryzjera w poznaniu. pomozecie mi? najlepiej facet; ) zeby dobrze scinal krotkie wlosy i nie ukladal ich w 'bombke".
    sa wogole jeszcze tacy?
  • shankr

na starym rynku w bramie obok indyjskiego jest zajebisty fryzjer, a raczej wizarzysta.. kolo ma talen
  • Anonim

polecam fryzjera Goryczy! no i w sumie juz mojego :P
  • Anonim

a ja polecam Jarka Imbierowicza (czy jakos tak)
    zdaje sie, ze pracuje teraz w jakims salonie na Dabrowskiego

od kilku lat czasami do niego wpadam (obecnie od pol roku scinam znow wlosy sama, ale nie wiem, czy nie odwiedzic jarka ponownie). przede wszystkim - traktuje ludzi indywidualnie. kiedy juz zalapie kontakt z tzw klientem - nawet nie trzeba mu mowic, co chcialoby sie miec na glowie. ze mna zawsze mogl sobie pojechac wedle uznania (czyli totalna asymetria, wzorki wycinane golarka i takie tam) - i nigdy nie zalowalam.
  • Anonim

DIANA czytaj to : i sie nawróc!

"czyli totalna asymetria, wzorki wycinane golarka i takie tam) - i nigdy nie zalowalam. "

a ja czekam do marca; )
  • Anonim

HearBazarStudio
    Darek i nie pamiętam jak ten drugi gość ma na imie
    Dobry salon, powiedział bym świetny, jeden z najlepszych w Poznaniu, cholera tylko drogi( jakieś 60zł cięcie) moja znajoma tam pracuje, faceci też tam tną (szefowie)
    to jest na Krysiewicza
  • Anonim

zapraszam do mnie;)
  • naenae

monik podejelam decyzje ze NARAZIE NIE BEDE SIE NAWRACAC
  • Anonim

Naiko -> Hair Bazaar Studio
    Darek & Piotr -> szefostwo
    ul. krysiewicza 5
    tel. 061 855 29 84

tylko przestrzegam przed Sergiuszem, reszta spoko XD i faceci, i laseczki;
  • raven

ja moglabym Ci swietna fryzjerke polecic. dobiera fryzury do struktury wlosa, a farby pod kolor karnacji, oczu......poza tym zgadza sie na kazde moje wariactwa, pod warunkiem, ze mnie nie oszpeca....
    dziewczyna ma na imie Julia, a salon ma na Polance.
  • ale!?

agu a dokładnie w którym miejscu na Polance..? koło przystanku tramwajowego w tych nowych budynkach ..?
  • Her

a ja polecam moją Monie, super fryzjerka, teraz pracuję na Śródce, a kiedys miała swój salon.
    Dzięki nej miałm na głwie wszystkie kolory tęczy:D
  • 。luv 。。Ola

60 to jeszcze nie tak zle. tylko bym sie musiala dowiedziec ile to z farbowaniem wyjdzie. dowiezdzialam sie jeszcze ze spoko koles to... hmm... Mariusz ktory pracuje w kenzo na Powstancow Wlkp.
    w sumie to tyle tutaj mam porad ze tak czy siak nie wiem gdzie sie wybrac; ) ale dziekuje wam bardzo bardzo za rady :D
  • gorycz

a ja polecam swojego fryzjera:)

totalna abstrakcja na głowie,zrobi tak żeby dobrze było.
    nie ma salonu,dojezdża do Ciebie lub odwrotnie,ale nie polecam bo mieszka w Wirach.

ścięcie jakies 20-25 zł,z fabra kolo 40 zł ,jak sama kupujesz farbe,albo wtedy z ceną farby jak on kupuje.

• 。luv 。。Ola

ojej. ceny zachecajace. nawet bardzo :D ale z tym dojazdem do domu to bym problem miala..... mieszkanie w akademiku nie sprzyja.
  • j.

a ja szukam czegoś pomiędzy abstrakcja a hmm czyms klasycznym, no i nie chce krótkich włosów, takie do ramion.. w sumie polecano mi salon Le Grand przy starym rynku, za tym szpitalem.
  • Anonim

le grand... odpada
  • naenae

wiocha i do tego drogo
  • 。luv 。。Ola

mi tez ktos polecal le grand.... ale jakos mnie średnio podnieca ten salon jak przechodze obok.... kojazy sie wlasnie z "wiocha i do tego drogo"
  • j.

lol :D
    dobra, le grand odpada to posprawdzam te adresy wymienione wyzej; ]