-
Lidia domańska
-
ala majchrzak
spróbujcie w salonie magia przy starym rynku,
ja razem z kumpelami właśnie tam chodzimy
w zasadzie od niedawna ale jesteśmy bardzo zadowolone,
jest tam dobra kosmetyczka justyna i fryzjerki
zależy kto jakie ma wymagania ale tak jak zauważyłyśmy z koleżankami że
jak masz wizję, dokładnie ją tą fryzurę :) opiszesz, przyniesiesz zdjęcie to p. Ania zrobi to co trzeba sama uczy w szkole fryzjerów,
p. kasia farbuje ścina tradycyjnie ale bardzo dobrze, i daria ta doradzi jest młoda więc śmiechu cu nie miara ale mają dziewuchy talent :))) jeżeli w ten sposób mogłam pomóc to bardzo się cieszę papa -
aga kowalska
Hej a ja bym polecila SPES STUDIO to przy naramowickiej pracuje tam facet jest niesamowity potrafi z brzydkiego kaczatka zrobic pieknego labedzia on jest chyba gejem ale ma super zdolnosci goraco polecam
AGA. -
E Gomola
polecam fryzjerkę która obcina za 40zł studentki a studentów 15zł :))))) często polecany ale sprawdzony salon Magia w samym centrum więc super wygodnie -
-
AniA Gruszka
-
E Gomola
Skusiłam się na nowego wizażystę Marka, super byłam też u P. Darii i nie wiem jak oni to robią ze pracują tam po prostu dobrzy fryzjerzy, nikt na mnie nie patrzy z góry jak to zazwyczaj bywa w dobrych salonach. A do kogo usiądę to i tak jestem zadowolona polecam salon magia -
Dagmara Polak
Witam wszystkich serdecznie
Kilka ładnych lat temu scinałam się w salonie Kameleon w Poznaniu na ul. Wrocławskiej 25A. Pracowała tam m.in. Pani Agnieszka. Rewelacyjna fryzjerka. Teraz niestety jest tam inny salon a ja nie mogę znaleźc Pani Agnieszki. Czy ktoś może mi pomóc? Podac jakiś namiar? Plisss.... -
Natalia L
-
lodowa krolowa
Polecam Wam Salonik Black Rose na Głogowskiej 62 przy rogu z Limanowskiego. Polecam szczegolnie p. Patrycje tel 669641371 swietnie modeluje i zawsze doradzi odpowiedni kolor farby. CEny tez bardzo konkurencyjne. 35zl za strzyzenie dlugich wlosow !!!! -
HRKM
czy ktoś może polecić kretywnego fryzjera z Poznania, który lubi się bawić w wycinanie wzorów na głowie?
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne