-
Opalia
I jak kto był ? jak sie bawił ? :D
ja powiem hmm "było zajebiście" :) -
Anonim
hehe jasze że było zajebiście- szkoda że tylkow Hybrydach w Stodole na pewno byłoby fajniej- hybrydy są troche hmm "ciasne" ale i tak było spoko :P -
xɘro
no, tym razem na koncert przyszło dwa razy więcej osób.
i pomimo tego, że grała ze strachami angina, to zespół [jak zwykle] bardzo dobrze się spisał.
Jak zwykle hiciorami zostały jebaka i raissa, czarny chleb w tyle nie został. hasta siempre, dygoty, kobiece - mniam.
nówki sztuki tez niczego sobie.
tylko szkoda, że krótko. za krótko :) -
Anonim
nom... wczesnie sie skonczylo. 21-sza z kawałkiem i co tu zrobić z resztą wieczoru; )
Ale koncercik fajny, trza przyznac i tak:) -
-
Ancuk Starszy
:))))))) wszystko mnie boli .było nieziemsko,kto był to wie. wkurzało tylko, że było trochę osób które chyba pomyliły miejsca tego dnia, szczególnie przy barze. pozdrawiam tez wszystkich, którzy siedzieli sobie po lewej stronie przy stolikach- napewno świetnie się bawiliście- ludzie to był koncert!!! a nie posiadówa!!! fajnie było jak prawie wszyscy sobie poszli, pojawił się grabaż i gadał sobie z ludzikami :) muzyczka: "czarny chleb" chyba najbardziej utkwił mi
ludziska 10.03 spotykamy się na Pidżamce!!!
ave punk -
Anonim
hehe to była loża dla Vip'ów :)
oni nigdy nie wiedzą gdzie są :P
no ale rawda wiekszość ludzi pomyliła miejsca :)
mnie najbardziej wqurzały jednak panienki przy barze które liczyły chyba na muzykę klubową tego wieczoru :P -
xɘro
ja siedziałam przy stolikach, bo mam kolano troszkę rozwalone i skakać nie mogłam - to znaczy, że pomyliłam miejsca?
nie bądźcie aż tak krytyczni.
poza tym bardzo dużo osób z loży dla vipów poszło w tłum :) -
Ancuk Starszy
xero te słowa krytyki sa do osób, które i tak tego nigdy nie zrozumieja.chodzi o to ze te stoliki skoro sa wogole to powinny byc dalej od sceny,bo to nie spiewanie do kotleta, fiu dobrze ze tam zarcia na cieplo nie serwowali !!!
ps.jak to brzmi loża dla vipów!!!!!!!!!
jestes rozgrzeszona:)
ave punk -
Grono.Net
no ja mam już bilet na 10, a na SNL było naprawdę super, co z tego że częśc osób siedziała ale ci którzy się bawili to juz się bawili tak jak należy; )
A tak przy okazji na marszalkowskiej w Empiku to nie ma juz na Pidżame biletów. -
Grono.Net
a co wy wszyscy tak na czarno, chyba jako jedyny mialem inny kolor koszulki.
:D -
Powrót z zaświatów
Na tego typu koncertach zawsze jest tak czarno ze nic nie widać taka moda :))))))) ja na pidzamie pewnie bede na żółto albo na pomarańczowo zależy od mojego humoru na pewno nie na czarno -
chiczkok
Ja zawsze jestem kolorowa.. zielona.. żółta.. czerwona.. pomarańczowa [; -
Anonim
a ja na strachach nie byłam ale za to też mam już bilety na pidżame w przyszłym tygodniu i czuję że to będzie pięęęękny koncert; D -
Grono.Net
ja będę miał znów zieloną, musimy sie koniecznie odnaleźć, a aneczka czym nas zaskoczy? -
Opalia
wiecie gdzie mozna jeszcze w W-wie kupic bilety na 10 ????
bo jak ich nie dostane i nie wepchne sie w dniu koncertu to sie zaplacze :( :( -
..::Vesna::..
super byl koncert strachow!! szczegolnie ze przed koncertem siedziala przy stoliku kolo Grabaza i go nie poznalam, inny jakis kolor wlosow ma. dobrze ze mu nie powiedzialam ze do grabaza facet jest podobny. usmial by sie niezle, nie ma co...:/ -
Ancuk Starszy
w empiku na nowym swiecie tez juz nie ma biletów:((( pozostaje jechac do stodoly .ponoc w godz 9 -19 mozna tam kupic bilety na pidzamke -
xɘro
ja kupiłam w galerii mokotów, ale tez juz podobno nie ma.
w każdymr azie można próbowac jeszcze w stodole i w siedzibie samorządu PW [jak to dziś na plakacie wyczytałam].
a co do czarności [tudzież czerni], to ja byłam na kolorowo - pomarańczowa bluzka, a dopiero na to czarna :P -
Anonim
Hm może trochę późno ... ale koncert pamiętam jak wczoraj... było cudownie... chcem następny i to szybko :D
Pozdrawiam wszystkich :) -
Okrutnik
Nie ma słów by wyrazic to co czuje......
grabaż nadal ma w sobie magiczne przeslanie, koncert z Hybryd poruszyl by nawet zimna skale, z kazdym dzwiekiem dreszcze przeslizgiwaly sie po plecach......potega !!!!!!!!!!!!
"czarny chleb i czarna kawa" - mistrzowskie wykonanie.....na oslode pozostało mi nagranie z tego koncertu.........