Praca - Warszawa [2621]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam, mam 20 lat (26.06.1989), jestem studentką medycyny i chętnie wezmę udział w różnych badaniach rynku.
    Pozdrawiam i liczę na kontakt.
    Martyna
  • MicHaU

Witam, jestem świeżo po maturze (19 lat) i zamierzam iśćna studia prawnicze na UW. Bardzo chętnie wezmę udział w baraniach rynkowych.
    Michał
  • Autsajder

Witam, jestem świeżo po maturze (18l) i szukam pilnie pracy. Chętnie wezmę udział w badaniach rynku.
    Rafał
  • Lusia ; ) ♥ ♥ ♥

Jezu ludzie czy wy nie umiecie czytać i patrzeć na daty kiedy sa badania??
    zacznijcie czytać potem piszcie!!!
  • Ad@x

Witam, chciałem się dowiedzieć czy na badanie rynku obowiązują jakieś limity uczęszczania ?? tzn jeśli byłem już na badaniu rynku na ul. Moliera jaki okres czasu muszę odczekać, żeby iść tam raz koleiny ?? słyszałem, że pół roku, czy to prawda ?? będę bardzo wdzięczny za informację..
  • biedrona

to prawda, bo oni umieszczaja pesel w swojej bazie
  • Paulina

mam 17 lat. (w lipcu 18) jestem zainteresowana badaniem rynku .

pozdrawiam !
  • Wódz

Dawno dawno temu, gdy jeszcze o prace starali się ludzie z odrobiną rozumu, nie było tu żadnych ofert osób chętnych na darmową kasę, a tylko oferty osób dających tę kasę. Wróćmy do tradycji, nie piszcie już że jesteście chętni, bo to nikogo nie obchodzi... taka piękna tradycja.
  • Kathrenee K.

Witam serdecznie,

Chciałabym zaprosić na płatne badanie rynku osoby, które lubią odwiedzać muzea i w ostatnim czasie wybrane muzeum odwiedziły lub mają taki zamiar.
    Mogą być zgłaszane małżeństwa, Państwa znajomi. Ważny jest wiek - Panowie od 26 do 40 lat, Panie od 35 do 40, oraz wykształcenie - wyższe lub niepełne wyższe.

Prosze pisac na adres: kathrenee@o2.pl

Zapraszam serdecznie
  • KD™

A nie ma żadnych badań ostatnio? Jakieś propozycje?