Praca - Warszawa [2621]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SZERSZEŃ

Kierownikiem firmy jest marcin lechów, to oszust i frajer który zwiał z osiedla i przeprowadził się prawdopodobnie do Wilanowa, ścigany w tym momencie przez kilka osób za nie wypłacenie pieniędzy, co chwila zmienia numery tel. Oszust i kłamczuch, robi z siebie szmatę dla paru groszy. Jego zwierzchniczą jest p. grażyna która również nie jest do końca uczciwą osobą. Firma lider system spółka Z OO nie jest godna zaufania! Stanowczo odradzam z nimi współpracę. Ps- nie wiem czy ta firma przypadkiem nie zmieniła już nazwy... bo osoby które w niej pracowały miały trochę na sumieniu. Tak czy siak stanowczo odradzam zatrudnianie się u świńskiego blondynka który zwie się marcin lechów!
  • Anonim

ZGADZAM SIĘ NIESTETY CO DO MARCINA LECHOW, MIAŁAM Z NIM DO CZYNIENIA PRZEZ 1,5 MC, SPOTYKALIŚMY SIĘ PRAWIE CODZIENNIE.NIESTETY ZNIKNĄŁ Z MOIMI CENNYMI RZECZAMI...SPRAWA ZAJMUJE SIE JUZ POLICJA, TELEFONY MA WSZYSTKIE WYŁĄCZONE I NIE MA Z NIM KONTAKTU ,PRACOWAŁ OSTATNIO(JUŻ TAM NIE PRACUJE) W FIRMIE IMPEL CLEANING Z SIEDZIBA W WARSZAWIE NA UL. MARSA, PODAWAŁ SIE ZA DYREKTORA, WSZYSTKO JEST KOLEJNYM KŁAMSTWEM.JEŻELI KTOS COKOLWIEK O NIM WIE LUB MIAŁ Z NIM DO CZYNIENIA POPROSZĘ O KONTAKT EWAWARSZAWA30@GAZETA.PL
    Z GÓRY DZIĘKUJĘ I RADZE OMIJAĆ GO Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

co do firmy impel to nic do nich osobiscie nie mam tylko zwracam uwagę i ostrzegam przed marcinem lechow!!!!!