-
Miz.
W związku z "rozlezieniem się" tematu "Ludzie dajcie mi pracę", ogłoszenia "szukam pracy" mają być wpisywane w tym wątku.
Wszystkie inne będą kasowane.
Ps. Nie kasuję postów w tamtym wątku ponieważ rozmowa jest dość sensowna i nie chcę "zabijać" wolności słowa, o co niektórzy mnie oskarżają =) pozdrawiam -
Anonim
-
Jasiek L
Szukam pracy związanej z tworzeniem programów imprez turystycznych team building turystyka motywacyjna a także jako instruktor narciarstwa i wychowawca. interesuje mnie praca w zespole, lub samemu. -
Stylizacja Paznokci.Tipsy
Szukam pracy na weekend-y lub weekend-y+popołudnia w tygodniu.
Sklep,np odzieżowy,restauracja,solarium . -
-
Marcin
mam 16 lat i szukam pracy na weekendy i na ferie... proszę o oferty dla dwóch osób abym nie musiał pracować sam :) wezme jeszcze kolege -
Anonim
Szukam pracy np. w sklepie obuwniczym odzieżowym itp ,lub w drogerii solarium ,Praca biurowa również wchodzi w gre ,lub salon kosmetyczny (ucze seie na kosmetyczke) Pozdrawiam -
Damian
Szukam 'dowolnej' pracy jestem studentem 5 roku Wyżdszej szkoły Ekonomiczno-Informatycznej. Pracy od poniedziałku do piątku, z wolnymi weekendami. prawo jazdy kat.B wynagrodzenie min 1900 netto. pozdrawiam 505-287-117 -
Madziorek :^)
Szukam pracy, najchętniej biurowej i najlepiej z okolic Żyrardowa. Tel 515-136-033 -
**MAJA**
Szukam pracy przy wpisywaniu danych do komputera badz przepisywaniu tektstow. Umiem szybko i bezbłędnie posługiwać sie klawiaturą. Interesuje mnie praca w Warszawie od pon do pt. W obecnej chwili jestem osoba NIE uczaca sie. Czekam na propozycje. -
Anonim
szukam pracy, najchętniej biurowa w Warszawie. studiuję zaocznie na 3 roku (jestem w trakcie pisania licencjatu) -
Anonim
Szukam pracy od poniedziałku do piątku w godzinach 8 - 16
Skonczone liceum usługowo-gospodarcze, póki co studium finanse i rachunkowość i zaraz studia zaczynam -
Anonim
-
Daxik
Szukam pracy w Warszawie mam 16 lat ( 13.02 kończę 17lat), jestem w trakcie wyrabiania książeczki sanepidu (wyniki badań już mam muszę tylko iść do lekarza medycyny pracy aby wpisał do książeczki)
Jestem dyspozycyjna od poniedziałku do piątku od 16, w weekendy cały dzień oraz całe ferie (9.02-24.02.2008). Pracy się nie boję i bardzo mi zależy.
Kontakt na gronie, gg: 7074298, oraz mail : dagmara-kucharzyk@wp.pl
P.S. Nie chce być konsultantką Avon i Oriflame (pełno jest ich w moim otoczeniu)
Pozdrawiam
-
kasssia
poszukuję pracy najchętniej w hr (odbyte praktyki w dziale hr oraz staż w centrum doradczo-szkoleniowym HR KONSULTOR)
ostatnio interesuję się także event marketingiem, dlatego zainteresowana bym była pracą w tej branży.
ewentualnie może byc praca biurowa, asystencka w firmie która stawia na rozwój pracownika.
p.s. studiuję zaocznie na 1 roku uzupełniających studiów magisterskich na kierunku zarządzanie. -
#Gosia Z#
Szukam pracy Pośadam średnie wykształcenie może byc kelnerka mam nie wielkie doświadczenie w tym zawodzie zawsze to coś skończylam szkołe gastronomiczną. zainteresowanych prosze o kontakt na gronie. -
Anonim
-
kasssia
-
Misia
No tak nic nie tracimy... a więc szukam pracy w domu ewentualnie ankieterstwo, lub sprzedaż za pośrednictwem komputera, internetu, studiuję dziennie poedagogikę... -
Kasia
-
Linka877
- Przeglądaj grona w kategorii Inne Usługowe i Publiczne
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne