Praca [8611]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miz.

W związku z "rozlezieniem się" tematu "Ludzie dajcie mi pracę", ogłoszenia "szukam pracy" mają być wpisywane w tym wątku.

Wszystkie inne będą kasowane.

Ps. Nie kasuję postów w tamtym wątku ponieważ rozmowa jest dość sensowna i nie chcę "zabijać" wolności słowa, o co niektórzy mnie oskarżają =) pozdrawiam
  • Anonim

Szukam pracy na weekendy i całe farie. W razie czego pisać na priv
  • Jasiek L

Szukam pracy związanej z tworzeniem programów imprez turystycznych team building turystyka motywacyjna a także jako instruktor narciarstwa i wychowawca. interesuje mnie praca w zespole, lub samemu.
  • Stylizacja Paznokci.Tipsy

Szukam pracy na weekend-y lub weekend-y+popołudnia w tygodniu.
    Sklep,np odzieżowy,restauracja,solarium .
  • Marcin

mam 16 lat i szukam pracy na weekendy i na ferie... proszę o oferty dla dwóch osób abym nie musiał pracować sam :) wezme jeszcze kolege
  • Anonim

Szukam pracy np. w sklepie obuwniczym odzieżowym itp ,lub w drogerii solarium ,Praca biurowa również wchodzi w gre ,lub salon kosmetyczny (ucze seie na kosmetyczke) Pozdrawiam
  • Damian

Szukam 'dowolnej' pracy jestem studentem 5 roku Wyżdszej szkoły Ekonomiczno-Informatycznej. Pracy od poniedziałku do piątku, z wolnymi weekendami. prawo jazdy kat.B wynagrodzenie min 1900 netto. pozdrawiam 505-287-117
  • Madziorek :^)

Szukam pracy, najchętniej biurowej i najlepiej z okolic Żyrardowa. Tel 515-136-033
  • **MAJA**

Szukam pracy przy wpisywaniu danych do komputera badz przepisywaniu tektstow. Umiem szybko i bezbłędnie posługiwać sie klawiaturą. Interesuje mnie praca w Warszawie od pon do pt. W obecnej chwili jestem osoba NIE uczaca sie. Czekam na propozycje.
  • Anonim

szukam pracy, najchętniej biurowa w Warszawie. studiuję zaocznie na 3 roku (jestem w trakcie pisania licencjatu)
  • Anonim

Szukam pracy od poniedziałku do piątku w godzinach 8 - 16

Skonczone liceum usługowo-gospodarcze, póki co studium finanse i rachunkowość i zaraz studia zaczynam
  • Anonim

dodam że w Warszawie
  • Daxik

Szukam pracy w Warszawie mam 16 lat ( 13.02 kończę 17lat), jestem w trakcie wyrabiania książeczki sanepidu (wyniki badań już mam muszę tylko iść do lekarza medycyny pracy aby wpisał do książeczki)
    Jestem dyspozycyjna od poniedziałku do piątku od 16, w weekendy cały dzień oraz całe ferie (9.02-24.02.2008). Pracy się nie boję i bardzo mi zależy.

Kontakt na gronie, gg: 7074298, oraz mail : dagmara-kucharzyk@wp.pl

P.S. Nie chce być konsultantką Avon i Oriflame (pełno jest ich w moim otoczeniu)

Pozdrawiam
  • kasssia

poszukuję pracy najchętniej w hr (odbyte praktyki w dziale hr oraz staż w centrum doradczo-szkoleniowym HR KONSULTOR)
    ostatnio interesuję się także event marketingiem, dlatego zainteresowana bym była pracą w tej branży.
    ewentualnie może byc praca biurowa, asystencka w firmie która stawia na rozwój pracownika.

p.s. studiuję zaocznie na 1 roku uzupełniających studiów magisterskich na kierunku zarządzanie.
  • #Gosia Z#

Szukam pracy Pośadam średnie wykształcenie może byc kelnerka mam nie wielkie doświadczenie w tym zawodzie zawsze to coś skończylam szkołe gastronomiczną. zainteresowanych prosze o kontakt na gronie.
  • Anonim

myślicie, że ktoś to czyta?
  • kasssia

próbowac zawsze można; )
  • Misia

No tak nic nie tracimy... a więc szukam pracy w domu ewentualnie ankieterstwo, lub sprzedaż za pośrednictwem komputera, internetu, studiuję dziennie poedagogikę...
  • Kasia

Czyta czyta i nawet czasami cos proponuje :)
  • Linka877

szukam pracy jako wizażystka,ewentualne info proszę na priv
| |

Idealne miejsce do zamieszczania ogłoszeń o pracę. Idealne miejsce do znalezienia wymarzonej prac...

Fotki

Miejsca grona (2)