Praca (nie tylko) dorywcza! [6702]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przemek Kasprzyk

Witam Cię serdecznie. Opiszę tutaj bardzo krótko zalety pracy przez internet, a konkretnie MLM.
    Zacznę może od wyjaśnienia czym jest MLM czyli multi-level marketing. Otóż polega to mniej więcej na tym, że polecając komuś dany produkt lub usługę mamy z tego prowizję i to jest 1-poziomowy marketing, natomiast wielopoziomowy jest wtedy, gdy osoba której poleciliśmy ten produkt poleci komuś dalej i z tej osoby także otrzymujesz prowizje. W takim przypadku mając pod sobą mocną grupę z czasem pracujemy coraz mniej mając coraz większe zyski!

Jest wiele firm które oferują nam pracę jako dystrybutorzy jednak ja osobiście nie mam ochoty chodzić do znajomych czy po domach i pukać do drzwi próbując sprzedać coś ludziom, dlaczego ? to proste zajmuje to zbyt wiele czasu i energii a zyski są nie zawsze zadowalające.
    Stąd też powstał pomysł żeby zacząć działać w internecie co daje nam:
    -znacznie większe możliwości poprzez zautomatyzowanie naszej pracy przez komputer,
    -możliwość dotarcia do większej grupy ludzi w dużo krótszym czasie
    -praca w niemal każdym miejscu na świecie (tam gdzie jest internet:))
    -pracujesz kiedy chcesz, ile chcesz i z kim chcesz :)
    -i wiele innych zalet

Ja sam stwierdziłem, że chcę pracować kiedy chcę, gdzie chcę i z kim dlatego znalazłem ludzi, którzy odnieśli już sukces w tej branży i zechcieli mi pomóc. Zaczynając od zera poprowadzili mnie przez początek mojej kariery w e-marketingu, a teraz sam będąc jednym z nich prowadzę ludzi, którzy tylko pragną być wolni :)
    Rozmawiając o pracy trzeba wspomnieć o zarobkach: tak więc wszystko zależy od ilości czasu naszej pracy. Możemy zarabiać 20zł miesięcznie lub 3tys. A dla szczególnie ambitnych droga się nie zamyka na kilku tysiącach lecz kilkudziesięciu!
    Chcesz wiedzieć więcej? Napisz do mnie a ja podam Ci namiary na prezentację gdzie dowiesz się wszystkich szczegółów:

kasprzykprzemek@gmail.com

Niestety wiele osób uważa, że każda praca w internecie to jakiś przekręt czy oszustwo. Nic bardziej mylnego, osobiście martwi mnie podejście ludzi, którzy nie próbując sami kierują się opinią innych.
    Jeszcze pół biedy jeżeli słuchają osoby która naprawdę się zna na tym temacie, jednak najczęściej słuchają bliskich i przyjaciół, którzy w ogóle nie mają pojęcia o czym mówią.
    To tak jak rozmawiać z muzykiem na temat gospodarki rolnej państwa.
    Ale tutaj można by wiele pisać. polecam zajrzeć tutaj (bez spacji po ' http'):
    http ://networkmarketing.biznes.net/ blogposts/view/3101

Pozdrawiam
    Przemek
| |

Grono przeznaczone dla osób poszukujących sposobów na dodatkowy zarobek a także dla tych którzy...

Fotki

Miejsca grona (2)