-
Artur Białach
A może już czas przestac marudzic ? - Weżmy wreście los w swoje rece i zróbmy cos konkretnego. Jakiś mieśią temu zapisałem się do pewnego programu partnerskiego , dośc sceptycznie do tego z początku podchodziłem , ale o dziwo to działa i sa ztego jakies tam pieniazki , może to i nie kokosy ale ,, realne ,, pieniązki , a sciślej to ok 660 zł miałem po mieśiiacu ,a więdz jak chcecie to wejdzcie z tego linka i poczytajcie sobie , a w razie pytań , zawsze możecie do mnie zadzwonic ,dokładnie na spokojnie wytłumacze pozdrawiam Artur. tel668561142 link doprogramu http://megapensja.pl/?user=jasio18 -
george
To przykład typowej piramidy finansowej. Dlaczego zachęca Pan do nielegalnych praktyk ?
Dzięki takim zachowaniom, wielu ludzi ma potem mylne wyobrażenie o wielu świetnych
programach partnerskich, albo wielopoziomowym marketingu.
Wszędzie tam, gdzie są tylko pieniądze, a nie ma produktu lub usługi, jest łamane polskie prawo.
To co jest napisane na tej stronie w podstronie ,,legalne " to czyste kłamstwa i manipulacja.
Sprytne ,,podciągnięcie" tego oszustwa pod prawo spadkowe i darowizny. Niedobrze się robi.
To tak jakby tłumaczyć komuś że kot, to w sumie taki pies, tylko że miauczy.
Jeśli chce Pan wziąć swój los we własne ręce, to niech się Pan weźmie do solidnej pracy - otworzy firmę,
albo zacznie działać w jednej z wielu, świetnych firm typu MLM.
Pozdrawiam i życzę zdrowych przemyśleń w powyższym temacie.
Jerzy Stasiak