-
Julia
Witam serdecznie!
Jeśli są wśród Was osoby, które potrzebują pomocy w nauce j. angielskiego, nie radzą sobie w szkole/ na studiach z materiałem, a może coś tam znają, ale chcą sobie przypomnień, poszerzyć swą wiedze,( a jeśli nie, to może znają takie osoby) to ja chętnie pomogę. Może są osoby dorosłe, które przez pracę, rodzinę, natłok obowiązków nie mają czasu na nie chodzić na kursy.
Ja oferuję prywatne lekcje języka angielskiego od października ( przyjeżdżam do domów na terenie Warszawy)
Dni i godz. spotkań do ustalenia, aby obu stronom pasowało. (jestem dzienną studentką III roku).(
Posiadam: The European Language Certificate English; Telc Language Test‘’B1’’ Grade1
Proszę o kontakt jedynie tych, którym na prawdę zależy na nauce i traktują te ofertę poważnie.
cena:30zł/h
Pozdrawiam
Julia 604-958-676
-
peGGy
Szukasz pracy jako opiekunka do dziecka, osoby starszej, kucharka, sprzątaczka? Wypełnij formularz, a my znajdziemy Ci pracę dostosowaną do Twoich potrzeb! Odwiedz stronę: http://www.topopiekunka.pl
W czym możemy pomóc?
TOP opiekunka oferuje pomoc i wsparcie w znalezieniu profesjonalnej opiekunki do dziecka, osoby starszej lub pomocy w pracach domowych. Polecamy odpowiedzialne i zaufane osoby gotowe zamieszkać w Państwa domu, przychodzić w określone dni i godziny tygodnia lub dorywczo w razie potrzeby. Działamy na terenie Warszawy i okolic.
Nasze usługi
* opieka do dziecka » - niania, guwernantka, pomoc w nauce, opieka doraźna
* opieka osób starszych » - chorych, niepełnosprawnych
* gosposia » - kucharka, porządkowanie domu, ogrodu, biura, opieka nad domem
Zapraszamy do współpracy osoby z doświadczeniem w opiece nad dziećmi, osobami w starszym wieku lub w wykonywaniu różnego rodzaju prac domowych. Dla osób spoza Warszawy mamy oferty pracy z zamieszkaniem. Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszenia na stronie lub przesłanie CV na nasz adres: biuro@topopiekunka.pl.