-
Daria
Witam. Mam 17 lat i poszukuje pracy na weekendy lub okres wakacyjny. Jestem osobą komunikatywną, otwartą i gotową do podjęcia pracy. Rozpatrze wszystkie propozycje. Z góry bardzo dziękuje:] -
E' lo dreip
>Daria napisała:
>Witam. Mam 17 lat i poszukuje pracy na weekendy lub okres
>wakacyjny. Jestem osobą komunikatywną, otwartą i gotową
>do podjęcia pracy. Rozpatrze wszystkie propozycje. Z góry
>bardzo dziękuje:]
z kad estes ? -
Daria
-
a.b.
wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D
tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :)) -
-
)kluseczka(
>olcik napisała:
>wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D
>
>tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :))
a mi też możesz coś zaproponować?;>
pozdrawiam -
Ewelina
Witam!
SZUKAM PRACY na okres wakacji (czerwiec, lipiec, sierpień) najlepiej na terenie MIŃSKA MAZOWIECKIEGO. W tym roku ukończyłam szkołę średnią - technikum ekonomiczne. Rok temu ukończyłam miesięczną praktykę zawodową w firmie PHU Partner z wynikiem celującym. Angielski komunikatywny, znajomość Microsoft Office, prawno jazdy kat. B. Jestem osobą kreatywną, dyspozycyjną, odpowiedzialną, pracowita, cierpliwą. Interesuje mnie jakakolwiek poważna praca.
Oferty proszę kierować na gronie.
pozdrawiam,
Ewelina. -
CrAzY :*
>)kluseczka( napisała:
>>olcik napisała:
>>wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D
>>
>>tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :))
>
>a mi też możesz coś zaproponować?;>
>pozdrawiam
ja też poproszę; ]
-
Anuśśśś
szukam pracy :) jako sprzedwca w sklepie odzieżowym(new yorker,H&M itp.) lub recepcjonistka,wprowadzanie danych :P -
ɐısuʇɹɐ
Z racji tego że nie było jeszcze takiego tematu, przyklejam i proszę wszystkich szukających pracy o NIE zakładanie nowych wątków. -
'~swiezaK!
Witam , mam 18lat i szukam pracy na weekendy(sobota,niedziela lub piatek-noc, sobota-noc).
Rodzaje odpowiadajacej mi pracy:
- w magazynie (rozpakowac,ulozyc,wymienic etc.)
- praca przy komputerze (wszelkiego rodzaju)
- rachunkowość (czyli wypisywanie papierkow i te sprawy)
Pracy szukam w okolicach Warszawy (Lub w niej samej) , a najlepiej w Legionowie, w ktorym obecnie mieszkam.
Jezeli bylyby jakies propozycje , to prosilbym o odezwe na prv,
z gory dziekuje;)
-
panky.
mam 17 lat i szukam pracy na wakacje. w okresie letnim jestem caly czas do dyspozycji. -
Meg
Szukam pracy na wakacje. weekendy odpadają. Warszawa lub okolice. Z góry dziękuje za oferty. Mam ukonczone 18 lat. W trakcie wyrabiania ksiazeczki sanepidu. -
<<*SIWA*>>
Potrzebuje pracy na lipiec! Mam doświadczenie w handlu. Czekam na propozycje. -
Aga Wizner
Szukam pracy na wakacje, najchętniej na czerwiec, godziny dowolne. Ukończyłam szkołę średnią.
Jestem spod Warszawy, więc jeśli się da to poszukuję czegoś z wygodnym dojazdem. -
ellala
Szukam pracy na wakacje na umowe zlecenie najchętniej. Posiadam status studenta jeszcze. Interesuje mnie stawka od 9 zl netto wzwyż. Prosze o kontakt na priv. Promocje i ulotki odpadaja. -
szymuś
poszukuje pracy na lipiec mam 19 lat prawko kat. B najchętniej jako kierowca -
Anonim
Mam 18 lat, niestety nie posiadam jeszcze książeczki sanepidu.
Chętnie podejmę się różnego rodzaju pracy na weekendy i okres wakacyjny tylko w Warszawie. Nie interesują mnie oferty jako konsultantka firm kosmetycznych. Ani żadna praca przez internet.
Pozdrawiam -
Anonim
Witam!
Mam 22 lata jestem studentem 3 roku Inżynierii Produkcji Politechniki Warszawskiej. Szukam pracy na weekendy oraz wakacje (najlepiej w miesiącu sierpniu). Interesuje mnie każdy rodzaj pracy nie wymagającej doświadczenia, najlepiej elastyczna typowo wakacyjna dla studenta lub ucznia z możliwością ustalenia grafiku. Mile widziana praca przy komputerze (weryfikacja danych, wklepywanie danych, przepisywanie itp.). Jestem uprzejmym, uczciwym, cierpliwym, ambitnym, energicznym , kontaktowym człowiekiem. Bardzo proszę o kontakt na maila : kretesu@o2.pl bądź gg: 9073826.
Pozdrawiam -
Bożenka.
>CrAzY :* napisała:
>>)kluseczka( napisała:
>>>olcik napisała:
>>>wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D
>>>
>>>tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :))
>>
>>a mi też możesz coś zaproponować?;>
>>pozdrawiam
>
>ja też poproszę; ]
>
Ja tez poprosze jesli mozna :))) -
Asiulaaa
Jestem ambitna, odważna, szybko sie ucze. Poszukuje pracy do konca lipca, na terenie całej Warszawy. Moga byc ulotki, hostessowanie, ewentualnie call center.
Brak ksiażeczki sanepidu.
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne