Praca - ogłoszenia pracodawców [3520]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Daria

Witam. Mam 17 lat i poszukuje pracy na weekendy lub okres wakacyjny. Jestem osobą komunikatywną, otwartą i gotową do podjęcia pracy. Rozpatrze wszystkie propozycje. Z góry bardzo dziękuje:]
  • E' lo dreip

>Daria napisała:
    >Witam. Mam 17 lat i poszukuje pracy na weekendy lub okres
    >wakacyjny. Jestem osobą komunikatywną, otwartą i gotową
    >do podjęcia pracy. Rozpatrze wszystkie propozycje. Z góry
    >bardzo dziękuje:]

z kad estes ?
  • Daria

z okolic urli a co?
  • a.b.

wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D

tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :))
  • )kluseczka(

>olcik napisała:
    >wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D
    >
    >tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :))

a mi też możesz coś zaproponować?;>
    pozdrawiam
  • Ewelina

Witam!
    SZUKAM PRACY na okres wakacji (czerwiec, lipiec, sierpień) najlepiej na terenie MIŃSKA MAZOWIECKIEGO. W tym roku ukończyłam szkołę średnią - technikum ekonomiczne. Rok temu ukończyłam miesięczną praktykę zawodową w firmie PHU Partner z wynikiem celującym. Angielski komunikatywny, znajomość Microsoft Office, prawno jazdy kat. B. Jestem osobą kreatywną, dyspozycyjną, odpowiedzialną, pracowita, cierpliwą. Interesuje mnie jakakolwiek poważna praca.
    Oferty proszę kierować na gronie.

pozdrawiam,
    Ewelina.
  • CrAzY :*

>)kluseczka( napisała:
    >>olcik napisała:
    >>wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D
    >>
    >>tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :))
    >
    >a mi też możesz coś zaproponować?;>
    >pozdrawiam

ja też poproszę; ]
  • Anuśśśś

szukam pracy :) jako sprzedwca w sklepie odzieżowym(new yorker,H&M itp.) lub recepcjonistka,wprowadzanie danych :P
  • ɐısuʇɹɐ

Z racji tego że nie było jeszcze takiego tematu, przyklejam i proszę wszystkich szukających pracy o NIE zakładanie nowych wątków.
  • '~swiezaK!

Witam , mam 18lat i szukam pracy na weekendy(sobota,niedziela lub piatek-noc, sobota-noc).
    Rodzaje odpowiadajacej mi pracy:
    - w magazynie (rozpakowac,ulozyc,wymienic etc.)
    - praca przy komputerze (wszelkiego rodzaju)
    - rachunkowość (czyli wypisywanie papierkow i te sprawy)

Pracy szukam w okolicach Warszawy (Lub w niej samej) , a najlepiej w Legionowie, w ktorym obecnie mieszkam.

Jezeli bylyby jakies propozycje , to prosilbym o odezwe na prv,
    z gory dziekuje;)

• panky.

mam 17 lat i szukam pracy na wakacje. w okresie letnim jestem caly czas do dyspozycji.
  • Meg

Szukam pracy na wakacje. weekendy odpadają. Warszawa lub okolice. Z góry dziękuje za oferty. Mam ukonczone 18 lat. W trakcie wyrabiania ksiazeczki sanepidu.
  • <<*SIWA*>>

Potrzebuje pracy na lipiec! Mam doświadczenie w handlu. Czekam na propozycje.
  • Aga Wizner

Szukam pracy na wakacje, najchętniej na czerwiec, godziny dowolne. Ukończyłam szkołę średnią.
    Jestem spod Warszawy, więc jeśli się da to poszukuję czegoś z wygodnym dojazdem.
  • ellala

Szukam pracy na wakacje na umowe zlecenie najchętniej. Posiadam status studenta jeszcze. Interesuje mnie stawka od 9 zl netto wzwyż. Prosze o kontakt na priv. Promocje i ulotki odpadaja.
  • szymuś

poszukuje pracy na lipiec mam 19 lat prawko kat. B najchętniej jako kierowca
  • Anonim

Mam 18 lat, niestety nie posiadam jeszcze książeczki sanepidu.
    Chętnie podejmę się różnego rodzaju pracy na weekendy i okres wakacyjny tylko w Warszawie. Nie interesują mnie oferty jako konsultantka firm kosmetycznych. Ani żadna praca przez internet.

Pozdrawiam
  • Anonim

Witam!

Mam 22 lata jestem studentem 3 roku Inżynierii Produkcji Politechniki Warszawskiej. Szukam pracy na weekendy oraz wakacje (najlepiej w miesiącu sierpniu). Interesuje mnie każdy rodzaj pracy nie wymagającej doświadczenia, najlepiej elastyczna typowo wakacyjna dla studenta lub ucznia z możliwością ustalenia grafiku. Mile widziana praca przy komputerze (weryfikacja danych, wklepywanie danych, przepisywanie itp.). Jestem uprzejmym, uczciwym, cierpliwym, ambitnym, energicznym , kontaktowym człowiekiem. Bardzo proszę o kontakt na maila : kretesu@o2.pl bądź gg: 9073826.

Pozdrawiam
  • Bożenka.

>CrAzY :* napisała:
    >>)kluseczka( napisała:
    >>>olcik napisała:
    >>>wysłałam ci wiad na priv- nie lekceważ; D
    >>>
    >>>tutaj miejsce zamieszkania nie gra roli :))
    >>
    >>a mi też możesz coś zaproponować?;>
    >>pozdrawiam
    >
    >ja też poproszę; ]
    >

Ja tez poprosze jesli mozna :)))
  • Asiulaaa

Jestem ambitna, odważna, szybko sie ucze. Poszukuje pracy do konca lipca, na terenie całej Warszawy. Moga byc ulotki, hostessowanie, ewentualnie call center.
    Brak ksiażeczki sanepidu.
| |

Możliwe, że praca nie jest rzeczą przyjemną, ale przecież gdzieś trzeba rano pójść." autor:...

Fotki

Miejsca grona (0)