-
Anonim
ZDAŁAM :D 7 grudnia wbrew okropnej pogodzie deszcz i śnieg wbrew wszystkiemu złemu :DDD i tyle i się cieszę i tak sobie piszę i życzę każdemu sukcesów :D pzdr -
zo.
nikt nie gratuluje... ale paskudy!
WIELKIE GRATULACJE:))
ja w piątek odebrałam swoje praweczko;)) -
Anonim
Też GRATULUJE !!!!!!!!!!
Trzymajcie za mnie kciuki 13 (he he) bo mam pierwsze podejście -
*A*
Katerka się cieszy:) ja też się cieszyłam że zdałam a cieszyłam się jeszcze bardziej w ten czwartek jak odebrałam swoje prawo jazdy:)
GRATULUJĘ!!! -
-
Martini ; )))
Zdanie prawka,to wielki powód do radości i trzeba się cieszyć :))) Każdy kto to przeżył wie co mam na myśli, euforia , szczęście i bezgraniczna radość :D Ogromne gratulacje i życzę Ci SZEROKIEJ DROGI, no i oczywiście wszystkim innym którzy mają już prawko również życzę wszystkiego dobrego :) ja miałam ten szczęśliwy dzień jakiś czas temu,bo 11.09.2004 ale był niezapomniany :D
Pozdrowionka :) -
WooX
jesli mam urodzinki 13 lutego to czasowo kiedy bym otrzymał prawko przyjmujac nie zdanie 2 razy praktyki :P?
-
Anonim
dziękówka :) a z tą eurofią to masz rację :)
a 13stego napewno zdasz :) dla mnie 13stki zawsze są szczęsliwe :) POWODZENIA wszystkim życzę :) i szerokiej drogi :D -
...Beatka...
-
Anonim
-
aaaa
-
WooX
ee jak to zrobiłes :|? a ja dzis podchodzilem do wewnetrznego ciekawe czy zdalem... -
aaaa
Jechałem po piwku tzn nie jechałem tylko przejechałem 10metrów żeby przestawić samochód i podjechali... Ciekawe ile dostane...
Samochód chyba weźmie dziewczyna i teraz ona będzie mnie woziła:D -
WooX
-
WooX
-
Anonim
u przewalone! mnie tyle nerw kasy i czasu zabralo robienie prawka ze nie moge go stracic! ale nie martw sie - zrobisz jeszcze raz i bedzie git! :) -
Piotrek Płaczek
Katerka Wawa:Ja mialem tez 7 grudnia egzamin,ae na moto wiec sobie wyobraz co czulem jadac 80h na Torunskiej.Zdawalem rano przed 12,bo bylo nas trzech i lekko padal tylko deszcz,ale zimno bylo troche.Gorzej bylo po 14,bo sniezyca i deszcz juz obfity sie lal.Pewnie zdawalas na kat.Ba wiec siedziala sobie w cieplym wozie i zmilym egzaminatorem,a co ja mam powiedziec???Pozdrawiam serdecznie. -
Anonim
-
Doti
-
Anonim
-
Anonim