PRAWKO [2514]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ZDAŁAM :D 7 grudnia wbrew okropnej pogodzie deszcz i śnieg wbrew wszystkiemu złemu :DDD i tyle i się cieszę i tak sobie piszę i życzę każdemu sukcesów :D pzdr
  • zo.

nikt nie gratuluje... ale paskudy!

WIELKIE GRATULACJE:))

ja w piątek odebrałam swoje praweczko;))
  • Anonim

Też GRATULUJE !!!!!!!!!!
    Trzymajcie za mnie kciuki 13 (he he) bo mam pierwsze podejście
  • *A*

Katerka się cieszy:) ja też się cieszyłam że zdałam a cieszyłam się jeszcze bardziej w ten czwartek jak odebrałam swoje prawo jazdy:)
    GRATULUJĘ!!!
  • Martini ; )))

Zdanie prawka,to wielki powód do radości i trzeba się cieszyć :))) Każdy kto to przeżył wie co mam na myśli, euforia , szczęście i bezgraniczna radość :D Ogromne gratulacje i życzę Ci SZEROKIEJ DROGI, no i oczywiście wszystkim innym którzy mają już prawko również życzę wszystkiego dobrego :) ja miałam ten szczęśliwy dzień jakiś czas temu,bo 11.09.2004 ale był niezapomniany :D

Pozdrowionka :)
  • WooX

jesli mam urodzinki 13 lutego to czasowo kiedy bym otrzymał prawko przyjmujac nie zdanie 2 razy praktyki :P?
  • Anonim

dziękówka :) a z tą eurofią to masz rację :)
    a 13stego napewno zdasz :) dla mnie 13stki zawsze są szczęsliwe :) POWODZENIA wszystkim życzę :) i szerokiej drogi :D
  • ...Beatka...

Gratki:D ja tez qrde zdałam i nie dziwie sie ze sie cieszysz :D
  • Anonim

ja tez ja tez!
  • aaaa

Gratulacje!
    Fajnie macie:D
    Ja w sobote straciłem prawko<płacze>
  • WooX

ee jak to zrobiłes :|? a ja dzis podchodzilem do wewnetrznego ciekawe czy zdalem...
  • aaaa

Jechałem po piwku tzn nie jechałem tylko przejechałem 10metrów żeby przestawić samochód i podjechali... Ciekawe ile dostane...
    Samochód chyba weźmie dziewczyna i teraz ona będzie mnie woziła:D
  • WooX

ee nie ciekawa sytuacja :/.
  • WooX

a Ty musisz znowu robic kurs i jazdy :|?
  • Anonim

u przewalone! mnie tyle nerw kasy i czasu zabralo robienie prawka ze nie moge go stracic! ale nie martw sie - zrobisz jeszcze raz i bedzie git! :)
  • Piotrek Płaczek

Katerka Wawa:Ja mialem tez 7 grudnia egzamin,ae na moto wiec sobie wyobraz co czulem jadac 80h na Torunskiej.Zdawalem rano przed 12,bo bylo nas trzech i lekko padal tylko deszcz,ale zimno bylo troche.Gorzej bylo po 14,bo sniezyca i deszcz juz obfity sie lal.Pewnie zdawalas na kat.Ba wiec siedziala sobie w cieplym wozie i zmilym egzaminatorem,a co ja mam powiedziec???Pozdrawiam serdecznie.
  • Anonim

Ja też zdałąm ale w pażdzierniku :) pozdrawiam i gratuluje
  • Doti

a ja zdalam dzisiaj:)
  • Anonim

zdalam wczoraj. za drugim razem
  • Anonim

gratulation!!