Prawo [3818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Goofy

Panowie kłótnia jest bezpodstawna...nie mam bateryjek na sklepie:P
    druga rzecz nie zamierzam podrzucać nic nikomu...to jest nieprofesjonalne i nielegalne...
    nawet jeżeli ktoś by coś ukradł, to są bardziej subtelne sposoby na to by sprawdzić swoje podejrzenia co do kradzieży:D...i nie trzeba nikomu nic podrzucać:/

z tego co tu jest napisane...mam już zarys postępowania w takiej sytuacji:)...mam nadzieję, ze ten wątek dalej będzie się rozwijał<lol>

• ah+

Się chwali, że takie numery uważasz za nieprofesjonalne;)

Ps. Canis - Pominąć wykładnię o co najmniej trzech osobach (post wyżej) - nie ma umocowania prawnego.

Żart żartem, ale ktoś może posłuchać "żartobliwej" porady i sobie narobić kłopotu.

ps. Przyszło mi do głowy, że to nie musiał być zboczeniec, lecz "jackass".
  • Canis Lupus

>Świstak napisał

>Żart żartem, ale ktoś może posłuchać "żartobliwej"
    >porady i sobie narobić kłopotu.

a zartobliwa reklama z telewizji pt "ja jestem sprite a ty pragnienie" to moze narobic klopotu dopiero;)
  • Goofy

nie wiem ja potraktowałem tekst Canisa jako żart...może jakis niedouczony osioł mógłby się posłuchać tej rady:P

wiadomo ochrona też nie jest święta...i ja czasami żeby złapać złodzieja też imam się sposobów z pogranicza prawa i bezprawia...ale jak mam pewnośc, że ktos coś dziobnął...to juz taki delikwent wychodzi ze sklepu ale pod eskortą policji...
    ...robienie złodziei z niewinnych ludzi mnie nie bawi...natomiast robienie złodziei w balona...to dlka mnie przyjemność,,,,
    dlatego za pół roku startuje do policji:D
  • Dominiqe

>wiadomo ochrona też nie jest święta...i ja czasami żeby
    >złapać złodzieja też imam się sposobów z pogranicza
    >prawa i bezprawia...(...)

>bawi...natomiast robienie złodziei w balona...to dlka mnie
    >przyjemność,,,,
    >dlatego za pół roku startuje do policji:D

To ciekawe podaj kilka pzykładów. Tak pytam z ciekawości.
    Kiedyś rozmawiałam z szefem ochrony pracującym w pobliskim markecie, opowiadał do czego ludzie sie uciekają żeby, coś zwędzić....
    niessamowite, można by było książkę napisać
  • Goofy

staram się nie opowiadać tego typu sposobów...jest ich wiele mniej lub bardziej wyszukane...ale na złodzieju czapka gore
  • Canis Lupus

>Dominiqe napisała:

>Kiedyś rozmawiałam z szefem ochrony pracującym w
    >pobliskim markecie, opowiadał do czego ludzie sie uciekają
    >żeby, coś zwędzić....
    >niessamowite, można by było książkę napisać

kiedys slyszalem, ze jeden kolezka schowal do plecaka telewizor 32 calowy i zeby bramka niezapiszczala to by sie nikt nie kapnal;)

• Anonim

a ja miałem kiedys taką sytuacje : w okolicy metra centrum złapała mnie około 12 w południe straszna biegunka, szybko znalazłem toalety w antresoli galerii metra i wchodze , jest czysto , pachnie perfumami i są 3 kabiny , i tylko środkowa jest wolna , wchodze do wolnej sciagam spodnie i siadam a tu widze z obydwu stron na podłodze w sasiednich kabinach lusterka i oczy w okularach:PPP , krzycze ze zboczency !!! pani od kibla woła policje a ta zatrzymuje 2 facetów w garniturach i okularach wyglądaja cych jak profesorzy.:)))
  • Goofy

no wiesz jakby coą takiego było u mnie na sklepie to z mety koleś jest ujęty i nie ma nawet dyskusji...
  • Anonim

goofy jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangazowania:)) oby takich ochroniarzy więcej w tym kraju:)
    pozdrawiam
  • mateusz teperek

>Goofy napisał
    >ale pokażcie
    >mi zapisna podstawie któreego pracownik ochrony może
    >ująć osobę, która masturbuje się w przymierzalni...
    >żeby taki gnój nie mógł mnie zaskarżyć o naruszenie
    >prywatności...

a moze po prostu dac przez megafon komunikat: ,,Pan w srodkowej przymierzalni - prosimy przestac sie masturbowac!!''
    w sklepie pelnym kupujacych 99,99% ludzi nie wyszla by z tej przymierzalni przez tydzien; D
  • Goofy

dzieki mam juz taki zasób wiedzy, ze osobnik nie powtórzy tego wyczynu na mojej zmianie...znam mordę i wiem jak reagować:)
  • Imię Nazwisko

Przecież to jest proste ochrona nie wie co zrobić, dlatego walą gruche :)) Zastanawia mnie tylko czy batman by dał radę trzepaczowi.

Pozdrawiam :))