-
Goofy
Panowie kłótnia jest bezpodstawna...nie mam bateryjek na sklepie:P
druga rzecz nie zamierzam podrzucać nic nikomu...to jest nieprofesjonalne i nielegalne...
nawet jeżeli ktoś by coś ukradł, to są bardziej subtelne sposoby na to by sprawdzić swoje podejrzenia co do kradzieży:D...i nie trzeba nikomu nic podrzucać:/
z tego co tu jest napisane...mam już zarys postępowania w takiej sytuacji:)...mam nadzieję, ze ten wątek dalej będzie się rozwijał<lol>
-
ah+
Się chwali, że takie numery uważasz za nieprofesjonalne;)
Ps. Canis - Pominąć wykładnię o co najmniej trzech osobach (post wyżej) - nie ma umocowania prawnego.
Żart żartem, ale ktoś może posłuchać "żartobliwej" porady i sobie narobić kłopotu.
ps. Przyszło mi do głowy, że to nie musiał być zboczeniec, lecz "jackass". -
Canis Lupus
>Świstak napisał
>Żart żartem, ale ktoś może posłuchać "żartobliwej"
>porady i sobie narobić kłopotu.
a zartobliwa reklama z telewizji pt "ja jestem sprite a ty pragnienie" to moze narobic klopotu dopiero;) -
Goofy
nie wiem ja potraktowałem tekst Canisa jako żart...może jakis niedouczony osioł mógłby się posłuchać tej rady:P
wiadomo ochrona też nie jest święta...i ja czasami żeby złapać złodzieja też imam się sposobów z pogranicza prawa i bezprawia...ale jak mam pewnośc, że ktos coś dziobnął...to juz taki delikwent wychodzi ze sklepu ale pod eskortą policji...
...robienie złodziei z niewinnych ludzi mnie nie bawi...natomiast robienie złodziei w balona...to dlka mnie przyjemność,,,,
dlatego za pół roku startuje do policji:D -
-
Dominiqe
>wiadomo ochrona też nie jest święta...i ja czasami żeby
>złapać złodzieja też imam się sposobów z pogranicza
>prawa i bezprawia...(...)
>bawi...natomiast robienie złodziei w balona...to dlka mnie
>przyjemność,,,,
>dlatego za pół roku startuje do policji:D
To ciekawe podaj kilka pzykładów. Tak pytam z ciekawości.
Kiedyś rozmawiałam z szefem ochrony pracującym w pobliskim markecie, opowiadał do czego ludzie sie uciekają żeby, coś zwędzić....
niessamowite, można by było książkę napisać
-
Goofy
staram się nie opowiadać tego typu sposobów...jest ich wiele mniej lub bardziej wyszukane...ale na złodzieju czapka gore
-
Canis Lupus
>Dominiqe napisała:
>Kiedyś rozmawiałam z szefem ochrony pracującym w
>pobliskim markecie, opowiadał do czego ludzie sie uciekają
>żeby, coś zwędzić....
>niessamowite, można by było książkę napisać
kiedys slyszalem, ze jeden kolezka schowal do plecaka telewizor 32 calowy i zeby bramka niezapiszczala to by sie nikt nie kapnal;)
-
Anonim
a ja miałem kiedys taką sytuacje : w okolicy metra centrum złapała mnie około 12 w południe straszna biegunka, szybko znalazłem toalety w antresoli galerii metra i wchodze , jest czysto , pachnie perfumami i są 3 kabiny , i tylko środkowa jest wolna , wchodze do wolnej sciagam spodnie i siadam a tu widze z obydwu stron na podłodze w sasiednich kabinach lusterka i oczy w okularach:PPP , krzycze ze zboczency !!! pani od kibla woła policje a ta zatrzymuje 2 facetów w garniturach i okularach wyglądaja cych jak profesorzy.:))) -
Goofy
no wiesz jakby coą takiego było u mnie na sklepie to z mety koleś jest ujęty i nie ma nawet dyskusji... -
Anonim
goofy jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangazowania:)) oby takich ochroniarzy więcej w tym kraju:)
pozdrawiam -
mateusz teperek
>Goofy napisał
>ale pokażcie
>mi zapisna podstawie któreego pracownik ochrony może
>ująć osobę, która masturbuje się w przymierzalni...
>żeby taki gnój nie mógł mnie zaskarżyć o naruszenie
>prywatności...
a moze po prostu dac przez megafon komunikat: ,,Pan w srodkowej przymierzalni - prosimy przestac sie masturbowac!!''
w sklepie pelnym kupujacych 99,99% ludzi nie wyszla by z tej przymierzalni przez tydzien; D
-
Goofy
dzieki mam juz taki zasób wiedzy, ze osobnik nie powtórzy tego wyczynu na mojej zmianie...znam mordę i wiem jak reagować:) -
Imię Nazwisko
Przecież to jest proste ochrona nie wie co zrobić, dlatego walą gruche :)) Zastanawia mnie tylko czy batman by dał radę trzepaczowi.
Pozdrawiam :))
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne