-
Czesc.Kupię "Logika dla prawników" Malinowskiego.Najbardziej zalezaloby mi na wydaniu z 2010 r.:)
moj meil: uchwalb@wp.pl -
stob :)
Witam mam do sprzedania następujące książki po atrakcyjnych cenach i w idealnym stanie :)) zapraszam do zapoznania się :) kontakt pod numerem 668-876-874 lub na privie!! pozdrawiam:))
Z psychologii:
1. Zrozumieć siebie i innych psychologia poznania społecznego Gordon B. Moskowitz Gdańsk 2009
2. Psychologia zachowań konsumenckich Andrzej Falkowski Tadeusz Tyszka Gdańsk 2009
3. Historia współczesnej myśli psychologicznej od Wundta do czasów najnowszych Wydawnictwo naukowe Scholar
4. Psychologia sportu Matt Jarvis Gdańskie wydawnictwo psychologiczne Gdańsk 2003
5. 40 prac badawczych które zmieniły oblicze psychologii Roger R. Hock Gdańskie wydawnictwo psychologiczne Gdańsk 2005
6. Psychologiczne mechanizmy reklamy Dariusz Doliński Gdańsk 2008
7. Psychologia społeczna serce i umysł Elliot Aronson Timothy D. Wilson Robin M. Akert
8. Psychologia współczesna Spencer A. Rathus Gdańskie wydawnictwo psychologiczne Gdańsk 2006
9. Człowiek wśród ludzi Zarys psychologii społecznej Bogdan Wojciszke Wydawnictwo naukowe Scholar
10. Człowiek istota społeczna Elliot aronson Wydawnictwo naukowe PWN Warszawa 2006
11. Osobowość teoria i badania Lawrence A. Pervin Oliver P. John Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
12. Obraz organizacji Gareth Morgan Wydawnictwo naukowe PWN
13. Psychologia podręcznik akademicki Psychologia ogólna 2 Jan Strelau Gdańskie wydawnictwo Psychologiczne gdańsk 2006
Z prawa:
1. Prawo Internetu Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2008
2. Kodeks spółek handlowych Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2009
3. Prawo rzymskie instytucje Witold Wołodkiewicz Maria Zabłocka 5. wydanie Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2009
4. Polskie prawo konsytucyjne Oficyna Wydawnicza VERBA Lublin 2008
5. Powszechna historia prawa Andrzej dziadzio Wydawnictwo Naukowe PWN warszawa 2009
6. Wstęp do prawoznawstwa Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2009
7. Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej
8. Kodeks cywilny
-
Anonim
Witam,
sprzedam tanio nowy komentarz do kodeksu spółek handlowych wyd. C.H.Beck, oprawa twarda , ilość stron: 1272, autor: prof. A.Strzępka. Komentarz jest nowy>
Polecam
Zainteresowanych proszę o kontakt przez grono bądź na mail: ryba_k2@wp.pl
Pozdrawiam gorąco Wszystkich chcących zgłębiać wiedzę prawniczą:) -
Aleksandra Qlick
witam,
Sprzedam nowy Komentarz do Kodeksu Spółek Handlowych, wyd. C.H.Beck, oprawa twarda, autor: prof. Strzępka, ilość stron : 1272, rok wydania 2009.
Sprzedaję, ponieważ w prezencie otrzymałam dwa (niestety) i teraz okazyjnie odsprzedam jeden.
Komentarz tak jak napisałam jest nowy, zafoliowany.
Cena: 120 zł, do negocjacji.
Czekam na Wasze propozycje. Kontakt przez grono.
Pozdrawiam
Ola -
-
анна
Sprzedam podręcznik Prawo prywatne międzynarodowe M. Pazdan, bez zakreśleń stan idealny. Wydanie 13. Cena 40zł lub jak ktoś chce taniej to 3 paczki chesterfieldów niebieskich grubych, czyli 33 zł; )
kontakt priv. -
Kaja Ka
Moja siostra chce sprzedać swoje podręczniki prawnicze, wszystkie przedmioty od II do V roku prawa. Książki w bardzo dobrym stanie (bez zagiętych kartek, załamań okładki itp.), ale z podkreśleniami w środku, także generalnie książki, które są w cenie 50-100 zł planuje sprzedawać za 10-20 zł od sztuki.
Pozdrawiam, Kaja
Proszę o kontakt na numer albo maila siostry:
Ania -
tel. 662 227 271
a.karwowska@windowslive.com
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne