- 1
- 2
-
Master of Disaster
jakie jest wasze zdanie nt. innych projektow lesa, lera, tima, braina? moim zdaniem najciekawiej prezentuja sie sausage i oysterhead. oprocz tego jeszcze kombinacje z bucketheadem i possessed ale to nie ich autorskie pomysly, -
Anonim
ja niewiele slyszalem.. aczkolwiek sciagnalem kawalek z Twojej strony Oysterheada i mi sie nawet spodobal - duzo Zappy w tym slysze :) a i mam jeszcze plyte Adriana Belewa, bebniarza Toola i Claypoola... mocno dziwaczna, bardzo eksperymentalna, ale nie podchodzi mi za bardzo :] pozdr -
Grono.Net
yO, jako iz jestem nowy z tego miejsca chcialbym pozdrowic wszystkich na tym gronie; ]
co do projektów- Frog Brigade oraz Oysterhead sa fantastyczne. live set'y forgsow niszcza- nawet pomimo oczywistej profanacji jaka jest granie Animals:P co do holy makarel- srednio mi to granie podeszlo, troche zbyt sztuczne ( jednakowoz na zywo wypada swietnie )
zna ktos sausage? -
Master of Disaster
-
-
Grono.Net
-
Master of Disaster
-
Grono.Net
jaka to muzyka?
cos kojarze z animals, czy to po prostu primus w starym skladzie? -
Master of Disaster
sausage to stary sklad primusa z huthem i lanem. takie bardziej bluesowe i smecoce granie. bardzo fajne -
Grono.Net
-
wojt.
wiem jedynie o albumie "riddles are abound tonight", ale jak to nabyc nie mam pojecia.
chociaz podejzewam, ze w amazonie mozna to dostac.. -
Grono.Net
-
wojt.
-
Master of Disaster
wojt. ma racje. "raat" to tytul plyty sausage wydanej w 94 r. kiedys mozna byla ja nabyc w pl ale obecnie chyba niemozliwe. nikt tego nie wznawial i mysle ze moze byc z jej dostaniem klopot taki jak z frizzle fry przed reedycja.
szukajcie na ebayu albo allegro bo czasem ktos sprzedaje. warto. -
Grono.Net
thx za to info:)
co myslicie o bucketheadzie? geniusz? znam jego 2 plytki - electric tears oraz island of lost minds i obie sa cholernie ciekawe aczkolwiek kompletnie inne od siebie -
Master of Disaster
jesli chodzi o buckethead to polecam przede wszystkim plyty COLMA i MONSTERS & ROBOTS. calkowicie rozne od siebie i najlepsze w jego dyskografii. niezle tez jest BERMUDA TRIANGLE.
Buck jest bdb gitarzysta ale jak kazdy wirtuoz ma sklonnosci do masturbacji swojej gitary; )
To jak jestesmy przy Buck. to zarzuce nazwa PRAXIS :) -
Grono.Net
-
basbob
-
Master of Disaster
-
wojt.
-
Anonim
the les claypool frog brigade - nie wiem czy dobrze.. i nie wiem czy w odpow. topicu.. no ale 'ding dang' :]
- 1
- 2