program Dziewczyny w bikini [78]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alan

Dzisiaj chyba pół nocy leciało pytanie o 5 przedmiotów na baterie.

Komórka? Temperówka? Miś!?!?!

Przepraszam, ale to już chyba jakaś farsa jest...

zastanawia mnie czemu samochodu nie było? W końcu akumulator to też bateria...
  • CaLiBRe

Ty chyba tez jestes na baterie skoro tyle wytrzymałes ogladajac i słuchaja odpowiedzina jedno pytanie ... xD Ja nie mam czasu robta mnie meczy i narazie DwB jest nie osiagalne no chyba ze nastapnego dnia miłbym zdychac ze zmeczenia ... a co do farsy , skoro ludzie podaja takie odpowiedzi to nawet jezli pytanie w progremie beda miały poziom paneli podłogowych to i tak bedzie dla nirktórych za wysoko ...
  • Alan

nie oglądałem, pracowałem a to leciało w tle.

Ale siłą rzeczy raz na jakiś czas doleciała do mnie jakaś odpowiedź; )

ja nie siedze i nie oglądam tego programu przez całą noc, robi za tło podczas całonocnej pracy przed kompem.
  • CaLiBRe

to ja tak miełem a wakacjach ... teraz zap******am do roboty ( na budowe ) o 6:30 i robie do 18:00 :/ jestem padniety i komputer jest forma relaksu wieczorkeim ale tylko do 22 -23 bopozniej kima i narzie nie moge pogladc programy ... za to czasmi jak mam zmiane na budowie około 9 to moge soebi z 15 min podgldnac Natalke w Halo Kasa ale to też rzadko :/
  • sowi

HAHAHAHA AWARIA!!! :D hahahahah ohhhh a teraz taaaak zajebista piosenkaa :P
  • Anonim

To prawda ze Natalia wróciła do Dziewczyn w bikini ?????
  • oskar/revil

no wlasciwie byla teraz 2 czy 3 razy ale chyba bardziej jako zastepstwo za Ewe, ktora niestety jest przeziebiona. Natalia moglaby pojawiac sie czesciej razem z Ewa i Ola.
  • szeryf

i tak ola jest de besttt
  • szeryf

i tak ola jest de besttt
  • Anonim

to znowu zaczynam to oglądać <3 NATALIA <3<3<3<3<3<3<3333
  • Rob.

dzisiaj byla Natalia :D i cigle sie plątała w tym co mowi
| |

Grono dla fanów tego zacnego programu emitowanego na żywo z rajskiej plaży, której przewodzi bog...

Miejsca grona (0)