PROSTO. [7251]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GRCHW

taaa
  • *:...Martulka...:*

sorka ale chyba temat troche dziwny:)
  • Anonim

Misticae Molesta
    3H/WFD
    RDR Prof
    składanki Volta

dla mnie to jest podstawa... zczasów szczeniackich..
  • Fiołkson Emoka

ale co od podstaw?? Co kto czego słuchał?? Byś tak sie ogarnął :D
  • anna

wychowana na 3h, k44 i molesta
    no i mało komu znana składanka liryki;]
  • JiKoB

molesta , ZiP ... kaliber mi do gustu jakoś nie przypadł
  • GRCHW

no właśnie chodziło mi o to kto z was od czego zaczynał swoją przygodę z hh?
  • anna

kaliber był boski.. ulubiona piosenka moijej matki z nurtu tzw. piosenek młodziezowych.. to.. plus i minus.. <hahaha>
  • Grono.Net

każdy warszawiak a.k.a. wieszcz a.k.a. krawaciaż przygode z polskim hh tak naprawde zaczynał z pedziem lirojem
    ale taki wielki boooooooooooom wywołała Mistik Molesta pamietam ze kazdy chodził po URSY i pod nosem nucił albo nawijał wiedziałem ze tak bedzie.......
    mistrzowe czasy i mistrzowa płyta
  • Grono.Net

w wawie wszystko sie zaczeło od molesty
  • Anonim

ja nuciłem zawsze "Warszawski Ursynów... ta rzecz tu się dzieje... jesienny wieczór... wiatr chłodny wieje..." mimo, że mieszkałem wtedy dość daleko od Ursynowa :D
  • anna

wiecie liroy miał swoje plusy.. jako wtedy jescze mała niewinna niewiasta poszerzałam regularnie swoją wiedzę z zakresu wyrazów dalekich od poetyckich :P znałam ich więcej niz dzisiaj.. ja nuciłam złota rybke.. ale nie tą znana wszem i wobec ale z wyzej wymienionej liryki (nawiasem móiwąc oszukańczej wytwórni ..ale:P)
  • Grono.Net

najlepiej było jak volt wydał pierwsza płytke podwujna produkcja hh
    kazdy moj znajomek pozyczał oddemnie [bo moge siepochwalic ze byłem 1 ktory go posiadał] i tak jak na gronie podawało sie dalej na imprezach lubie sobie posłuchac i Stereofonike z Nbk dzwieki stereo mistrzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Mordeczka

u mnie sie zaczelo od wyp3 ale i troszke karramby bylo slychac, kalibra i w sumie to juz nie pamietam :P bo to byly początki i wtedy to raczej typowo dyskotekowej muzyczki slucham a teraz :o :o:o only hh
  • perzak

kaliber no i chyba liroy :)
  • Anonim

kaliber i molesta.
    i chyba 3h ale to jakoś nie za specjalnie raczej; ]
  • GRCHW

U mnie też raczej liroy i WYP3. A słyszał z was ktoś taki zespół jak 2CW?
    A i jescze jedno jak w wasze ręce trafiło WUWUA demo? Bo ja to chyba przegrałem już z tysiecznej kopii .....
  • DMN

Molesta - Skandal; V.O.L.T. - Smak B.E.A.T. Records; N.A.S. - Brat Juzef; potem głownie ciemna strona z Hip-Hop produkcja z '98, ZIP skład - Chleb powszedni. to bylo na poczatku
  • BluntaFUckUp

na samym poczatku wyp3, zaraz po tym Molesta z mistrzowskim na te czasy "Skandalem", strona ciemna rzecz jasna ze składanki VOLTA, i kręcące mnie do tej pory 19 porcji Powszedniego Chleba -zawodostwo
  • Grono.Net

CHLEB POWSZEDNI MISTRZOSTWO
| |

tylko o PROSTO. Prosto – wydawnictwo muzyczne, powstałe w 2000 roku, w ramach wymyślonej w 199...

Fotki

Miejsca grona (2)