-
Andrzej
MATEMATYKA// STUDENT MATEMATYKI/ / WARSZAWA, PIASTÓW, PRUSZKÓW
Jestem studentem III roku Matematyki na Uniwersytecie Warszawskim i od dwóch lat udzielam korepetycji z matematyki. Maturę z matematyki zdałem w 2009 roku na 92% na poziomie rozszerzonym. Udzielę korepetycji z:
MATEMATYKI:
- liceum
- przygotowanie do matury z matematyki na poziomie podstawowym i rozszerzonym
- studia: analiza matematyczna, algebra, rachunek prawdopodobieństwa
W zeszłym roku przygotowałem dwie dziewczyny do matury z matematyki. Jedna z nich zdała maturę rozszerzoną na 82% i ponad 90% z podstawy, a druga zdała podstawową na 74% ( rozszerzenia nie zdawała). Poza tym pomogłem także jednemu chłopakowi zdać matematykę, który miał z niej "zagrożenie" w technikum. Od roku przygotowuję też jedną osobę do tegorocznej matury.
Na korepetycjach najpierw przypominam ( lub wprowadzam od nowa jeśli trzeba) teorię, czyli najważniejsze zagadnienia z danego działu wraz z przykładami. Potem przechodzimy do rozwiązywania zadań, bo właśnie na tym polega matura z matematyki i sprawdziany w większości szkół.
Tłumaczę w prosty i zrozumiały sposób w przyjaznej atmosferze. Podczas korepetycji obowiązuje u mnie zasada: " jeśli czegoś nie rozumiesz, to od razu mów ". Pozwala to moim uczniom wynieść jak najwięcej z korepetycji i bardzo dobrze opanować omawiany materiał.
Egzamin maturalny z matematyki jest dosyć prosty, bo większość zadań jest schematyczna. Dlatego jeśli nauczysz się schematów rozwiązywania zadań i zrobisz ich odpowiednią ilość, to zdasz z bardzo dobrym wynikiem!
Korepetycji udzielam na terenie Warszawy, Piastowa i Pruszkowa.
Cena: do uzgodnienia
Pozdrawiam i życzę sukcesów w nauce
Andrzej
Kontakt:
tel.: 535 863 665
e-mail: korki.matma.waw@gmail.com
gg: 38072777
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Pruszków
- Załóż własne grono tematyczne