-
michalska.agatka
Słuchajcie pracowałam w tym barze ponad 2 i pół roku jestem ciekawa co o nim myślicie poszcie swoje posty Pozdrawiam Buziaki -
Anonim
mój braciak pracował 3 miechy i szybko się zmył; )
Ja osobiście nigdy tam nie byłam, bo nie czułam takiej potrzeby; ) -
michalska.agatka
-
Maciej zwany Zyzy
byłe3m tam raz chyba 3 miuty i wiecej się nie wybieram, nie moje klimaty -
-
Anonim
>michalska.agatka napisała:
>a kto to taki jeśli mogę wiedzieć?
>
Pracował jak Ciebie już nie było ... -
Anonim
-
old school 2.0 ♂
rozrasta sie , ogladam codziennie prawie jak ide na silownie &-)
pomysl z tym tarasem a'la molo jest bardzo trafiony.
raz tam bylem i ciezko mi sie wypowiedziec -
Al Masihi
jak ten taras karmiłem kaczki jak byłem mały!
I miło że łódeczki wróciły (kiedyś były z drugiej strony stawu, od Utraty), bo długo nie było można popływać po naszym akwenie (; -
♥ ~~Oleńka~~ ♥
mi sie tam podoba :)
bar mógłby być troszeczkę większy...
pozdrawiam :) -
janek
generalnie dobrze, ze jest, bo nigdzie indziej nie mozna pojsc, ale raczej nic nadzwyczajnego moim zdaniem -
Anonim
dobry klimat duzo znajomych .. zmieniło sie bardzo i to na lepsze zauwazcie ze przychodza tam rodziny z dziecmi nieraz więc chyba poprawiło sie ogólnie duzy PLUS!! :) -
Anonim
bylem moze 2 razy ale jest ok. W sumie nie ma nic ciekawszego w Pruszkowie zeby pojsci posiedziec na powietrzu z piwkiem. -
Anonim
prosze prosze takie dobre słowa... no no no muszę przyznać że się nie spodziewałam ale ja sie nie wypowiadam w wiadomych przyczyn:) -
Anonim
-
♀ rgm DoD
-
Anonim
No przepraszam bardzo! Jak się ten gatunek muzy nie podoba to przychodzić nie trzeba, co nie zmienia faktu, że Iza i Artur śpiewają naprawdę dobrze. -
frau schwarzfrau
o ja tez tam pracowałam jakieś dwa miesiace moze jeden nie pamiętam dokładnie przy upiększniu zewnętrza lokalu,tylko, ze niestety nie bardzo widac efekty;)
co do samego lokalu to cięzko mi sie ustosunkować, raczej nie mój klimat
-
Szpila
-
michalska.agatka
-
Ja powiem tak - jeśli nie jadę do wawy do klubów to walę tam, zwłaszca że zrobiono świetne molo !!! Mogliby zamontować głośniki to możnaby sobie podensić nad wodą :) Zawsze mam b miłe wspomnienia po imrezkach w przystani i napewno wpadnę w ten weekend.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Pruszków
- Załóż własne grono tematyczne