Pruszków [3186]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MARIANEK xxxxx

nieprzepadam za tym miejscem
  • ...m...

Syff nie bar , Piffo Rozcienczane z Wodą w proporci 1/3 piowa reszta woda .Raz tam byłem i niezamierzam tam wracac

• młodsza:)

a ja byłam i nawet lubię to miejsce.
    Można sobie usiąść na molo,zjeść lody(bardzo dobre zresztą polecam).
    Wieczorami(21,22) nie bywałam.Może niedługo;]
  • SweetMouse

Ja chodzę do przystani co tydzień , w Piątki i Soboty teraz odbywa się karaoke z przerwami na taniec :)
    To prawda lody są bardzo pyszne też polecam , a co do piwa się nie wypowiem bo dawno go nie piłam.
    W Przystani praktycznie wszyscy się znają, jakaś większa bijatyka była dawno temu , a tak nad bezpieczeństwem czuwają bardzo uprzejmi ochroniarze...
  • Anonim

wygląda dobrze ale nie korzystam..
  • Anonim

ja tam ani razu nie byłam, wole karaoke w Grodziu...
  • zygryda Nosowska

bylam dwa razy, cale dwa za duzo
    nick na kontrowersyjne tematy, nie pokaze buzki, bo jest moją ulubioną i chcialabym ja zachowac :DDD
    jestesmy przed 30stką i obiektywnie stwierdzamy - to mordownia, jest jeszcze jedna taka w pruszkowie na osiedlu staszica.. nie wiem w ktorej łatwiej dostac i w ktorej latwiej o awanturę

generalnie moze w dzien na piwo i owszem, ale w "tradycyjnych porach piwowych" - nie polecam
  • 7-ev

Przecież to jest policyjny pub !!! Ciekawie to było tam kiedyś,jak Artur tam występował a teraz to jest kicz chujnia niestety. Jeżeli mam ochotę spędzać czas w towarzystwie Panów policjantów to idę na komisariat.Taki sam ubaw.!
  • marlena piersa

a ja jestem nową mieszkanką Pruszkowa właśnie mam zamiar wybra sie gdzieś dzisiejszego wieczorka wiec chętnie wybiorę sie do Przystani tylko podajcie mi adres bo na mapie wyskakują mi jakieś duchniki
    daleko to od al.niepodległości?
  • SweetMouse

Przystań jest w Parku Potulickim.
    Wejdz sobie na zumi.pl to zobaczysz jak dojść do niej.
  • George Best

a ja tam bylem ostatnio, Artur znowu gral i bylo przyjemnie:) potanczylem i popilem do 3 w nocy i zastanawiam sie czy tam czesciej nie wpadac:) brakuje tez Izki do spiewania:)
  • ღ AgUś ღ

TUTO sushi Milanówek Zaprasza !!!
    Mogą Państwo próbowac tam tradycyjnych dań kuchni japońskiej na zimno i na gorąco zarówno na miejscu jak i na wynos.
    Bezpłatnie dostarczymy nasze dania wprost do Państwa domu.
    Do 31 maja -20% rabatu dla gości jedzących w naszym lokalu.
    Zapraszamy Milanówek ul. Królewska 111 (200m od Tesco)
    Tel.506 281 181 lub 22 423 60 70
    Możesz zapoznać się z naszym menu na stronie http://www.tutosushi.pl
| |

Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...

Fotki

Miejsca grona (8)