Pruszków [3186]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bastek

Witam wszystkich.
    Szukam sali weselnej w Pruszkowie i okolicach. Jeżeli macie jakiekolwiek informacje na ten temat to dajcie znac.
    Pzdr.
  • Al Masihi

Jest Kieliszek na Gąsinie, fabryka koło LO Zana, jest i fajna remiza w Nowej Wsi...

Zależy czego szukasz, jakie położenie (co by goście nie zapieprzali przez miasto)...
  • bastek

Dzięki bardzo.
    Szukamy sali na którą można wejść z własną kucharką ewentualnie z własnym "prowiantem", nie daleko i do 100 osób:)
  • Anonim

to jeszcze powiedz pozniej jaka trasa bedziecie jechac to sie blokade zrobi :D
  • Asia

chyba "bramę"........... :p
  • Anonim

brame blokade na jedno wychodzi aby wodke dali :D
  • Al Masihi

>bastek napisał
    >Dzięki bardzo.
    >Szukamy sali na którą można wejść z własną kucharką
    >ewentualnie z własnym "prowiantem", nie daleko i do 100
    >osób:)

Ale nie daleko czego? (:
    Konkretnego miejsca czy miasta w ogóle?
  • ..:: Tomi ::..

na zbikowie sa 2 sale :P jedna na miodowej na wypasie :) druka na kolejowej taka hmm zwykla :P :)
  • malt

Na miodowej to chyba 100dniówke miałem w tym roku - to taki budynek położony na samym koncu "prawie jak drogi" ?
  • bastek

niedaleko Pruszkowa, okolice...
  • Byku

Tworki ul. Kręta 15 też jest niezła
  • bastek

ok powiedzmy ze sale juz mamy:]
    a teraz : moze ktos zna kucharke??
  • bastek

>Byku napisał
    >Tworki ul. Kręta 15 też jest niezła

a moze masz nr?
  • bastek

ha sala jest! kucharka też! ale orkiestra ?? ktokolwiek coś wie to proszę dajcie namiary jedyne wymagania:
    muzyka na żywo i zabawianie gości(wodzirej)
  • Anonim

oj ja mogę polecić super zespół co prawda z podlasia ale dzięki nim mieliśmy super wesele. w tym roku płaciliśmy 2 600 zł zespól 5cio osobowy z wokalistka ale laska się nie wywyższa głosowo i grają cudownie, a jak bawią gości? na lepszym weselu i sylwku nie byłam.
    EKO-DANCE 503-195-685
  • bastek

a kamerzystę może ktoś zna?? ; )
  • Anonim

my mieliśmy kamerzystę z Żyrardowa
    Andrzej Maziarz tel: 606-710-453 płaciliśmy 2 200zł wraz ze zdjęćmi z pleneru i fotoreportażem ze ślubu i wesela
  • Anonim

zdjęcia w profilu jakby co; )
  • Anonim

krętą 15 polecam ja tam mialam robione wesele, sala co prawda mala i maksymalnie moze byc 74 osoby, ale i tak bylo suuuuper. na pecicach tez jest sala, calkiem przyjemnie.
  • Anonim

jesli chodzi o kamerzyste my mielismy ojjjej oni chyba byli z plonska. dwie osoby jednen fotograf i jeden kamerzysta 1500 zl a za plener dodatkowo 200zl. tylko nei wiem czy ceny teraz nie poszly u nich w góre
  • 1
  • 2
| |

Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...

Fotki

Miejsca grona (8)