- 1
- 2
-
bastek
Witam wszystkich.
Szukam sali weselnej w Pruszkowie i okolicach. Jeżeli macie jakiekolwiek informacje na ten temat to dajcie znac.
Pzdr. -
Al Masihi
Jest Kieliszek na Gąsinie, fabryka koło LO Zana, jest i fajna remiza w Nowej Wsi...
Zależy czego szukasz, jakie położenie (co by goście nie zapieprzali przez miasto)... -
bastek
Dzięki bardzo.
Szukamy sali na którą można wejść z własną kucharką ewentualnie z własnym "prowiantem", nie daleko i do 100 osób:) -
Anonim
to jeszcze powiedz pozniej jaka trasa bedziecie jechac to sie blokade zrobi :D -
-
Asia
-
Anonim
-
Al Masihi
>bastek napisał
>Dzięki bardzo.
>Szukamy sali na którą można wejść z własną kucharką
>ewentualnie z własnym "prowiantem", nie daleko i do 100
>osób:)
Ale nie daleko czego? (:
Konkretnego miejsca czy miasta w ogóle? -
..:: Tomi ::..
na zbikowie sa 2 sale :P jedna na miodowej na wypasie :) druka na kolejowej taka hmm zwykla :P :) -
malt
Na miodowej to chyba 100dniówke miałem w tym roku - to taki budynek położony na samym koncu "prawie jak drogi" ? -
bastek
-
Byku
-
bastek
-
bastek
-
bastek
ha sala jest! kucharka też! ale orkiestra ?? ktokolwiek coś wie to proszę dajcie namiary jedyne wymagania:
muzyka na żywo i zabawianie gości(wodzirej) -
Anonim
oj ja mogę polecić super zespół co prawda z podlasia ale dzięki nim mieliśmy super wesele. w tym roku płaciliśmy 2 600 zł zespól 5cio osobowy z wokalistka ale laska się nie wywyższa głosowo i grają cudownie, a jak bawią gości? na lepszym weselu i sylwku nie byłam.
EKO-DANCE 503-195-685 -
bastek
-
Anonim
my mieliśmy kamerzystę z Żyrardowa
Andrzej Maziarz tel: 606-710-453 płaciliśmy 2 200zł wraz ze zdjęćmi z pleneru i fotoreportażem ze ślubu i wesela -
Anonim
-
Anonim
krętą 15 polecam ja tam mialam robione wesele, sala co prawda mala i maksymalnie moze byc 74 osoby, ale i tak bylo suuuuper. na pecicach tez jest sala, calkiem przyjemnie. -
Anonim
jesli chodzi o kamerzyste my mielismy ojjjej oni chyba byli z plonska. dwie osoby jednen fotograf i jeden kamerzysta 1500 zl a za plener dodatkowo 200zl. tylko nei wiem czy ceny teraz nie poszly u nich w góre
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Pruszków
- Załóż własne grono tematyczne