Pruszków [3186]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Pit.

Poszukuje warsztatu w Pruszkowie lub okolicy, który naprawi mi auto w sobotę

Znacie jakieś?
  • Cooler

Podpisuję się pod pytaniem - dobrego warsztatu z mechanikami-nienaciągaczami szukam.
  • Al Masihi

No to na pewno nie AutoDukat (Jerozolimskie). Zamiast warsztat powinni nazwać to "leputak"...
    Żeby nieprzedłużać - do uczciwych bym ich nie zaliczył.

Nie zły jest Maliszewski (koło Ronda na Żbikowie), ale na pewno nie najtańszy. Ale nie zły.

Nie drogo za to w Borzęcinie na Krańcowej (Robert). Może lekkie zadupie, ale jeśli to nic bardzo skomplikowanego da radę.

Część ludzi chwali Szczeblewskiego (koło skrentu na Michałowice), ale nie wiem jak u niego.

Raszyn/Nadarzyn wchodzi w okolicę czy za daleko?
  • Anonim

Polecam warsztat pana Kazimierza Płoskiego - Majowa 1, po przekątnej od stadionu Znicza. Firma nazywa się X-Tunning, sporo nakładek na rejestracje samochodowe widuję w Pruszkowie z ich warsztatu - sam u nich naprawiałem moje auto. Polecam !

tel. do warsztatu : 022/758-72-40
  • ...m...

Grunwaldza Pruszkow Myslinski Jeden z lepszych w okolicy na naprawe trzeba czekac whuj bo 2 -miechy sa terminy ale sa zajebisci ...
  • ...m...

Grunwaldza Pruszkow Myslinski Jeden z lepszych w okolicy na naprawe trzeba czekac whuj bo 2 -miechy sa terminy ale sa zajebisci ...
  • Pan Pit.

widzę ze temat sie rozwija :D

u mnie naprawa tyczy się wymiany miski olejowej, nową część posiadam, a stara miska jest z deczka dziórawa i żeby samochód dojechał o własnych siłach musze wlać olej do silnika;/ więc wydaje mi sie ze ten warsztat przy zniczu bedzie najodpowiedniejszy pod względem położenia... ciekawe tylko czy jutro jest otwarty? ALe zadzwonie i sie zapytam :]

A co do auto dukata to ja tez nie polecam... kiedyś tacie naprawiali po wypadku 2 i pół miesiąca a faktóre wystawili chyba z kosmosu; / (dobrze ze było AutoKasko :] )
  • Anonim

bardzo dobry mechanik jest na Reja (tuz za Wanda czy jak to teraz sie tam zwie) przy SP 8.
  • Maciej zwany Zyzy

ja polecma Tomka na Lipowej na przeciwko cmentarza żydowskiego, tam gdzie wulkanizacja
  • Charlie

>u mnie naprawa tyczy się wymiany miski olejowej, nową część posiadam, a stara miska jest z deczka dziórawa i żeby samochód dojechał o własnych siłach musze wlać olej do silnika;/ więc wydaje mi sie ze ten warsztat przy zniczu bedzie najodpowiedniejszy pod względem położenia... ciekawe tylko czy jutro jest otwarty? ALe zadzwonie i sie zapytam :]

A jakie masz auto? bo moze ja bym Ci to wymienił troche po nizszej cenie niz w warsztacie :)

• Anonim

>Michał napisał
    >bardzo dobry mechanik jest na Reja (tuz za Wanda czy jak to
    >teraz sie tam zwie) przy SP 8.

Kloc

Na Rejaa - mozna wjechac od powstanców przy sp nr 8

Dobry warsztat - tez moge polecic
  • szeRyf

warsztat przy ulicy bagnistej (bagnista 11) na gasinie!!

polecam!!
    :)
  • ostojanka

Dobry warsztat samochodowy jest też w Komorowie na ul. Sportowej.
  • Ania

Jesli macie nissana badz inne auto japonskie to polecam warsztat na ul. Pływackiej, koło szkoły 10 :)
  • Maciej zwany Zyzy

>Ania napisała:
    >Jesli macie nissana badz inne auto japonskie to polecam
    >warsztat na ul. Pływackiej, koło szkoły 10 :)

chyba żartujesz
    najwiekszy pratacz jakiego spotkałem i nie tylko ja...
    ma wiedzę niestety jest niedokładny
  • Ania

milo ze masz takie zdanie o moim tacie i bracie.
    Nie masz w ogole racji
  • Al Masihi

No właśnie...

Mała prośba - warsztaty/członków rodziny i konkurencję prosimy w ogóle o nie wypowiadanie się. A jeśli już trzeba będzie zrobić coś a'la głosowanie gdzie użytkownicy będą dawali punkty...
    Salam...
  • Maciej zwany Zyzy

>Ania napisała:
    >milo ze masz takie zdanie o moim tacie i bracie.
    >Nie masz w ogole racji

nie ma jak bezstronna opinna; )
  • Gall

Również odradzam Dukata, mój samochód już nigdy nie był taki jak dawniej po wizycie w ich warsztacie.
  • Łukasz

>szeRRyf napisał
    >warsztat przy ulicy bagnistej (bagnista 11) na gasinie!!
    >
    >polecam!!
    >:)

Również polecam. Jeżdżę tam już chyba 4 autem z kolei (każde inne) i zawsze wyjeżdżałem od p. Janusza zadowolony. Po pierwsze rzetelny, wszystko zrobi o co zostanie poproszony a nawet telefonicznie poinformuje jeśli znajdzie coś jeszcze z pytaniem robimy czy zostawiamy bo jeszcze ujdzie na jakiś czas. I co najważniejsze jest uczciwy i ma rozsądne ceny. Czasami miło mnie zaskakiwał mówiąc ile mam do zapłacenia :) Jest tylko jeden minus - dłuuugggaa kolejka. Niestety zawsze te kilka dni trzeba się umówić wcześniej, mimo wszystko serdecznie polecam!
| |

Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...

Fotki

Miejsca grona (8)