-
Pan Pit.
Poszukuje warsztatu w Pruszkowie lub okolicy, który naprawi mi auto w sobotę
Znacie jakieś?
-
Cooler
Podpisuję się pod pytaniem - dobrego warsztatu z mechanikami-nienaciągaczami szukam. -
Al Masihi
No to na pewno nie AutoDukat (Jerozolimskie). Zamiast warsztat powinni nazwać to "leputak"...
Żeby nieprzedłużać - do uczciwych bym ich nie zaliczył.
Nie zły jest Maliszewski (koło Ronda na Żbikowie), ale na pewno nie najtańszy. Ale nie zły.
Nie drogo za to w Borzęcinie na Krańcowej (Robert). Może lekkie zadupie, ale jeśli to nic bardzo skomplikowanego da radę.
Część ludzi chwali Szczeblewskiego (koło skrentu na Michałowice), ale nie wiem jak u niego.
Raszyn/Nadarzyn wchodzi w okolicę czy za daleko? -
Anonim
Polecam warsztat pana Kazimierza Płoskiego - Majowa 1, po przekątnej od stadionu Znicza. Firma nazywa się X-Tunning, sporo nakładek na rejestracje samochodowe widuję w Pruszkowie z ich warsztatu - sam u nich naprawiałem moje auto. Polecam !
tel. do warsztatu : 022/758-72-40 -
-
...m...
Grunwaldza Pruszkow Myslinski Jeden z lepszych w okolicy na naprawe trzeba czekac whuj bo 2 -miechy sa terminy ale sa zajebisci ... -
...m...
Grunwaldza Pruszkow Myslinski Jeden z lepszych w okolicy na naprawe trzeba czekac whuj bo 2 -miechy sa terminy ale sa zajebisci ... -
Pan Pit.
widzę ze temat sie rozwija :D
u mnie naprawa tyczy się wymiany miski olejowej, nową część posiadam, a stara miska jest z deczka dziórawa i żeby samochód dojechał o własnych siłach musze wlać olej do silnika;/ więc wydaje mi sie ze ten warsztat przy zniczu bedzie najodpowiedniejszy pod względem położenia... ciekawe tylko czy jutro jest otwarty? ALe zadzwonie i sie zapytam :]
A co do auto dukata to ja tez nie polecam... kiedyś tacie naprawiali po wypadku 2 i pół miesiąca a faktóre wystawili chyba z kosmosu; / (dobrze ze było AutoKasko :] ) -
Anonim
bardzo dobry mechanik jest na Reja (tuz za Wanda czy jak to teraz sie tam zwie) przy SP 8. -
Maciej zwany Zyzy
ja polecma Tomka na Lipowej na przeciwko cmentarza żydowskiego, tam gdzie wulkanizacja -
Charlie
>u mnie naprawa tyczy się wymiany miski olejowej, nową część posiadam, a stara miska jest z deczka dziórawa i żeby samochód dojechał o własnych siłach musze wlać olej do silnika;/ więc wydaje mi sie ze ten warsztat przy zniczu bedzie najodpowiedniejszy pod względem położenia... ciekawe tylko czy jutro jest otwarty? ALe zadzwonie i sie zapytam :]
A jakie masz auto? bo moze ja bym Ci to wymienił troche po nizszej cenie niz w warsztacie :)
-
Anonim
>Michał napisał
>bardzo dobry mechanik jest na Reja (tuz za Wanda czy jak to
>teraz sie tam zwie) przy SP 8.
Kloc
Na Rejaa - mozna wjechac od powstanców przy sp nr 8
Dobry warsztat - tez moge polecic -
szeRyf
warsztat przy ulicy bagnistej (bagnista 11) na gasinie!!
polecam!!
:) -
ostojanka
-
Ania
Jesli macie nissana badz inne auto japonskie to polecam warsztat na ul. Pływackiej, koło szkoły 10 :) -
Maciej zwany Zyzy
>Ania napisała:
>Jesli macie nissana badz inne auto japonskie to polecam
>warsztat na ul. Pływackiej, koło szkoły 10 :)
chyba żartujesz
najwiekszy pratacz jakiego spotkałem i nie tylko ja...
ma wiedzę niestety jest niedokładny -
Ania
milo ze masz takie zdanie o moim tacie i bracie.
Nie masz w ogole racji -
Al Masihi
No właśnie...
Mała prośba - warsztaty/członków rodziny i konkurencję prosimy w ogóle o nie wypowiadanie się. A jeśli już trzeba będzie zrobić coś a'la głosowanie gdzie użytkownicy będą dawali punkty...
Salam... -
Maciej zwany Zyzy
>Ania napisała:
>milo ze masz takie zdanie o moim tacie i bracie.
>Nie masz w ogole racji
nie ma jak bezstronna opinna; ) -
Gall
Również odradzam Dukata, mój samochód już nigdy nie był taki jak dawniej po wizycie w ich warsztacie. -
Łukasz
>szeRRyf napisał
>warsztat przy ulicy bagnistej (bagnista 11) na gasinie!!
>
>polecam!!
>:)
Również polecam. Jeżdżę tam już chyba 4 autem z kolei (każde inne) i zawsze wyjeżdżałem od p. Janusza zadowolony. Po pierwsze rzetelny, wszystko zrobi o co zostanie poproszony a nawet telefonicznie poinformuje jeśli znajdzie coś jeszcze z pytaniem robimy czy zostawiamy bo jeszcze ujdzie na jakiś czas. I co najważniejsze jest uczciwy i ma rozsądne ceny. Czasami miło mnie zaskakiwał mówiąc ile mam do zapłacenia :) Jest tylko jeden minus - dłuuugggaa kolejka. Niestety zawsze te kilka dni trzeba się umówić wcześniej, mimo wszystko serdecznie polecam!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Pruszków
- Załóż własne grono tematyczne