Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ˚

Szukam jakiegoś dobrego fryzjera, w miare w rozsądnej cenie.. Możecie mi jakiegoś polecić??
  • Anonim

był już taki temat
  • Anonim

fryzjer ola na bolesława prusa powiedz ze jestes od klaudii i napewno bedziesz zadowolona cena rozsadna pozatym fryzjerka ktora jest wlascicielka tego salonu pracowala w Heście w warszawie w alejach ma na imie ola i naprawde ma rączkę do włosów na wszystkich fotkach mam włoski zrobione prze nią:)
  • Wrathchild

już lepiej poszukaj innego fryzjera, bo ta "OLA" patrząc na posta wyzej- to chyba fryzjer męski:D
  • Anonim

>~:SKORPIONEK:~ napisała:
    >fryzjer ola na bolesława prusa powiedz ze jestes od klaudii
    >i napewno bedziesz zadowolona cena rozsadna pozatym
    >fryzjerka ktora jest wlascicielka tego salonu pracowala w
    >Heście w warszawie w alejach ma na imie ola i naprawde ma
    >rączkę do włosów na wszystkich fotkach mam włoski
    >zrobione prze nią:)

Ona cie wkreca kaze ci powiedziec ze jestes od Klaudii bo ona nie zapłaciła ze 500zł i wtedy jak powiesz ze jesteś od Klaudii to będziesz musiała zapłacić i za nią rachunek!!>Byłem u niej raz na goleniu nie kutasa lecz bródki i kuźwa powiedział ze 5zł na początku a później okazał sie ze 7zł bo 2 zł za plastry musiałem dopłacić!!!!
  • Anonim

>Nedd Ludd napisał
    >już lepiej poszukaj innego fryzjera, bo ta "OLA" patrząc
    >na posta wyzej- to chyba fryzjer męski:D

Ta Ola umie tylko kurwa na lyso obcinać albo na krotka a jeżeli chodzi o jakaś fryzurke to huj poddaje sie olka kurwa szuka bolka rolka w cipe kolka
  • Anonim

ja polecam "Wiola S" na kościelnej.
  • ˚

A słyszałam też o jakimś dobrym po drodze do corrado, kojrzycie może?? wiecie coś na ten temat..?
  • Alex Bosh Mastercook

Ja byłam dwa razy u "Oli". Pierwszym razem bylam zadowolona, ale drugim - masakra :/
    Teraz jeżdże do świetnej fryzjerki w Dawidach; P
  • ˚

Och Dawid :*!

no a wracając do tematu: to jaka cen au tej świetnej fryzjerki, za ciecie..?
  • Alex Bosh Mastercook

ok. 15 zł :) Ona przyjmuje u siebie w domu, ale moim zdaniem w Pruszkowie też znajdzie się dużo świetnych fryzjerek, może nie za taką cenę, chociaż zależy... :P
  • Anonim

Polecam zaklad fryzjerski ,,Krystyna" znajdujacy się na ul.Jansnej na os. staszica n. szkoly nr.2 :)
  • K... męska; D

"Imperium" wymiata
    ul. Powstańców 25
    http://www.fdf.pl/imperium/
  • K... męska; D

"Imperium" wymiata
    ul. Powstańców 25
    http://www.fdf.pl/imperium/
  • .::evik::.

Kiedyś poleciłabym "studio Jerzy" tuż przy wkd w pruszkowie ale ostatnio Jagoda zmusiła mnie do zmiany zdania na jej temat. Kiedys wychodziłam od niej bardzo zadowolona bo ostatniej wizycie już dość odrośnięte włosy obcięła mnie w taki sposób, że fryzjer który po niej poprawiał musiał mi je obciąć do ramion. Wiem, że patrząc na zdjecia można pomyśleć że takiej "szopy" nie można już popsuć... uwierzcie jej się udało. Podobno Ania która pracuje w tym samym salonie jest o niebo lepsza i przynajmniej się nie obraza jak jej powiesz, że masz inną koncepcję lub ze ci się fryzura nie podoba. Jagoda potrafi się za taki tekst naprawdę obrazić.
  • Anonim

Na Powstańców koło sklepu spożywczego "Wanda" jest dobra fryzjerka, zawsze tam chodziłem.
  • zofia gawrys

znacie powiedzenie,że '"" jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził" Jagoda Was zaprasza-PRZEKONAJCIE SIE SAMI !!! Jest profesjonalistką Kolejka WKD -Studio JERZY
  • Tomek Dobrzyński

Polecam Panią Anie z ulicy Andrzeja 26. saloninga.pl Sam tam chodzę. Najlepiej zadzwonić i sie umówić mają spore obłożenie.

Tomek
| |

Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...

Fotki

Miejsca grona (8)