-
Ponieważ na grono-targu nie ma możliwości wyszukiwania wg miast czy choćby wg województwa, wpadłem na pomysł z ogłoszeniami lokalnymi tu na forum dla Pruszkowa.
Ciekawe czy się przyjmie ? Zróbmy konkurencje kablówce i to zupełnie za darmo; -)))
-
Założyłem temat, wiec coś tu umieszczę :)))
Do najmu mieszkanie 42 m 2 w centrum Pruszkowa.
CO, GAZ, CW, TV KABLOWA, INTERNET( stałe łącze)
Dwa pokoje, parter lecz na wysokości pierwszego piętra bo nad wjazdami do garaży.
Wysokie stropy (ponad 3 m).Cicho i spokojnie bo okna od podwórza .
Urządzone , pralka i takie rzeczy jak żelazko czy odkurzacz na stanie...
Okolica : vis a vis Banku Sląskiegio i SDH. Dwa bankomaty i banki
nie dalej niż 20 metrów, w najbliższej okolicy 4 spożywczaki i kupa innych sklepów .
Park Sokoła po drugiej stronie ulicy.
Do stacji PKP minuty drogi.
-
KUPIĘ REGAŁY SKLEPOWE i BIURKA – LADY. Mogą być ze szkła ,metalu czy drewna, byleby można było na nich dobrze prezentować notebooki ( laptoki; -) ),czyli komputery przenośne. Mogą być używane, lecz stan powinien być co najmniej dobry...
-
:D
-
-
-
?!
-
Macia
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=31... Jak coś to wpisujcie Kolega Macia -
Sokole Oko
-
Majke(L)
-
Majke(L)
wiem które to mieszkanie kiedys obiło mi się o uszy aby wanając je - takie nawet nawet jest! Zna ktos moze jakis namiar na jakies mieszkanie tanie? -
Majke(L)
aaa Łukasz moge CI swoj wynając tyle ze ledwo malczar sie miesci! hehehehe -
Anonim
Ej Majkel! Umiesz czytać? Tu się daje ogłoszenia a nie dyskutuje...
tylko plizzz jeśli Cię tym wkurzę nie pisz już na forum, lecz na priva ....
To tyle, a teraz ogłoszenie:
Sprzedam suknię ślubną – kolor ecru, rozmiar 36 , dwuczęsciowa. Kupiona w salonie
Polsanta . Stan idealny. Atrakcyjna cena – zainteresowanym wyślę fotki na maila.
-
Majke(L)
spoxik GIGLES - tyle ze to juz było i nie przeszło!
http://w8.grono.net/forum/topic/539...
ale dobra - luzik!
------------------------------ ------------------------------ -----------------
DO SPRZEDANIA MAM:
- Smar ułatwiający montaż i demontaż opon samochodowych/ 400ml, michelin/ NOWE/ CENA 40pln
zakupiony i nie wykorzystany - wiec po co?
-Farba fluorenstecyjna FLUO MARK/ fajna sprawa/ przez pomyłke raz nacisnąłem ale tak uzywana nie była/ oddam za 30pln
-DLA KOGOŚ KTO MA SKLEP Z ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI
do sprzedania troche Mentos PowerMints lime mint - data waznosci jeszcze 2 lata, oryginalnie zapakowane w paczkach 12 X 40/ / CENA DO UZGODNIENIA/
tak samo FRUITTELLA w paczkach po 4 sztuki/ tak samo cena do uzgodnienia - taniej niz w hurcie to na bank puszcze
wiecj na moim np. GG
------------------------------ ------------------------------ ----------------------
-jak ktos ma disla to mam dobre markowe i tanie swiece zarowe - tylko musze znac model/ cena 20 za sztuke - w sklepie 45-60pln
/odbiór osobisty - pozostałość magazynowa
------------------------------ ------------------------------ ----------------------
skóra męska - założona kilka razy - czrna - z podpinką/ stan bdb/ bez sciagacza - zdjecia na prosbe wysyłam na e-maila
cena 250zł - zakupiona za 600pln 2 lata temu! PILNE/grzecznosciowe!
hmmmmmm......... to narazie na tyle???
EEJJJ PISZCIE CO CHCECIE SPRZEDAC + CENA - moze cos odkupie!
-
Majke(L)
-
Marta Anna.
Mam do sprzedania drukarkę HP deskjet 3650 z tuszem czarnym całym i osobno. W drukarce są jeszcze pojemniki z tuszem, nie jest ich dużo. Za drukarkę wraz z tuszem nowo zakupionym - 200zł. Kontakt pod nr GG:4830094 lub pod nr 511151767. Nawet jeżeli jest gg niedostępne, prosze zainteresowanych o pozostawienie wiadomosci:) -
Michał S.
sprzedam sony erricssona K700i. piszcie na prv.
lub samsunga SGH- X660. -
Mieszkanie nieaktualne, bo wynajęte i to dzięki gronu:)
Mam do sprzedaży męskie perfumy Paco Rabanne pour Homme.
Kumpelka – stewardessa pomyliła się i kupiła mi zamiast Paco Rabanne XS.
Gwarantuję oryginalność produktu
Zamienię na XS lub sprzedam - 90 zł (cena sklepowa 170zł)
Zdjęcie jest tu (może się nieco długo otwierać):
http://img124.imageshack.us/my.php?...
-
Madzia
-
...
-
Majke(L)
3 KOMUTERY SIEMENS NIXDORF - DO PISANIA DESKTOP
MAŁE I CICHE
Pentium 120Mhz 48Mb Ram 1Gb HDD FDD 3,5'' k.sieciowa 3Com 10/100 na slocie graficzna zintegrowana porty ps2 mysz/klaw COM
+ klawiatura ps2 siemens + myszka ps2 microsoft + kabel zasilajacy (brak wgranego systemu operacyjnego) CENA AŻ 25pln
100% sprawny
------------------------ ------------------------ ------------------------ --------
Pentium 120Mhz 16Mb Ram 1Gb HDD FDD 3,5" k.sieciowa 3Com 10/100 porty jak w tym wyżej (brak systemu operacyjnego)
+ klawiatura ps2 siemens + mysz ps2 microsoft + k.zasilający
CENA ZA TEN ZESTAWIK TO - 20pln hehe
100% sprawny
------------------------ ------------------------ ------------------------ ---------
Pentium 120Mhz 16Mb Ram 1Gb HDD FDD 3,5" k.sieciowa 3Com 10/100 porty jw - SWIEZO WGRANY WIN95
+klawiatura jw + mysz jw + kabel zaislający
CENA 25pln
100% sprawny
Wystarczy tani monitor jakis dokupic i juz komuter jest - w razie co pisac na GG 2731312 lub pod kom 503625121
może komus sie cos takiego przyda
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Pruszków
- Załóż własne grono tematyczne