Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L;uka;S

Super gosciu, który ma problemy z dziewczynami. Raz z Reichel, raz z inną. Z nim mi się kojarzy łososiowa bluzka i śmieszne miny. Znacie polski odpowiednik Rossa????
  • Wiola

hmm... tak łososiowa koszula była genialna: a raczej zgaszony łosoś;) hmm... nie wiem czy istnieje jaki kolwiek odpowiednik... on jest tak orginalny... ale super jest:]
  • Wuwuzela

on rzeczywiscie tez jest swietny... jak wszyscy z resztą;-)). Fajne minki strzela:)
  • Anonim

on jest taki niewinny...:)...ale cicha woda brzegi rwie...;)
  • forever

a pamietacie odcinek jak wybielił sobie zęby?? no mistrzowski byl :P
  • Anonim

ja pamiętam Rass'a;))
  • L;uka;S

Albo jak sie chciał opalić sztucznie w kabinie. Nie zrozumiał polecenia i później miał całą twarz dokładnie opaloną. Hahahaha
  • Anonim

O matko XD! Wyglądał wtedy komicznie XD! W ogóle on czasami za dużo myśli i wiecznie ma jakieś wpadki! Fajnie się obraża ^^! I fajnie piszczy XD! Stanowczo najczęściej mnie wkurzał, ale w sumie nie da się go nie lubić; )!
  • gemi

no niewiem... ja go jakos nie ubustwiam.. fakt jest czasami taki slodko - opiekunczo - dbajacy, nawet ujmujacy... no coz... jakby to rzec... ma za malo przymiotow cheandlera:P
  • Wiola

prawdąjest że z każdy z Przyjaciół ma bzika na jakimś punkcie. np. Rossa podnieca mówienie do niego "doktorze". uwielbia byćodpowiednio tytułowany... słodkie było to jak oglądali film z balu Monici i Rachel i Ross był gotowy póść z wystawioną Rachel...... oooo... sweat:)
  • MaT

wypasiony serialik...ładuje pozytywną energią
  • Wiola

oj tak tak:) oglądanie ich poprawia mi humor:)
  • Anonim

a jak robil te przedstawienia dla rachel i moniki jak kupil mieszkanie naprzeciwko??:) jak udawal atak rekina??:) to bylo cudowne:)
    albo jak oddal monie swoje jedyne klucze do domu i wymienil wszystkie zamki?
    albo jak z mona chcial spedzic walentynki i mona sie dowiedziala ze rachel z nim mieszka, tak slicznie powiedzial dajac jej prezent: "something to remember me by":D
  • lodowy typ z przymrozeniem oka;)

albo jak byl pod prysznicem opalajacym rownie dobry odcinek co z wybielonymi zebami i noca z rachel w muzeum na jakiejs ekspozycji o dinozaurach:)
  • Anonim

albo jak gral na swoim syntezatorze-jego minki byly genialne:))) A pamietacie odcinek z unagi, jak Ross cwiczyl karate i dziewczyny go straszyly:)?
  • Anonim

To było dobre :D Ale jak grał na syntezatorze to było mistrzostwo!! Jak sie chłopak wczuwał =D
  • Anonim

POlski odpowiedznik? Może Giertych- czasmi maja podobny wyraz twarzy...hehe, nie no żartuje.
  • Wiola

ostatnio mój kolega walnął tekst taki sam jak Ross mógłby powiedziec, gadaliśmy o nowych książkach,a on na to :"Lubie ich zapach, pachną jak mojej kolorowanki z dinozaurami z dzieciństwa"... Od razu z freyą zaczęłyśmy sie śmiać; )
  • Anonim

Ja kocham scene, gdy Ross leży w łóżku z Rachel(4 seria) i Rachel gada o swojej matce, zdradzie itp. i klepie go po twarzy jak konia. Ross wtedy cudownie się wkurza!Uśmiałam się do łez!!!!!!!!!!!!!!
  • Balbina

Ross w skórzanych spodniachxD
| |

Super Serial - Friends!!!!! Rachel Karen Green -> Jennifer Aniston___ Monica E. Geller-Bing -> Cou...

Miejsca grona (0)