Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pamietacie ten cudny czas zakochiwania sie....
    mmmmmm
    motylki w brzuchu, nogi z waty....
    dzialo sie dzialo

porywy serca...

no to piszcie co jeszcze:)
  • Anonim

...ja mam tak cały czas :))))
  • Imć Boruta

hmm.do serca najkrótsza droga to nożem przez mostek.
    A druga rzecz: "miłość to piękne uczucie kiedy go nie ma"
  • Przemek Pietras

fakt najbardziej tesknimy za rzeczmi ktore byly kiedys ii ktore utracilismy :(
    qrna niema slonka jakis pesymizm zawial :D
  • Anonim

eeeeee

nieee wcale nie tak
    widocznie sie nie zakochales...
    hmmmm
  • Anonim

Kazdy chyba pamieta takie chwile!!!!!!!!. Niestety w moim przypadku takie uczucia sa jednostronne i z czasem zamieniaja sie raczej w smutek niż w "motylki w brzuchu czy nogi z waty". Wiec niestety ale takowe zauroczenia czasem zamieniaja się w pewnego rodzaju wirus który niszczy i pali nas wewnętrznie :(. Ale fakt w pierwszej chwilce jest GIT
  • Anonim

no wlasnie

ale ja jakos ostatnio mam nadzieje ze gdzies tam siedzi ten motyl w tym brzuchu i moze pofrunie w koncu...
    ehhh

chcialoby sie:D
  • haloon

co do motyli to moja znajoma pare lat temu (gdy na slasku byla moda na walenie spida w kabel; o) osiagneła ten stan gdy wchodząc do windy mdlała bo jou motyle smyrały na wejsciu :/ teraz juz chyba wszystko jest ok , wyszła z tego , zaczela ksiazki czytac, poznala ukochanego , motyle odleciały...
  • Anonim

Fakt zależy jednak jescze w czyim brzuchu ten motylek sie gnieździ :P. Bo jeżeli w twoim i zostanie wypuszczony, a nie będzie miał na jakim kwiatku usiasc, to szybko zginie jak wiadomo motylki zyja bardzo krótko :(.
  • Anonim

hmmm

no ja chyba nie o takich motylach...:)))
    hahhaha
  • Anonim

:)
  • Anonim

A co Justyneczko, nakłoniło cie do załozenia grona na takowy temat???? Czyzby jakieś wiosenne uczucie; P
  • karoolina

ehhh to jam chyba nontoper zakofana jestem; ) caly czas mam te motylki ,nogi z waty heh
  • Anonim

Darjek..
    hmmm

no wlasnie nie wiem
    ale moze cos gdzies zaczyna mi sie rodzic...
    ale z tym uczuciem to trzeba uwazac bo najbrdziej nebezpieczne jest...

hahahha
    a moze bardziej sklonila mnie piosenka owego pedofila???
  • Grono.Net

a ja mam wlasnie duzo motylkow w brzuszku; ) i uwielbiam tego jak ty to nazwalas owego pedolfila :P jest najlepszy :P pozdrawiam 2bad; )
  • Anonim

no wlasnie wczoraj mnie wzielo na sluchanie tego pana i jego starych kawalkow
    mmmm

dobrze powspominac:)
  • Grono.Net

butterflies; )
  • Anonim

miłość wspanieałe uczucie szkoda że u mnie wygasło....
    no cóż moze kiedyś będzie mi dane znowu się zakochać.... mam taką nadzieję
    ech.....

• Anonim

nowy
    nawet w to nie zaczynaj watpic:)

kurde ale mam dzisiaj humor
    czuje ze slonce niedlugo wyjdzie zza chmur moi drodzy:)
  • Anonim

Justyneczka
    nie watpie tylko się zastanawiam czy jest mozliwe w dzisiejszych czasach spotkac taką osobę z którą mozna przejść przez całe zycie...
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)